Blogging creativ

Când prețul e dus de val, Depozitul Virtual te așteaptă la mal

Parcă jucăm într-un film prost de vreo doi ani, cu viruși ucigași pe post de actori principali, cu războaie care ne amintesc că mai e mult de lucru la evoluția spiritului uman și cu prețuri ce prind aripi peste noapte, ajungând să semene cu niște rachete spațiale. Unde este normalitatea, pe ce planetă s-o fi aciuat?

În aceste vremuri tulburi, mulți dintre noi ne-am pus viața pe pauză, ne-am dorit să întindem o mână de ajutor semenilor noștri sau pur și simplu să băgăm capul în nisip ca struții și să nu lăsăm energia de vibrație joasă să ne atingă. Dar să nu uităm că nimic în viață nu este etern, totul trece, totul se transformă, iar cel mai important lucru este să nu ne pierdem umanitatea, să nu ne uităm visurile, să credem în noi și să fim dispuși să căutăm alternative.

Deși toată lumea spera ca prețul materialelor de construcții și al locuințelor să scadă, iată că situația se află de fapt la polul opus. Dar chiar și așa, cu dezamăgirea că bugetul propus nu va mai reuși să construiască căminul pe care mulți dintre noi îl visează, nu e cazul să ne dăm bătuți. Există alternativă la prețurile umflate din magazine și este reprezentată de Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro, un concept unic pe piața din România, care revoluționează comerțul cu materiale de construcții prin practicarea unor prețuri reduse cu până la 10-15% și livrare direct de la producători.

Cu așa o veste, parcă ne vine inima la loc, nu-i așa? Nu mai suntem nevoiți să regândim proiectul căminului visat, să renunțăm la anumite facilități sau să amânăm deschiderea șantierului și transformarea visului în realitate.

Cu o rază de speranță la purtător, vă invit să facem un exercițiu de imaginație. Suntem prinși în valurile învolburate ale mării, în fața noastră se află o insulă minunată, dar curentul ne ține departe. Pe lângă noi trec frecvent nave, dar nu ne observă pentru că suntem prea mici sau dintr-o clasă inferioară, așa că ne rugăm Creatorului să ne ajute.

Șeful cel mare are întotdeauna rezolvare, așa că dinspre insula minunată pornește ca prin minune o ambarcațiune de salvare. Suntem aduși la mal în siguranță și ni se permite să ne construim acolo o casă, cu garanția celui mai bun preț și calitate superioară a materialelor de construcție. Crezi că există om dispus să rateze o asemenea șansă?

Ei bine, cam așa stă treaba și în realitate, iar pentru cei mai sceptici dintre noi, mărturiile clienților mulțumiți sunt garanția că treaba este cât se poate de serioasă, că fundația pe care s-a înălțat Vindem-Ieftin.ro presupune calitate, prețuri imbatabile și consultanță de specialitate gratuită. Privirea îndreptată spre client și dorința continuă de inovare au făcut să apară pe piață și noul concept: Depozitul Virtual.

Beneficiile oferite de Depozitul Virtual

Din dorința de a fi cât mai aproape de client și de a avea un impact pozitiv asupra mediului înconjurător prin scurtarea drumului de la fabrică la șantier, Depozitul Virtual va avea reprezentanță în fiecare județ. Iar pe principiul ,,Doar cerul este limita”, există planuri mărețe pentru viitor, următorii zece ani vizând deschiderea a 100 de Depozite Virtuale în România și 50 în Europa.

În Depozitul Virtual se regăsește toată gama de materiale de construcții, nu există stocuri și vânzători, ci consultanți specializați, care odată ce li se comunică necesarul de materiale, vor negocia cel mai bun preț pentru clienți, iar materialele vor fi livrate direct de la producător, cu economie de timp, energie și bani pentru beneficiari. Relația dintre client și consultant se desfășoară online sau telefonic, iar în cazurile în care situația o cere, cel din urmă se va putea deplasa chiar la locul construcției.

Cu siguranță există diferențe de care trebuie să se țină cont în diferite zone geografice ale țării. Umiditatea solului sau condițiile meteo vitrege din zonele de munte vor influența alegerea acoperișului, a materialelor pentru structură și fundație sau a izolațiilor, contribuind toate la asigurarea confortului pe care omul modern și-l dorește.

Depozitul Virtual este o binecuvântare pentru bugetul celui care pune fundația unei case sau are în plan o renovare și un veritabil colac de salvare acum când prețurile din magazine au fost luate de val.

Imagine antet articol Pixabay.com. Imagini conținut articol Vindem-Ieftin.ro

Articol pentru Spring SuperBlog 2022.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s