Blogging creativ

Descoperă cristalele benefice zodiei tale

Totul în jurul tău este energie. Tu ești energie! Ridicarea vibrației energetice este un proces care îți poate transformă viața. Viața ta poate fi o călătorie minunată, nu trebuie să fie o luptă pentru supraviețuire. Intenția pozitivă, rugăciunea, recunoștința, dăruirea și nu în ultimul rând cristalele naturale sunt magneți pentru energie pozitivă, cu efecte benefice asupra organismului.

Știi că fiecărei zodii îi corespund mai multe cristale naturale? Pe lângă culorile de-a dreptul cuceritoare și faptul că se pot combina inteligent sub formă de bijuterii elegante, cristalele naturale au proprietăți terapeutice, fiind aliați recunoscuți pentru sănătate, prosperitate sau dragoste.

StoneMania Bijou grupează câte cinci cristale naturale cu efecte benefice pentru fiecare zodie și creează astfel bijuterii încântătoare.

Cristale pentru zodia Fecioară

– Cuarț fumuriu – aliat pentru relaxare și echilibrare minte-suflet-corp, cu acțiune asupra celor șapte chakre.

– Lapis lazuli – piatra scriitorilor și a oratorilor, cu beneficii în sfera autocunoașterii și în domeniul comunicării.

– Jad sau piatra visurilor – atrage liniștea și frecvența bogăției, cu acțiuni asupra Chakrelor Coroană și Al Treilea Ochi.

– Ametist – înlătură blocajele și calmează mintea. Este benefic pentru persoanele care suferă de insomnie. Acest cristal deschide Chakra Coroanei și permite comunicarea cu divinitatea.

– Ochi de tigru – stâlp pentru împământare. Sporește puterea personală, sentimentul de apartenență și siguranța indiferent de împrejurări.

Ametistul are culoarea mea preferată, iar cerceii din bogata colecție de bijuterii se vor asorta de minune cu un colier ce poartă aceleași pietre semiprețioase. Mai pun pe lista de cumpărături și un pandantiv cu Lapis lazuli, pentru a-l purta în momentele dedicate creativității și atunci când am de livrat un mesaj prin viu grai. Iar brățara care îmbină armonios cele cinci cristale pentru zodia Fecioară se va așeza elegant pe mâna mea dreaptă, aducând un plus de culoare ținutelor de zi cu zi.

Corespondența chakre-cristale

– Ametist – Sahasrara (Chakra Coroanei)

– Sodalit – Ajna (Chakra Al Treilea Ochi)

– Acvamarin – Vishuddha (Chakra Gâtului)

– Aventurin – Anahata (Chakra Inimii)

– Ochi de tigru – Manipura (Chakra Plexului Solar)

– Carneol – Swadhistana (Chakra Sacrală)

– Granat – Muladhara (Chakra Rădăcină)

Chakrele sunt meridianele energetice ale corpului, iar dezechilibrele constatate la nivelul lor pot fi ameliorate cu ajutorul cristalelor corespondente. Alege bijuterii pentru chakre și trăiește viața la nivel înalt!

Articol pentru SuperBlog, proba propusă de StoneMania Bijou.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s