Blogging creativ

Sănătate, frumusețe, energie – trio posibil pentru tine

Bunica avea har de povestitor, m-a cucerit cu poveștile desprinse din a sa copilărie, care nu a avut ca ingrediente principale laptele și mierea, dar mai presus de toate a fost cu libertate, un trai în inima naturii, cu roade naturale puse pe masă, muncite de întreaga familie, o mândrie tot mai rar întâlnită în zilele noastre.

Sănătatea miza pe mișcare în aer liber, la muncile câmpului, pe ceaiuri din plante culese de pe câmpia ce împrejmuia satul, pe hrana produsă în gospodărie și pe pacea minții și a inimi. Atunci exista o ancorare în momentul prezent, săteanul era mulțumit cu ce are, se ridica din pat cu dorința de a munci încă o zi și se culca cu liniștea că a dus la bun sfârșit sarcinile din gospodărie. Atunci nu se mânca pe fugă, nici în fața unui ecran, ieșirile în natură erau un firesc al zile, iar somnul nopții venea fără trudă.

Ritualul de dimineață începea cu spălatul feței cu apă rece din fântână, iar plimbarea cu picioarele goale prin iarba încărcată de rouă era aproape la ordinea zilei. Papucii erau menajați, iar tălpile primeau un masaj gratuit pe ulițele prăfuite ale satului.

Energia avea mai multe surse, izvoarele nesecate ale naturii, preparatele simple dar cu gust așezate pe masă, sprijinul necondiționat al celor dragi și implicarea în fiecare acțiune. Fericirea venea din lucruri simple și fiecare om știa că trebuie să-și aducă contribuția la bunul mers al fiecărei zile și la armonia din familia sa.

Toate acestea par desprinse din alte timpuri, căci acum alergăm pe bandă rulantă după realizări, bonusuri, statut social și uităm cine suntem cu adevărat. Abia când sănătatea ne joacă feste, când imaginea din oglindă nu ne mai mulțumește și când energia lipsește cu desăvârșire, iar alarma vieții sună fără oprire ne dăm seama că drumul nostru cere o schimbare, că nu mai avem combustibil și că este cazul să oprim și să ne încărcăm bateriile.

Bateriile se încarcă din natură, razele soarelui sunt terapie pură, iar roadele pământului hrană binecuvântată, bine ar fi să nu uităm asta niciodată, iar atunci când este nevoie de mai mult, în special în zilele scurte, reci și mohorâte, ne este la îndemână să accesăm Springfarma.com, locul în care vitaminele sunt regine, iar zumzetul prețurilor mici o bucurie.

Suplimente alimentare – un boost pentru sănătate

Că e primăvară sau e toamnă, vitamina C de la Naturalis e suverană, ține răcelile la distanță, se joacă cu glicemia și nu o lasă să crească, iar pe colesterol îl ține în frâu, e recunoscută că are putere absolută. Este prietenă cu fierul și ajută organismul să-l asimileze, iar la gust e declarată de cei mici și cei mari preferată.

Vitamina D este creația soarelui, are importantul rol de a menține valorile optime de calciu și fosfor din sânge, contribuind la oase puternice și dinți sănătoși. Atunci când soarele este mai puțin prezent sau noi uităm să ne expunem în a sa lumină benefică, trebuie să ne amintim că el a făcut o alianță cu Naturalis Vitamina D3 să-i țină locul și să se ocupe de a noastră sănătate.

Când toamna țese covoare de frunze ruginii pe alei, realizez că este timpul să apelez la Multivitaminele și minerale efervescente de la Naturalis, care au capacitatea de a-mi oferi un boost de energie, restabilind echilibrul fizic, psihic și emoțional prin cele 17 elemente pe care le conțin: vitaminele E, C, B1, B2, B3, B6, B12, acid folic, biotina, acid pantotenic, magneziu, fier, zinc, cupru, mangan, seleniu, iod.

Că sănătatea e mai bună decât toate suntem conștiente. Trebuie doar să ne amintim să-i venim în ajutor cu vitaminele și suplimentele potrivite.

La Cabine – magicianul care redă frumusețea

Dacă am stabilit cum stă treaba cu sănătatea, este timpul să ne ocupăm de imaginea din oglindă. Deși mizez pe un look natural, știu că sunt mici artificii care fac imaginea din oglindă să zâmbească. Printre acestea se numără pacea sufletească și picăturile de frumusețe din fiolele LA CABINE.

Sunt prietenoase cu toate tipurile de ten, cuceresc fără dubii femeile cochete, iar eu depun mărturi că au făcut magie pentru mine și pentru gașca mea de feline (a se înțelege femei care știu ce vor).

În zile obișnuite sau atunci când mă expun în lumina reflectoarelor, mizez pe La Cabine BOTOX, secretul meu pentru o imagine demnă de divă. Ten relaxat și neted, riduri de expresie reduse cu până la 50% și mult mai mult optimism încărcat în rezervorul fiecărei zile. Pielea obosită devine doar o amintire, complimentele curg și viața are aromă de fericire. Cu un astfel de ajutor încrederea în sine urcă la mansardă, iar eu pot să țintesc tot ce-mi doresc.

Sănătate, frumusețe și energie, trei ingrediente esențiale în buna desfășurarea a fiecărei zile. Și pentru că am moștenit talentul de povestitor al bunicii și v-am purtat prin primele două stații menționate, urmează să oprim trenul în stația plină de energie.

Ritual pentru un plus de energie

Treaba cu energia este una complexă, sănătatea are contribuția sa, pacea inimii contribuie și ea, echilibrul psihic este un element fără de care tabloul nu este complet, iar obiceiurile mici fac diferența. Așa că aș vrea să punctez câteva:

– Mergi al culcare cu gândul împăcat și zâmbetul va răsări ca un soare în dimineața fiecărei zile;

– Exprimă-ți recunoștința pentru încă o zi, pentru darul de a fi un călător privilegiat pe cărările vieții;

– Fii atentă pe unde te poartă pașii și ai grijă să lași doar amprente ale iubirii în urma ta;

– Trăiește-ți pasiunea și cele mai mărețe visuri ale inimii;

– Stabilește-ți obiective, fii flexibilă, dar nu uita de destinația propusă;

– Lasă-te prinsă doar în proiecte de suflet și nu uita că timpul este o limitată resursă;

– Cuprinde cu ochii și cu inima toate frumusețile lumii.

Și lista ar putea continua… Te invit să o faci și tu pe a ta, să te lași inspirată de acest articol, să pui sănătatea la loc de cinste în viața ta, să te împrietenești cu oglinda, iar energia să te însoțească pe calea ta.

Imagini SpringFarma – Editare Canva.com

Articol pentru SuperBlog 2021.

Lasă un comentariu