Blogging creativ

Masa este scena, produsele ORGRAN sunt vedetele

Pe masa fiecărei familii joacă zi de zi numeroși actori, unii mizând pe gusturi ca la mama acasă, iar alții pe arome adunate de prin alte colțuri de lume, cu toții având rolul și priceperea de a încânta papilele gustative și de a crea dulcea dependență.

Unele spectacole culinare ajung însă să adune numeroase recenzii negative, sub formă de balonare și crampe abdominale, diaree, constipație sau oboseală care se instalează după ce s-a tras cortina. Să fie oare vorba despre reprezentațiile mediocre ale unor actori precum laptele, ouăle, nucile, grâul, susanul, soia, crustaceele sau peștele?

Acești opt actori își aduc un aport semnificativ asupra sănătății, atunci când joacă în piesa potrivită, însă când mediul nu întrunește toate condițiile necesare, ei se transformă în cei mai comuni alergeni din lume, producând disconfort abdominal, stare de slăbiciune sau chiar amețeală și dificultăți de concentrare.

Ei bine, din postura de spectator la spectacolul din propria bucătărie și apoi la cel din propria burtă, vei constata că anumiți actori ajung să te enerveze la culme, chiar dacă tu îi placi cu adevărat. Poți fi observator înțelept și poți apela la analize care să facă lumină, ajungând la concluzia că este necesar să înlocuiești anumiți actori pentru a produce un spectacol al satisfacției și bucuriei.

Printre cei mai renumiți actori culinari din lume se numără quinoa, hrișca, chia, meiul, varza kale, pe care te îndemn să îi inviți la un casting și să-i incluzi în piesa ta, cu certitudinea că spectacolul va produce mai multă energie și o stare de bine.

Produsele Orgran sunt vedetele din farfurie

Produsele Orgran și-au unit forțele pentru a pune în scenă un spectacol 100% gluten free, la care sunt invitate toate persoanele cu alergii alimentare, persoanele care suferă de boala celiacă, vegetarieni, vegani sau persoane care doresc să abordeze un stil de viață mai sănătos.

De peste 38 de ani, produsele Orgran dau reprezentații în diverse colțuri de lume, mizând pe calitate, diversitate și gust desăvârșit, fără a face apel la gluten, grâu, ouă, lactate, drojdie, nuci sau soia.

Actorii sunt atât de bine pregătiți încât pot intra pe scena fiecărei zile, indiferent de oră și de gusturile atât de diferite. Făina fără gluten este o binecuvântare pentru cei care preferă pâinea home made și pentru pasionații de patiserie, în timp ce amestecurile pentru feluritele deserturi vegane sunt surprize care bucură papilele gustative ale pofticioșilor mari și mici.

Pentru micul dejun și gustările de peste zi se poate miza pe cereale și fursecuri fără zahăr, ori pe renumiții biscuiți cu vanilie în formă de animale, care au cucerit deja numeroși pitici. De menționat este că aceste produse nu țin doar de foame, ci ajută digestia și țin la distanță manifestările neplăcute în cazul persoanelor cu alergii alimentare.

Diferitele variante de crackers sunt alegerea inspirată atunci când nu avem timp să preparăm pâine ori pentru mesele gustoase și sănătoase de la școală sau birou, iar spiralele din hrișcă Orgran sau cele din orez ne inspiră pentru o cină rapidă sau zilele de post, căci pastele cu legume sunt simplu de preparat și foarte bune.

În speranța că ați descoperit actori talentați, vă invit să le acordați șansa de a vă bucura simțurile!

Imagini articol Orgran.

Articol pentru Spring SuperBlog 2022.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s