Blogging creativ

Femeia din oglindă zâmbește

Oferă-ți un zâmbet în fiecare dimineață și spune-ți cât ești de frumoasă, citește mesajul ochilor tăi și lasă-te purtată de ei spre străfundul propriului suflet.

După un somn odihnitor orice femeie are o frumusețe radiantă, o energie molipsitoare, un echilibru care se lasă respirat prin toți porii.

Dar ce faci când dormi iepurește, mai pierzi nopțile pe la câte o petrecere sau nu poți închide ambii ochi deodată pentru că cel mic pur și simplu nu te lasă?

Femeia zilelor noastre este pregătită să facă față oricărei situații și ca o doamnă care se respectă, are o trusă cu puteri miraculoase, ridurile și cercănele dispar ca prin farmec, pielea este catifelată, iar imaginea din oglindă este cât se poate de naturală.

Gerovital Beauty

Imaginea din oglindă nu mi-a zâmbit întotdeauna, mai ales în adolescență, când aveam doar o cutiuță cu farduri cu două nuanțe de albastru și un ruj prăpădit, și alea ale mamei, pe care le foloseam pe ascuns și păream mai degrabă pregătită pentru un bal mascat decât pentru ieșirea în oraș.

Atunci nu aveau loc în discuție produsele profesionale care se găsesc azi pe piață, cu ingrediente active de ultimă generație: acid hialuronic, pudră de diamant, Vitamina E și așa mai departe.

Adevărul este că am fost mereu o întârziată sau poate doar preocupată de alte aspecte ale vieții, lăsând cumva pe un alt plan propria imagine din oglindă, așa se face că am avut parte de un machiaj ca la carte abia în ziua nunții și impactul a fost unul cu adevărat de ținut minte, oglinda era mai zâmbitoare ca niciodată.

Atunci am luat în calcul produsele de machiaj cu beneficii certificate: hidratare, protecție, rezistență îndelungată, matifiere.

Nu am devenit peste noapte expertă în arta machiajului, dar aleg întotdeauna cele mai bune produse de pe piață, în acestă perioadă testând cu încântare noua gamă de machiaj Gerovital Beauty, cea care oferă mai mult decât culoare, contribuind la o stare de spirit fenomenală.

Produsele Gerovital Beauty acoperă toate necesitățile unui machiaj complet, fiind pioni de bază în realizarea ritualului meu zilnic de frumusețe, care se exprimă elegant prin următoarele cuvinte:

  • Hidratare – LIP BALM pentru buze catifelate și săruturi gingașe în orice moment al zilei.

balsam-5

 

  • Acoperire instantă – Anticearcăn SOFT FOCUS – magicianul care șterge orice urmă de oboseală și trimite cearcănele la plimbare, pentru a avea un chip luminos, cu adevărat strălucitor.

anticearcan

  • Un plus de culoare – Paleta fard de pleoape NUDE, cu șase nuanțe și o perie dublă pentru a crea machiaje naturale și sofisticate, pentru ochi răpitori și o privire pătrunzătoare.

paleta-nude-2

Gama Gerovital Beauty pledează pentru naturalețe, conținând în acest moment 74 de produse, cosmetice decorative pentru ten, ochi, sprâncene, buze și unghii, disponibile doar în magazinele de brand Gerovital şi Farmec şi în magazinul online farmec.ro

Aceste produse noi mi se potrivesc de minune, m-au ajutat să acopăr micile imperfecțiuni ale tenului și să evidențiez frumoșii mei ochi și buzele senzuale, schimbarea observând-o și consortul meu, care m-a asaltat cu complimente și un plus de atenție.

Eu sunt pe deplin mulțumită, femeia din oglindă are farmec și îmi oferă întotdeauna un zâmbet autentic.


Articol pentru Spring SuperBlog 2018.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s