Blogging creativ

Daisy Vet pune sub lupă sănătatea animalului tău de companie

Pamela și Mișu sunt prietenii mei necuvântători din copilărie, cei care vor avea întotdeauna un loc special în inima mea. Pamela, pisica mea iubită, care moțăia mai mereu pe fotoliul de lângă sobă și printr-un mieunat inconfundabil ne cerea să-i dăm voie să iasă în scurta sa plimbare prin curte, după care revenea alături de noi. Iar Mișu, un adevărat companion, așa cum sunt cățeii pentru fiecare dintre noi, dar în mod special pentru copii. Cu el mă plimbam agale prin sat, el mă conducea până la autobuz în fiecare dimineață când mergeam la școală și tot cu el băteam mingea și alergam la întrecere.

Atunci nu aveam hrană specială pentru prietenii necuvântători, ei primeau cam ce mâncam și noi, împărțeam pâinea cu untură și tot ce era dulce. Medicul veterinarul venea rar prin sat și le făcea câte un vaccin, nimic mai mult. Nu mergeam cu ei la salon pentru tuns și frizat, ci le mai făceam câte o baie în apa care curgea la margine de sat. Dar acum, lucrurile stau diferit, prietenii noștri patrupezi au parte de tratamente speciale, au hrană dedicată lor, îi ducem la salon pentru sesiuni de răsfăț și nu ignorăm nici vizitele regulate la clinica veterinară.

Daisy Vet susține sănătatea necuvântătoarelor

Este foarte important să subliniez faptul că animalele de companie nu au nevoie doar de atenție și iubire, au nevoie și de servicii veterinare, de controale de rutină și de îngrijire medicală atunci când aceasta se impune. Prevenția este foarte importantă, alături de investigații de specialitate și de tratamente adecvate atunci când prietenii necuvântători se confruntă cu probleme de sănătate.

Este necesar să înțelegem că animalele noastre de companie pot dezvolta diverse patologii. La fel ca omul, și ele pot avea probleme dentare, boli digestive, boli cardiace și așa mai departe. De aceea, suntem datori să ne îngrijim de starea lor de sănătate și să apelăm la cei mai buni medici pentru controale regulate.

Recomandarea mea este Daisy Vet, clinica veterinară cu două locații în București, centre în care prietenii necuvântători sunt tratați regește. Iată și incontestabilele argumente:

– o istorie de 23 de ani bazată pe profesionalism, dedicare și dragoste pentru animale

– cei mai buni medici veterinari, atenție și empatie

– aparatură modernă pentru diagnosticare corectă

– servicii medicale complete – de la vaccinări, consultații și analize de laborator la radiologie, ecografie, electrocardiogramă, endoscopie, obstetrică veterinară și chirurgie generală

– consult și îngrijire medicală în cabinet sau la domiciliu – inclusiv în afara Bucureștiului

– prețuri competitive, pentru cât mai multe animăluțe îngrijite

Ei bine, Laila a nostră este o cățelușă răsfățată, are parte de râuri de iubire, atenție și îngrijire, merge la clinica veterinară cel puțin o dată pe an, asta dacă nu face pozne care să-i lase urme, așa cum s-a întâmplat cu vaza mea din sticlă de Murano făcută țăndări și o lăbuță rănită. În rest, ajungem la Daisy Vet destul de des, pentru cosmetică și frizerie, dar și pentru provizii pentru răsfățul său culinar și pentru câte o jucărie în plus.

Următoare vizită va fi în prag de Moș Nicolae, căci i-am promis că va primi ceva șic, care îi va ține de cald în sezonul alb.

Articol pentru SuperBlog 2023.

Lasă un comentariu