vacanta Bora Bora
Blogging creativ

Visând la Bora Bora

Sunt o visătoare incurabilă, iremediabil îndrăgostită de lume, de viață, de infinitul de frumos ce ne înconjoară.

Sunt un călător spre descoperirea sinelui autentic, un călător al drumului spre mine însămi, cu certitudinea că fiecare direcție aleasă face diferența, fiecare popas scrie o poveste atât în inima mea, cât și în istoria locurilor prin care mă poartă viața.

Călătoriile mele încep în cotloanele minții, se simt în străfundul unui suflet extrem de sensibil și se cer experimentate prin fiecare dintre cele cinci simțuri, prin fiecare por al propriului trup, ingredientele minune care pun totul în mișcare fiind dorința imensă de cunoaștere, bucuria fiecărei experiențe și fascinația de a permite imaginației să intre în scenă fluturând cu credință un drapel pe care scrie ,,Totul este posibil!”.

Am întocmit o listă cu 100 de lucruri pe care vreau să le fac în viață, un procent important fiind alocat călătoriilor, unor destinații speciale pentru vacanțe speciale, care mi-au stârnit interesul fie prin imagini, fie prin poveștile împărtășite de alți călători pasionați.

Bora Bora mi-a pătruns în suflet prin intermediul unei fotografii ce ilustrează bungalow-urile deasupra tabloului răpitor pictat în tonuri de albastru și turcoaz de apele cristaline ale Pacificului.

vacanta Bora Bora

Uneori o fotografie face cât o mie de cuvinte, aceasta, de pe site-ul agenției de turism CND Vacanțe Speciale, reușind să nască în inima meu dorința de a descoperi cel mai frumos și romantic loc de pe Pământ.

Din acel moment, Bora Bora, o destinație exotică, denumită sugestiv Perla Pacificului, se numără printre cele mai mărețe visuri ale vieții mele, imaginația fiind liantul care mă face să simt emoția descoperirii unui peisaj unic.

M-am întrebat mereu cum este viața pe fascinanta insulă, visând ziua în care voi putea cuprinde cu ochii și cu inima măreția unui colț de paradis, având oportunitatea de a mă caza în așezările suspendate deasupra oceanului, de a mă lăsa cucerită de magia fiecărui răsărit și de cel mai frumos apus de soare din lume, de colosul tavanului de stele reflectat în imensa oglindă a apei line și limpezi.

Călătoriile mele se măsoară în trăiri, în amintiri de poveste și fotografii nemuritoare din locuri care mi-au oferit noi pagini din istoria lumii, aducând la lumină noi fațete ale propriei mele personalități, reușind să îmbogățească de fiecare dată comoara unui suflet călător prin viață.

Înaintea fiecărei călătorii mă documentez temeinic, îmi fac un plan cu ajutorul căruia să bifez cele mai importante atracții, cele mai inedite activități de care mă pot bucura, lăsând, totodată, loc și surprizelor care inevitabil vor amprenta fiecare aventură.

Bora Bora este una dintre cele mai apreciate destinații exotice pentru vacanțe speciale, căutată în mod deosebit de tinerii însurăței, dar și de aventurieri care doresc să descopere cursul vieții într-un loc atât de înzestrat de mama natură.

Sunt o persoană curioasă, pasionată de depășirea propriilor limite, iar atunci când îmi propun ceva fac tot ce-mi stă în puteri să-mi îndeplinesc obiectivul, chiar dacă asta presupune o călătorie în celălalt capăt de lume.

Sunt sigură că drumul va fi lung și obositor, costurile vor seca economiile familiei, însă atunci când privești viața ca pe o călătorie inițiatică știi sigur că beneficiile vor surclasa fiecare efort sau sacrificiu.

Îmi doresc să descopăr toate misterele insulei, să cunosc stilul de viață al locuitorilor, despre care am citit că sunt foarte deschiși și ospitalieri, să gust preparate exotice, să imortalizez stâncile vulcanice și vegetația luxuriantă ce le înconjoară, reciful de corali și fiecare colț de rai ieșit în cale într-un tur al insulei, pe care, alături de soțul meu, ne-am propus să-l parcurgem pe bicicletă.

Una dintre principalele atracții va fi ferma de perle, unde sunt pregătită să primesc un cadou care să-mi amintească mereu de vacanța exotică petrecută pe un tărâm de vis.

Mai avem în plan diferite activități care să ne permită să descoperim mirajul acestei insule, printre care o plimbare cu barca din sticlă, o plimbare cu submarinul “Spiritul Pacificului”, pe lângă peretele de coral sau chiar o vizită la Lagoonarium și o partidă inimaginabilă de înot cu rechinii și pisicile de mare.

În acest paradis terestru, câteva zile vor fi destinate exclusiv relaxării totale, lenevitului pe plajă, bucuriei de a înota și de a ne lăsa mângâiați de razele soarelui, de a medita, dar și de a ne antrena în dansurile specifice locului.

Iar când va veni momentul despărțirii, vom spune ,,La revedere, Bora Bora!”, printr-o cină romantică pe malul oceanului, cu promisiunea de a include întreaga aventură în jurnalul meu de călătorii și mai apoi în cartea pe care o voi intitula sugestiv ,,Călătorind prin viață – destinații de vis pentru vacanța ta”.

VacanteSpeciale.ro_Superblog2018-16


Articol pentru Spring SuperBlog 2018.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s