Blogging creativ

Tips and tricks pentru sănătate, frumusețe și relaxare

Azi vreau să vorbim despre noi. Despre mine, despre tine, despre oameni. Despre aceste ființe minunate care își pun în bagaj un noian de visuri și încalță papucii de călători privilegiați ai vieții. Călătoriile sunt exterioare și interioare, încep în minte și-n suflet, iar apoi intră în scenă pașii care aduc manifestare.

Vehiculul care ne poartă prin viață este trupul, cel pe care îl privim în oglindă în fiecare zi, cel care aprinde beculețe roșii atunci când uităm să-l îngrijim și cel care cere atenție diferită în funcție de anotimp.

Totul începe în minte, eșecul, realizările și sănătatea se spune că își au izvorul în propriile gânduri. Și totuși nu suntem ceea ce gândim, suntem mult mai mult, dar înainte de orice suntem energie. Iar într-o lume în care haosul se manifestă nestingherit, să te bucuri de o energie de vibrație înaltă cere efort și implicare.

Nu degeaba se spune că deși ținta este destinația, călătoria va fi întotdeauna transformatoare, iar când vine vorba despre sănătate și îngrijire, farmacia Spring este mereu lângă mine.

Îngrijire pentru trup, suflet, minte

Pornesc dinspre interior spre exterior și vreau să subliniez importanța gândirii sănătoase, atât cu privire la propria persoană, cât și la lume în general. Să privești prin ochelarii șterși de credințele limitative moștenite este cu adevărat o provocare care presupune autocunoaștere, curaj și asumare.

Înlocuirea credințelor limitative nu este deloc o treabă ușoară și cultivarea gândirii pozitive, a încrederii că poți să faci față provocărilor vieții și meriți să fii fericit presupune acțiune conștientă zi de zi.

5 idei pentru o minte liniștită

– limitează timpul petrecut în fața ecranelor

– renunță la știrile prezentate la televizor, căci dacă nu faci nicio acțiune în direcția rezolvării situațiilor dificile sau a dezastrelor din lume, faci altceva, îți poluezi mintea în mod gratuit, cu impact major asupra sănătății tale

– înconjoară-te de oameni care să te inspire și să te susțină

– conștientizează gândurile pe care le rulezi zi de zi și le înlocuiește pe cele negative

– chiar și în cea mai dificilă situație, caută părțile pozitive și rezolvarea

Tot ce se întâmplă în minte nu rămâne fără ecou în suflet. Sufletul este ca un cufăr ce adună amintiri neprețuite, emoții și trăiri mai mult sau mai puțin fericite. Combustibilul său este iubirea, iar ritualul său de îngrijire presupune timp cu propria persoană și relații de calitate.

5 idei pentru pacea inimii

– caută să faci job din pasiunea vieții tale;

– asigură-te că întreții relațiile care merită;

– nu renunța pentru nimeni și nimic la valorile tale;

– asigură-te că te ierți și acorzi celor din jur iertare;

– folosește-ți timpul cu cap și bucurie.

Și iată că am ajuns și la trup, această operă de artă pe care mintea și sufletul o pictează în culori fumurii și vibrante. Trupul somatizează, chipul plânge sau zâmbește în funcție de trăirile interioare pe care le cultivăm în fiecare zi. Să ai grijă de acest vehicul care ne poartă prin lume devine o misiune grea într-un mediu plin cu toxine.

5 idei pentru sănătate

– evadează din oraș ori de câte ori ai ocazia și refugiază-te în mijlocul naturii, respiră aer curat, lasă peisajul pictat cu măiestrie de fiecare anotimp să te surprindă, privește răsăritul, apusul și minunează-te de măreția cerului înstelat;

– pune în farfurie darurile naturii;

– mizează pe principiul ,,Mersul pe jos face piciorul frumos”;

– fii atent la fiecare semnal al corpului și oferă-i momente de respiro;

– alege produse de calitate pentru sănătate și îngrijire.

Îngrijire pentru o piele fină ca mătasea

Sănătatea și frumusețea merg mână în mână și după cum bine se știe, pielea este cel mai mare organ al corpului uman, drept pentru care merită să-i acordăm atenție sporită și îngrijire specială. Și pentru că eu sunt o visătoare, mizând și pe principiul ,,Să-ți faci iarna car și vara sanie”, am început să mă gândesc deja la sezonul estival și vreau să mă asigur că pielea mea sensibilă va fi hidratată și catifelată, că imaginea din oglindă va zâmbi și că voi fi pregătită să mă bucur de valurile învolburate ale mării și de soare.

Și cum bine se spune că cine caută găsește, pe rafturile bogate ale SpringFarma, în zumzetul prețurilor mici, am descoperit Rilastil Daily Care, un tonic reechilibrant astringent, un produs recomandat pentru ten sensibil, gras, mixt și predispus la acnee.

Gama Rilastil este una bogată, cuprinzând produse ce răspund nevoilor diferite ale pielii, mizând pe premisa că femeile merită o piele frumoasă și catifelată la orice vârstă.

Îngrijire pentru un păr strălucitor

Dacă ne-am ocupat de piele, zic să nu lăsăm la voia întâmplării nici podoaba capilară, cea care suportă de-a lungul vremii tratamente vitrege de vopsire, coafare și expunere prelungită la soare. Să ne amintim că un păr sănătos strălucește, oferă încredere în exprimare și face fotografiile mult mai zâmbitoare.

După ce l-am ținut captiv sub căciula călduroasă a iernii, cred că este momentul să-i oferim libertate și îngrijire ca la carte. Eu mizez pe Difeel ulei de păr cu unt de shea și sunt mulțumită de rezultate, căci conferă firului de par deteriorat și slab vitalitate, creând o barieră împotriva factorilor chimici. Ingredientele sale naturale asigură sănătatea scalpului și un păr care strălucește.

Și dacă tot ne facem planuri pentru vacanța mare, pentru concediul mult visat la munte sau la mare, zic să trecem în revistă și niște idei pentru relaxare și experiențe demne de clasat în cufărul cu amintiri neprețuite.

5 sfaturi pentru relaxare în vacanță

– alege o destinație de vacanță care rezonează cu tine, iar dacă dorințele în familie sunt diferite, o vacanță la munte și una la mare s-ar putea să aducă liniștea mult dorită;

– chiar dacă nu toate lucrurile din vacanță vor fi așa cum îți dorești, bucură-te de soare, de mare, de magia răsăritului, de plimbări pe nisip sau de peisajul magic și liniștit de la munte și alege să-ți amintește-ți că întotdeauna există frumos în jur, trebuie doar să ne deschidem ochii să-l vedem;

– ia cu tine în vacanță cel puțin o carte bună și lasă acasă toate grijile de la job;

– mergi în vacanță doar cu oamenii care rezonează cu tine, altfel vacanța s-ar putea să-ți aducă nervi în loc de relaxare;

– pune-ți în plan să experimentezi în fiecare vacanță ceva nou, poate ceva de care ți-e teamă, ceva inedit.

Printre tips and tricks pentru sănătate, frumusețe și relaxare, amintește-ți că viața este o călătorie, iar destinația este aleasă de tine!

Imagini articol SpringFarma. Editare Canva.com

Articol pentru Spring SuperBlog 2022.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s