Blogging creativ

OUTLET – alegerea la îndemână pentru un stil vestimentar chic

Propriul stil vestimentar este cartea ta de vizită, cea care lasă o primă impresie despre cine ești tu în fața societății. Iar dacă imaginea pe care o prezinți nu este în totală armonie cu tine, etichetele pe care le poți primi s-ar putea să nu fie cele mai potrivite.

Creionarea unui stil vestimentar propriu trebuie să aibă la bază câteva principii solide, care să te ajute să-ți manifești personalitatea prin intermediul hainelor pe care le porți. Indiferent dacă alegi piese vestimentare din ultimele colecții ale marilor case de modă, haine outlet sau second hand, ele trebuie să fie potrivite pentru tine.

Stilul vestimentar chic presupune:

– cunoaștere de sine, o imagine clară despre cine ești cu adevărat și care este mesajul pe care vrei să-l transmiți prin ținutele alese

– alegerea culorilor preferate și a celor care îți vin cel mai bine, precum și combinarea armonioasă a acestora

– o selecție a materialelor pe care îți place să le porți, în care simți confort și libertate de mișcare

– haine de calitate, chiar dacă nu au amprenta unui brand renumit

– înclinație firească spre stilul sport, casual sau elegant și fidelitate totală în abordare

– alegerea hainelor potrivite pentru tipul tău de siluetă

– purtarea ținutei potrivite în funcție de ocazie sau eveniment

– un test adevărat în fața oglinzii (aceasta nu minte niciodată)

– originalitate și asumare totală în fața tendințelor impuse pe piață

– alegerea accesoriilor potrivite, care să scoată din anonimat orice ținută

– simplitate, autenticitate, decență, eleganță

Acum că am pus bazele stilului vestimentar chic, avem libertate totală cu privire la locul din care ne alegem hainele, important este să nu permitem valurilor din modă să ne poarte în sfera penibilului sau a spiritului de turmă.

Imaginează-ți doar cât de limitată ar fi imaginea prezentată zilnic pe stradă dacă fiecare om ar alege doar culorile sau ținutele aflate în trend și vei înțelege cât de importantă este amprenta personală în modă. Cât de important este să apelăm la culorile curcubeului, la fel cum și viața o face în tabloul pe care îl expune pentru noi în fiecare zi.

Recunosc, nu am fost întotdeauna atât de deschisă la minte, am avut limitări cu privire la felul în care trebuie să mă îmbrac și de unde pot să-mi cumpăr hainele. Am fugit ani la rând de hainele second hand, până când am auzit povești despre oameni de seamă care se îmbracă de la ,,casa de modă” și l-am văzut pe medicul care mă tratase de mică la o astfel de sesiune de shopping. Am ales atunci să-mi depășesc limitările și am descoperit ulterior haine de calitate superioară, haine de firmă și chiar produse cu etichetă în universul second hand.

Acum, din confortul propriului cămin, accesez magazinului online Evernisaj – second hand si outlet CHIC & SMART, și descopăr instant piese vestimentare unice și originale, încălțăminte pentru întreaga familie, precum și genți și accesorii de la cele mai cunoscute și iubite branduri. În categoria outlet dama am găsit câteva genți demne de luat în seamă.

Dacă imaginea din oglindă tinde spre altceva, dacă ai nevoi sau dorințe cu privire la garderoba ta, amintește-ți doar atât: OUTLET poate fi alegerea la îndemână pentru un stil vestimentar chic!

Imagini unsplash.com și Evernisaj.

Articol pentru Spring SuperBlog 2021.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s