Blogging creativ

CashClub – insula cu economii din shoppingul online

Bine ai venit la bord! Pornim cu viteză maximă și entuziasm la purtător spre universul relaxării și al cumpărăturilor inteligente. În câteva secunde, cât ai zice ,,magie”, ajungem în CashClub – insula cu economii din shoppingul online.

Dacă ai făcut măcar o dată cumpărături online (și cine nu a făcut), te invit să devii pasager în această călătorie spre economisire, să descoperi ce presupune conceptul de cashback și cum poți fi un promotor al acestuia.

#farabaniaruncati este puternica deviză care ne va purta pe calea omului cumpătat și corect informat.

Începem cu pași mici și facem o incursiune în bugetul personal, explorând conceptul de economisire. Pentru o relație corectă cu banii trebuie să știi care îți sunt veniturile, cât cheltui și unde se duc banii tăi, precum și care sunt investițiile pe care le faci. După ce imaginea devine clară (ca lumina zile sau ca cerul senin), te poți întreba unde și cum poți economisi.

Economisește cu cap

– fă diferența dintre nevoie și dorință atunci când faci cumpărături, căci altfel te vei trezi cu casa plină și portofelul ,,ciuruit”

– renunță la recompensa imediată, pune ,,bani la saltea” și vei putea să cumperi ce-ți poftește inima sau să-ți transformi un vis în realitate

– nu fă cumpărături cu burta goală, căci frigiderul va fi pregătit de festin, iar cardul lovit de taifun

– fă o listă de cumpărături, astfel vei avea o hartă care te va ghida spre casă și nu vei risca să te rătăcești în insula desfrânării

– țintește perioadele de reduceri, pe principiul omului înțelept, care construiește iarna car și vara sanie

– împrietenește-te cu bucătăria (o comandă pe săptămână pentru pizza sau mâncarea preferată se acceptă) și vei vedea cum cardul tău va zâmbi fericit

– nu-ți sponsoriza viciile, ci investește în cunoaștere (o carte sau un curs îți va deschide noi orizonturi)

– oferă-i concediu autoturismului din dotare, căci mersul pe jos face piciorul frumos, iar costul este un mare zero

– mizează pe CashClub când faci shopping online și cashback devine promisiune onorată

Platforma CashClub

Insula cu economii din shoppingul online nu este o insulă oarecare, ci una cu adevărat exotică, pe care își dau întâlnire peste 800 de magazine partenere din România și din afara țării, din cele mai diverse domenii, oferind o experiență curcubeu pentru fiecare cumpărător.

Accesul se face în doi timpi și trei mișcări, instalezi o extensie de browser sau aplicație de mobil, navighezi apoi printre ofertele care te interesează și faci cumpărături cum faci în mod obișnuit, cu mențiunea că un anumit procent din valoarea coșului de cumpărături se va întoarce la tine. Poți primi între 1% și 30% bani înapoi. Sună bine nu-i așa? Eu zic să dai sfoară în țară, să-ți inviți prietenii să descopere această genială platformă de economisire.

Dar surprizele nu se opresc aici. Pentru fiecare prieten care acceptă invitația de a-și crea cont gratuit pe platformă și plasează o comandă validă vei primi 30 de lei în contul tău. Mizând pe reciprocitate în economisire, și prietenul tău va primi în al său cont aceeași sumă. Când aduni 50 de lei în cont, poți dispune de bani exact așa cum îți dorești.

Miza este una importantă, care ne invită să extindem această experiență curcubeu în întreaga țară și peste mări și țări. Este cât se poate de simplu. Doar accesezi ,,Contul meu” din platformă, dai click pe “Invită-ți prietenii”, copiezi link-ul tău personalizat și îl oferi prietenilor fie prin mesaj privat, fie prin intermediul rețelelor de socializare.

Și cum insula este una foarte bogată, experiențele vor fi dintre cele mai antrenante, căci vei putea cumpăra produsele necesare pentru masa familiei tale, cărțile preferate, piese vestimentare la modă, bijuterii strălucitoare, produse pentru sănătate și frumusețe, precum și cadouri felurite și vacanțe însorite.

Dar ce să vezi, nu există niciun risc să te pierzi, căci insula are un ghid iscusit – comparatorul de prețuri, cel care are grijă de al tău buget, oferindu-ți produsul dorit la cel mai bun preț.

Din papucii clientului mulțumit, când un produs sau serviciu te-a satisfăcut pe deplin, când reduceri atractive ai zărit sau produse noi ai descoperit, te poți transforma într-un promoter adevărat. Doar postezi pe rețelele de socializare link spre magazinul vizat și achizițiile făcute de cei interesați îți vor aduce un procent garantat.

În speranța că această călătorie ți-a îmbogățit cunoașterea, aducând o nouă perspectivă asupra conceptului de economisire, te invit în propria aventură pe CashClub – insula cu economii din shoppingul online.

Articol pentru Spring SuperBlog 2021.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s