Blogging creativ

Ținute Answear pentru sărbători de poveste

De când mă știu l-am așteptam pe Moș Crăciun pe meleagurile natale, în decorul feeric al iernii, cu ciorapi groși în picioare și cu bluze specifice de sărbătoare. Dar iată că la cei 36 de ani ai mei, a venit momentul să schimb decorul, să trăiesc pe pielea mea visul fetelor de oraș, să petrec câteva zile speciale în Dubai.

O vacanță de Crăciun cu multe grade în termometru va fi cu siguranță o experiență inedită. Nu vom avea nămeți pentru om de zăpadă sau pârtie de schi pentru a ne întrece în voie, dar vom avea soare, plajă… un decor estival în plină iarnă.

Abia aștept să descopăr cu ochii și cu inima obiectivele turistice pe care le-am admirat îndelung pe rețelele de socializare, să fac fotografii fără număr și mă bucur de o ședință de shopping binemeritată în Dubai.

Până atunci, fac shooping inteligent în patria mamă, pe site-ul Answear.ro, unde găsesc de fiecare dată tot ce-mi doresc, mă las surprinsă în fiecare sezon de ținutele șic puse în lumina reflectoarelor de cele peste 400 de branduri de top și reușesc să nu fac niciodată gaură în buget.

Pe lângă livrarea promptă, în maximum 48 de ore, cumpărăturile peste 200 de lei au livrarea și returul gratuite, deci zero riscuri la orice achiziție. Pot comanda ce-mi poftește inima, fac proba oglinzii și decid ce păstrez în garderoba mea.

M-am înscris gratuit în Answear Club, astfel mă simt privilegiată, căci primesc 10% înapoi la fiecare comandă și reușesc să-mi înnoiesc garderoba în fiecare sezon, la sărbătorile importante și când plec în vacanțe mult așteptate.

Cu gândul la prima zăpadă, am navigat printre Geci de puf pe Answear.ro și am optat pentru această variantă, care va avea grijă să țină strănutul la distanță și să-mi ofere confort în plină iarnă.

Ținute Answear pentru vacanță

Acum că geaca este asigurată, să trecem la pregătirea ținutelor pentru vacanța atipică din această iarnă. În Dubai, distracția va fi la ea acasă, așa că am analizat în amănunt https://answear.ro/h/rochii-midi.html elegante și am pus în coș două exemplare interesante, numai bune pentru petrecerea din ajun și pentru ziua de Crăciun.

M-am gândit și la mărșăluitul prin oraș și la plajă, pe care am în plan să o străbat în lung și-n lat, așa că am mai ales trei rochii care mă avantajează, care sunt sigură că se vor remarca în decor și mă vor pune într-o lumină aparte în fotografiile pentru rețelele sociale.

Un blogger este întotdeauna în misiune, imortalizează tot ce mișcă în lume, inspiră prin cuvinte meșteșugite și prin imagini inedite, așa că nu am de gând să fac rabat nici în această vacanță de la ce fac. Voi fi eu oriunde în lume și voi arăta cum se cuvine.

Din bagajul meu de vacanță nu vor lipsi niciodată blugii cei de toate zilele, cei care se adaptează la orice situație și oferă confort negreșit. Și după cum bine se știe, confortul și eleganța nu se exclud, ba chiar fac casă bună împreună, atunci când alegi inteligent, nu neapărat în funcție de trend, ci de ce nu dă cu virgulă atunci când te privești în oglindă.

Cu gândul la căldura din Dubai, îți urez sărbători călduroase oriunde te-ai afla! Lasă iubirea să te ghideze și hainele de calitate să te aranjeze!

Imagini Answear.ro, editare Canva.com

Articol pentru SuperBlog 2021.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s