Eu sunt

20150903_134528 (5)Florina Popa-Dumse, o persoana sensibila, uneori poate prea sensibila si mult prea sincera, in opinia unora, un calator care a inteles ca ceea ce conteaza cu adevarat in aceasta lume este omul cu acea particica a sa care se numeste suflet.

Iubesc cu tot sufletul meu sufletul oamenilor, cu  certitudinea ca viata este o calatorie cu drumuri drepte si frumoase, respectiv drumuri alunecoase, la sfarsitul carora putem fi persoane mai puternice, mai intelepte, pretuind mult mai mult acest dar de la Dumnezeu care se numeste viata.

Acest blog s-a nascut ca un dar pentru a carui existenta vreau sa-i multumesc unui suflet frumos care considera ca am ceva de spus, de impartasit cu alte suflete astfel ca, aici o sa astern parte a sufletului meu, expresie a sinceritatii, curajului, iubirii…

– pentru mine…

– pentru tine om cu suflet special…

–  pentru noi…

12 gânduri despre „Eu sunt”

  1. Felicitari pentru curaj!

    Chiar daca timpul nu va fi darnic intotdeauna, sper ca nu vei renunta la blog. Sa scrii din placere, sa povestesti cu ceilalti cu drag!

  2. Felicitari! Sunteti castigatoarea concursului Bibliocarti.com
    Va rugam sa ne contactati pentru a pune la punct detalii despre cum puteti intra in posesia premiului. Cu stima, Roberto.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s