Blogging creativ

Intru din nou în SuperBlog

După cum v-am obișnuit, primăvara și toamna dau curs probelor creative din cea mai tare competiție de blogging din țară. SuperBlog m-a cucerit prin 2015 și de atunci am stat doar o ediție pe bancă. Aș fi vrut să mă odihnesc și acum, dar ceva din mine a țipat să restartez creativitatea alături de bloggeri veterani și începători.

Ultima clasare pe locul 8 m-a făcut să visez la mai mult, premiile sunt atractive și probele deja lansate mi-au pus rotițele în mișcare. Îmi place să scriu, îmi palce să descopăr produse interesante și vreau mereu să evoluez, iar în această competiție am parte de toate.

Am înțeles că va fi și o gală undeva la mare, Doamne cât mi-aș dori să ajung și eu. Poate timpul și spațiul se comprimă și voi întâlni oamenii din spatele blogurilor și pe organizatorii frumoasei competiții.

Până atunci, am articole bune de scris, produse de testat și o relație de întreținut cu creativitatea. Sper să-mi fie aliat și să vă ofer articole de o calitate superioară, care să vibreze și pe energia domnilor din juriu.

Dacă ești cititorul meu fidel, te anunț că vor urma articole dintre cele mai diverse, interesante și cu iz de inspirație, iar dacă ai și tu un blog, te invit să intri în hora Spring SuperBlog.

La sfârșit voi face bilanțul și, ca de fiecare dată, am certitudinea că va ieși pe plus, căci SuperBlog este un fenomen, creează relații de durată, fie ele de prietenie sau colaborări.

Articol de înscriere în Spring SuperBlog 2022.

2 gânduri despre „Intru din nou în SuperBlog”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s