Blogging creativ

Eu sunt născută sub semnul evoluției

Sunt o femeie frumoasă, chiar dacă oglinda nu este în fiecare dimineață la fel de generoasă și mai strâmbă din nas când îi pun întrebarea crucială: ,,Oglindă, oglinjoară, cine-i cea mai frumoasă din țară?”.

Sunt o femeie născută sub semnul evoluției, promovez frumusețea răpitoare și vă invit să descoperiți Gerovital H3 Evolution Perfect Look, un secret recent dezvăluit.

Sunt o Fecioară autentică, analitică, perfecționistă și implicată cu tot sufletul în fiecare acțiune pe care o întreprind. Sunt atentă la imaginea din oglindă, mizez pe Gerovital – Doctor în frumusețe și pe cuvinte pline de inspirație și înțelepciune, căci se știe că izvorul frumuseții fizice este propriul suflet.

,,Desenează-ți viața în culorile preferate. Stă în puterea ta!”

Acest mesaj stă scriu cu slove sfinte pe oglinda mea din baie. În această energie îmi încep ziua, privindu-mi ochii și ascultându-le mesajul, privindu-mi buzele și invitându-le să schițeze primul zâmbet al zilei, cu credința că va fi una minunată.

În tinerețe am fost o zvăpăiată; de-ale tinereții valuri, cum spune vorba din popor. Nopți pierdute pe la discoteci în fiecare vară, soare din plin, fără protecție solară, apă și săpun, ritual de îngrijire de la țară, plus felii de castravete așezate strategic pe cearcănele îndrăznețe. Cu un strop de lămâie și miere de salcâm îmi mângâiam fața ca într-un festin, pentru un plus de finețe și strălucire la fiecare întâlnire. Iar în vremuri cu recolte bogate se întâmpla să-mi mai întind pe față câte o prună coaptă sau o caisă gustoasă.

Dar după o vreme…cam după treizeci de primăveri, tenul începe să țipe prin toți porii după un efect radiant sănătos. De acest fenomen am fost lovită și eu, iar după o analiză amănunțită, am decis că ar fi cazul să țin câteva zile de post, vizând nu doar ce bag în gură și orele firești pentru odihnă, ci și să fiu nițel mai feminină și să-mi iau o cremă bună.

Am ales Masca Regenerantă Nocturnă cu Acid Hialuronic 4D și Ulei din semințe de Trandafir Sălbatic, care hidratează intens pielea și o regenerează din interior, crește fermitatea și diminuează ridurile, oferind o strălucire de durată. Cu un ritual de regină, tenul meu nu doar că și-a recăpătat prospețimea de altădată, dar a devenit radiant. Până și oglinda din dotare a fost surprinsă de schimbare.

Prietenele mele m-au ,,descusut” instant, așa că le-am prezentat toate produsele din noua linie de la Farmec, iar entuziasmul a atins cote alarmante, mai ales când au descoperit că pe lângă produsele dedicate îngrijirii tenului sunt și produse de hidratare și îngrijire pentru corp.

Apa Micelară Bifazică este asul din mânecă al tuturor, iar Crema Anticelulitică prinde teren și presimt că va face furori mai ales în preajma sezonului estival, unul intens visat de fiecare dintre noi.

Rețeta femeii răpitoare are câteva ingrediente esențiale, îți cere implicare și produse de valoare. Ia-ți pix și foaie și nu te abate de la cărare.

Îngrijire și înfrumusețare în fiecare zi

Mizează pe Farmec și pielea ta îți va mulțumi

Zâmbește și oglinda îți va zâmbi

Vorbește blând și bunătate vei primi

Fii feminină și priviri vei răsuci!

Articol pentru Spring SuperBlog 2021.

1 gând despre „Eu sunt născută sub semnul evoluției”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s