Blogging creativ

Ai grijă cu FARMEC: de tine, de casă, de natură

Ziua bună se cunoaște de dimineață, așa spune vorba înțeleaptă. Felul în care îți începi ziua poate face diferența în ceea ce privește starea de spirit și sarcinile bifate. Grija față de propria persoană, față de mediul în care ne desfășurăm activitatea și față de natură sunt subiecte care ar trebui să ne preocupe.

Viața ecologică începe cu gândurile rulate în minte, continuă cu alegerile pe care le facem când punem în coșul de cumpărături produse de pe rafturile marilor magazine și se încheie cu felul în care fiecare dintre noi pune umărul la reciclarea deșeurilor din gospodărie.

Eu mărturisesc cu mândrie că am grijă de natură așa cum am grijă de mine și te îndemn și pe tine să faci la fel, căci natura este casa noastră a tuturor, cea care ne oferă cu generozitate elementele care ne țin în viață.

Îngrijire personală cu FARMEC

Pentru mine, îngrijirea personală presupune gânduri sănătoase repetate cu seriozitate, bunătate înainte de toate, practicarea recunoștinței zilnic și atenție maximă îndreptată spre trupul care mă poartă prin viață.

Gerovital – Doctor în frumusețe este veteranul meu aliat în procesul de îngrijire personală. Iar pionul principal de pe tabla de șah a frumuseții mele este cu siguranță Apa Micelară Bifazică, cea la care apelez în fiecare dimineață și seară pentru o curățare naturală a feței și a gâtului.

Pentru o față catifelată, mizez în fiecare zi pe crema hidratantă descoperită în magazinul Farmec din orașul meu de baștină. Frumusețe asigurată la doar câțiva pași distanță!

Curățenia casei cu Nufăr

Curățenia în casă e treabă serioasă, presupune nu doar aspirator, mop, chef și energie debordantă, ci și produse de calitate, prietenoase cu mediul în care trăiesc adulți, copii și animale gingașe.

Pentru o obsedată de microbi, așa ca mine, Nufăr Dezinfectant Universal fără Clor este cel mai frumos cadou, unul care face curățenie lună, cu grijă față de aerul pe care familia îl respiră, față de suprafețe și natură.

Nufăr Verde Veselă este descoperirea mea veselă, produsul care face spălatul vaselor o treabă mai plăcută, mai ușoară și naturală, are grijă de farfurii, oale și pahare, dar și de mâinile din dotare, are pH neutru, formulă biodegradabilă și miros proaspăt de mușețel.

Grijă pentru natură

Grija pentru natură începe de acasă, iar exemplul personal ar fi bine să fie unul demn de urmat, mai ales dacă în jurul nostru se fac pași mici de pitici, care absorb tot și ne imită comportamentul fără echivoc.

Iată câteva aspecte de care să ținem cont:

– uleiul folosit ar fi bine ca în chiuvetă să nu ajungă, iar apa din natură să rămână pură;

– mașinii din dotare i-ar prinde bine o vacanță mare, căci pedalatul și mersul pe jos fac piciorul frumos, iar aerul ne va răsplăti pe loc;

– să planteze măcar un pom este misiunea fiecărui om;

– să punem ambalajele produselor în containerul potrivit este un gest mic, dar cu impact semnificativ;

– când returnăm ambalejele produselor de îngrijire personală sau curățenie a casei (Farmec, Gerovital, Nufăr, Triumf ș.a.) în magazinele Farmec și Gerovital din întreaga țară, vom fi răsplătiți negreșit.

Să fii responsabil te invit: ai grijă de natură așa cum ai grijă de tine!

Imagini Farmec, editare Canva.com

Articol pentru SuperBlog 2021.

Lasă un comentariu