Blogging creativ

1+1= Meditații online la matematică

Colegii mei îmi spuneau mereu, și nu au ezitat să o scrie și în albumul de absolvire, că am fost tipa îndrăgostită de școală. Pe undeva aveau și ei dreptatea lor, însă aș spune, mai degrabă, că am fost tipa îndrăgostită de matematică, cea care se bucura de fiecare dată când pe lucrarea sa se așeza nota maximă, cea care își medita colegii în pauze sau le oferea de-a gata tema la matematică.

Nu am avut nevoie de meditații, am iubit din prima clipă calculele și l-am avut pe tatăl meu alături atunci când apăreau inevitabilele provocări pe calea rezolvării corecte a unei probleme. Am avut colegi care făceau meditații la matematică, și pot să spun că diferențele s-au observat imediat, asta pentru că atenția acordată de meditator, explicațiile suplimentare și exercițiile în plus rezolvate nu au cum să nu producă rezultate pozitive.

Nu am încă un copil, nu ofer meditații la matematică, dar văd zilnic copii aduși cu mașina de părinți, care se întâlnesc cu alți colegi sau prieteni la parterul blocului în care locuiesc și intră împreună la meditațiile pe care le susține una dintre vecine. Aceștia sunt copiii norocoși ai orașului, dar mai sunt și copiii minunați ai satelor, cei care poate nu au acces la un meditator sau la unul bun pentru că situația financiară sau distanța prea mare nu le permite.

Mizând pe pasiune și având credința că tinerii nu ar trebui să întâmpine bariere pe calea evoluției, Centrul Educațional Unirea demonstrează că meditațiile online sunt o realitate bazată pe calitate, accesibilitate și performanță.

Meditații matematică online la Centrul Unirea

Atunci când dorința de a dărui cunoaștere este mare, când oferi înainte de a aștepta să primești, succesul devine o realitate, fapt demonstrat de cei unsprezece ani de activitate înfloritoare a Centrului Unirea și de satisfacția rezultată din activitatea desfășurată pe grupuri de suport gratuit pentru elevii care se pregătesc pentru Evaluarea Naționala sau Bacalaureat.

Trebuie să menționez că centrul nu susține doar meditații la matematică, ci la toate discipline școlare, precum și meditații la limbi străine, atenția fiind îndreptată atât spre elevi, cât și spre adulți și companii.

Universul matematicii este unul complex, iar satisfacția rezultatelor pozitive este mare mai ales când există poticniri și obstacole depășite, când cunoștințele sunt însușite dintr-o experiență frumoasă de învățare, susținută de profesori competenți și implicați.

Prin ce se diferențiază Centrul Unirea

Centrul Unirea mizează pe transparență, oferind posibilitatea ca ședințele de meditații să fie înregistrate, astfel cursanții se pot întoarce oricând la lecții pentru o reîmprospătare a informațiilor, iar părinții au certitudinea că ai lor copii beneficiază de informații pertinente, livrate într-un mod corespunzător.

Toți cursanții, indiferent de pachetul de meditații ales, beneficiază de acces gratuit la materiale video create exclusiv de profesorii centrului, un beneficiu deloc de neglijat, având în vedere că vizează atât ciclul gimnazial, cât și cel liceal, Evaluarea Națională și pregătirea pentru BAC.

Meditațiile nu se adresează doar elevilor care au nevoie de sprijin pentru înțelegerea orelor de matematică predate conform programei pe parcursului unui an, ci și celor care se pregătesc pentru examene, admiteri sau concursuri școlare, fiecare colaborare presupunând o evaluare și un plan de acțiune personalizat.

Ședințele pot fi individuale, alături de un prieten sau coleg ori într-un grup cu maxim șase participanți, o diversitate menită să se plieze pe nevoile și personalitatea fiecărui cursant. Iar în cazul în care cursantul nu rezonează cu profesorul, poate solicita oricând un alt cadru didactic.

În preajma examenului maturității, probabil că cea mai căutată expresie pe Google este ,,meditații matematică bacalaureat”, pe care tindem să o atribuim celor care mai cred că porcul se îngrașă pe ultima sută de metri. Dar se pare că speranță există chiar și pentru ei, pentru că directorul Centrului Educațional Unirea, domnul Cristian Demian a creat un program de pregătire ce promite, cu rezultate deja dovedite, să ducă cursantul de la zero la rezultatele dorite în doar 12 săptămâni.

Concluzia este că tainele matematici pot fi deslușite atunci când există interes, implicare și susținerea necesară, iar meditațiile online sunt o opțiune accesibilă de oriunde, demnă de luat în calcul într-o lume tot mai grăbită și agitată, salvând timp și energie pentru momente de calitate petrecut în familie.

Imagini Centrul Educațional Unirea.

Articol penru Spring SuperBlog 2022.

2 gânduri despre „1+1= Meditații online la matematică”

Lasă un comentariu