Blogging creativ

De la vis la realitate

Într-o seară friguroasă de martie, într-o cabană în inima munților, după o zi întreagă petrecută pe pârtie, profitând din plin de cadoul alb al primăverii, ușor adormită, din click în click descopăr un e-mail care mă face să țopăi de bucurie, pentru ca în secunda următoare să mă cuprindă îngrijorarea, urmată de un val al relaxării totale, în momentul în care am descoperit e-trad.ro – primul magazin online de traduceri din România, soluția salvatoare pentru mine, opțiune la îndemână pentru oricine.

traduceri

Dar să începem cu începutul, cu povestea unui suflet visător, a unei fetițe timide de la țară, care de cele mai multe ori obișnuia să lase capul plecat, să fie ascultătoare, cuminte, pusă cu burta pe carte, gata să urmeze calea bătătorită în viață, până într-o zi în care întreaga perspectivă s-a schimbat, luând decizia de a părăsi lumea viselor, pornind pe drumul transformării lor într-o realitate care să o împlinească.

Am renunțat la job-ul sigur dintr-o companie de contabilitate pentru a-mi urma adevărata chemare a sufletului, pasiunea pentru viață și relații autentice, pentru descoperirea de sine și evoluție personală continuă.

Am devorat tot ce am prins pe domeniul dezvoltării personale, am aplicat cu perseverență pe propria persoană și în relațiile cu persoanele apropiate, am văzut primele rezultate ce mi-au confirmat că mă îndrept în direcția corectă și nu m-am oprit nici în ziua de azi, mânată de adevărata credință că omul cât trăiește învață.

Am avut privilegiul de a învăța de la cei mai buni, mi-am luat și diploma în coaching și am fost implicată în mai multe proiecte destinate liceenilor, dar și femeilor dintr-un mediu defavorizat.

Trăiesc o viață împlinită, îmi cunosc misiunea și o urmez cu sfințenie, îndrăznind întotdeauna să visez la mai mult.

Așa s-a făcut că am aplicat pentru un job la cea mai mare firmă de coaching din Portugalia, care este mai mult un program de specializare și mentorat, pe o perioadă de un an, cu un salariu pe măsură, pentru ca la sfârșitul perioadei, alături de alte persoane selectate să aducem acea afacere, acele principii și în țara noastră.

Cine nu și-ar dori să învețe de la unii dintre cei mai apreciați specialiști din domeniul coaching-ului, să descopere alte mentalități, altă cultură și o țară pe care deja o îndrăgește.

Am aplicat la job cu toată credința, însă și cu o rezervă, având în vedere adevărata miză și competiția acerbă.

În acea seară despre care v-am povestit la începutul articolului aflasem că am fost acceptată, că pot să-mi fac bagajul și să pornesc în cea mai frumoasă aventură a vieții mele, dar nu înainte de a trimite toate actele necesare angajării, traduse în limba portugheză, în termen de maximum trei zile.

Acum se înțelege de ce mi-a pierit zâmbetul de pe buze, trebuia să-mi întrerup vacanța, să mă întorc acasă și să găsesc rapid un birou de traduceri documente personale.

Dar eu caut întotdeauna noi soluții, noi abordări ale situațiilor ivite și cine caută găsește, spune o vorbă înțeleaptă, și asta datorită oamenilor care sunt dispuși să inoveze, să îndrăznească să dea noi direcții domeniului în care activează, cum sunt profesioniștii care au creat platforma de traduceri e-trad.

Magazinul online de traduceri a rezolvat problema mea în cel mai scurt timp, fără a fi nevoită să-mi întrerup vacanța, fără a mă deplasa la un birou de traduceri, totul realizându-se din confortul spațiului în care mă aflam deja, înconjurată de un decor de poveste.

Primul magazin online de traduceri din România vine să ofere o alternativă la îndemâna oricui (persoane fizice și IMM-uri),  care pot comanda traducerea de care au nevoie chiar și direct de pe telefon, prețurile sunt avantajoase, plata se face cu cardul, timpul de livrare este redus, iar combinațiile de limbi disponibile sunt peste 80, totul fără deplasări inutile, fără așteptat la cozi, cu economie de timp și energie.

Salut și susțin această inițiativă și orice demers menit să simplifice o viață pe care avem tendința să o complicăm uneori mult prea mult.


Articol pentru Spring SuperBlog 2018.

Lasă un comentariu