Blogging creativ

ALMA – parchet pentru generații

Se spune că din postura de călător prin viață trebuie să plantezi cel puțin un pom, să faci un copil, să scrii o carte și să pui bazele unui cămin. Să creionezi un loc în care familia să se adune și magia să intre în acțiune. Un spațiu creat dintr-un melanj al preferințelor și personalităților diferite ale membrilor familiei.

Să transformi casa în acasă presupune multe aspecte de luat în calcul, dar azi ne vom opri la parchet, baza confortului picioarelor mici și mari, fine sau grele de povara unor ani. Astfel că, te invit într-o călătorie cu ALMA (suflet). Ghidați de creativitate și imaginație vom lăsa pașii să ne poarte pe parchetul elegant, natural, strălucitor și de cea mai bună calitate dintr-un cămin adevărat.

Pardoseală premium de la Alma Parchet

Eu sunt o persoană analitică, sensibilă și visătoare, la mine totul trebuie să se plieze perfect, nu las nimic la voia întâmplării, gândesc în perspectivă și aleg calitatea înainte de orice. De la bun început am stabilit că voi alege pentru casa noastră un parchet din lemn, nu unul laminat. Astfel am adus energia naturii în căminul visat, am mizat pe autenticitate, durabilitate și simț estetic desăvârșit.

Alma Parchet mi-a venit în întâmpinare cu pardoseli de calitate superioară, clasice sau inovatoare. Am fost încântată să descopăr parchetul din lemn masiv autohton și exotic, pentru ca într-un final să fiu cucerită și să optez pentru parchet dublu stratificat, care s-a pliat perfect pe nevoia noastră de a fi montat peste sistemul de încălzire prin pardoseala. În acest fel găzduim eleganța, căldura și confortul dorite, iar picioarele mele sunt fericite în fiecare dimineață când mă dau jos din pat.

Dacă te întrebi care este parchetul perfect pentru tine, am în plan să-ți ofer câteva variante demne de luat în calcul, dar bineînțeles că poți discuta direct cu consultanții Alma Parchet, care te vor lămuri negreșit și te vor asigura că totul se va desfășura ca la carte, căci pentru montaj mizează pe meseriași.

Parchet din lemn masiv pentru iubitorii de animale

Locuiești la margine de pădure, lângă o vale sau casa ta se află pe o câmpie-n floare? Indiferent de răspuns, este clar că ești iubitor de natură și de animale. Și chiar dacă îți duci traiul printre blocurile gri, poți aduce natura mai aproape de tine, iar prietenii patrupezi vor fi mai mult decât fericiți. Îți recomand să mizezi pe un parchet din lemn masiv, în nuanțe deosebite, desprinse din natura, care fascinează sufletele sensibile și altruiste.

Fie că optezi pentru esența nobilă de stejar, nuc, fag, cireș, mesteacăn ori salcâm, ai garanția rezistenței sub trafic intens. Și chiar dacă animalele de companie vor ține morțiș să-și lase amprenta gheruțelor pe pardoseală, nu vei intra în disperare că trebuie să aloci bani din buget pentru un nou parchet, căci vei putea să-l rașchetezi și să-l finisezi exact așa cum dorești, oferind un aer nou căminului tău.

Universul parchetului din lemn este unul bogat, pliat pe gusturi diferite, existând chiar variante de lux și parchet exotic pentru cei care doresc să creeze un decor tropical și rafinat, din alte colțuri de lume inspirat.

Parchet stratificat pentru familiștii convinși

Chiar dacă micile făpturi născute din iubire nu și-au făcut încă apariția în tabloul familiei fericite, te asigur că jumătatea feminină din poveste va fi mai mult decât fericită să aibă o sursă de căldură direct sub picioare și un parchet elegant și de cea mai bună calitate, iar parchetul stratificat este varianta pe care o recomand.

Când pași mici și repezi vor face ture nenumărate prin casă sau apartament, se va întâmpla negreșit să găsești lichide de toate felurile pe parchet, dar nu vei avea fața încruntată că investiția îți va ,,zâmbi” pe la margini sau că te vei trezi cu un ,,munte” de toată frumusețea în living. Bineînțeles că grija ne poate scuti de astfel de probleme, dar contează și tipul de parchet ales, căci cel din lemn are capacitatea de a reveni la forma inițială după ce este ,,tratat” cu umezeală.

Pardoseală SPC pentru seniori

Ai deja părul grizonat sau te pregătești de renovat casa copilăriei tale, unde te întorci cu bucurie și ești întâmpinat cu iubire de părinții și bunicii tăi dragi? Ei bine, indiferent din ce categorie faci parte, îți recomand să iei în calcul pardoseala SPC pentru al tău proiect de renovare.

Știu și eu cum e viața la țară, uneori papucii se dau greu jos din picioare, iar pardoseala va încasa inevitabil noroi, picături de ploaie sau zăpadă. Indiferent câtă ture vor fi făcute prin casă cu bastonul din dotare, câtă apă sau obiecte dure vor fi scăpate din mâinile tremurânde, pardoseala SPC va fi nevătămată, căci este confecționată din piatră, este pretabilă pentru încălzirea în pardoseală și are un aspect care o recomandă.

Autenticitate în decorare prin pardoseli de calitate superioară,

Libertate de mișcare pentru pași mici, grăbiți sau grei de ani trudiți,

Magie prin culoare și consultanță liniștitoare,

Armonie în căminul creat de tine!

ALMA – parchet pentru generații!

Imagini Alma Parchet – Editare Canva.com

Articol pentru SuperBlog 2021.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s