Blogging creativ

Zâna frumuseții poți fi chiar tu

Femeia este o zână, nu uita! Zâna bună care poate face din dorințe realizări și din imposibil magie, chiar și atunci când ne referim la frumusețe, cea despre care se tot spune că este trecătoare.
Frumusețea nu are vârstă, izvorăște din interiorul sufletelor noastre și are mesageri dedicați care o susțin cu produse naturale de cea mai bună calitate.

Aslavital-790x1024

Natura știe calea spre frumusețe, drept dovadă stând Aslavital Mineralactiv, prima gama românească creată pe baza argilei 100% naturale, provenită din Munții Pădurea Craiului, care conține 15 produse cu formulări inovatoare, special gândite pentru exterminarea poluării urbane.
Lupta cu poluarea devine un joc de copii, atunci când ne putem baza pe produse în componența cărora se regăsesc peste 20 minerale naturale, aducând ca beneficii: hidratarea, detoxifierea tenului și protejarea sa împotriva efectelor stresului urban, regenerarea celulară naturală, dublate de confort și zâmbete molipsitoare.
Totul începe cu un zâmbet, draga mea, continuă cu o cafea, cu povestea din oglindă, care în primul act este despre trezirea uriașului din mine, adică credința că pot, știu, merit și voi reuși, pentru ca mai apoi să fie o revărsare de atingeri catifelate, menite să ofere o revigorare totală.
Am câțiva aliați de nădejde în cadrul ritualului zilnic de îngrijire și frumusețe.

148-aslavital-mineralactiv-apa-micelara-150-ml-2

Apa micelară cu argilă, pe care o asemăn cu roua dimineții care curăță cu blândețe fiecare fir de iarbă.
Acest produs minune are grijă să înlăture impuritățile care și-au făcut cuib pe tenul meu sensibil, argila din compoziție reușind să facă să dispară ca prin minune toate toxinele din derm.
Crema antirid cu calciu, acel magician care conferă strălucire și elasticitate pielii, trimitând nesuferitele riduri la plimbare, pentru a face loc curcubeului de emoții pozitive pe chipul meu reîntinerit.

151-aslavital-mineralactiv-tub_masca_detox-100ml-tube

Masca detoxifiantă cu cărbune, peel-off , care mă face deseori să par agent secret sub acoperire sau să mă cred o domniță la celebrul carnaval de la Veneția, în funcție de starea de spirit.
Adevărul este că această mască face ravagii în universul celulelor moarte, porii fiind eliberați instant, asemănându-se izbitor cu o ploaie zdravănă de vară după îndelungi zile de secetă, ideală pentru toate tipurile de ten.
Pudra de argilă pentru tratamente cosmetice este ingredientul versatil care îmi permite să joc de fiecare dată după un alt scenariu, să deschid frigiderul și să pun ce-mi poftește inima în compoziția măștii care de fiecare dată se dovedește un slujitor fidel care ameliorează diferitele probleme ale tenului meu ce numără mai bine de treizeci de primăveri.
Și uite așa, cu mult umor totul pare un joc, un dans al bucuriei, dar treaba este cât se poate de serioasă, pielea fiind cel mai mare organ al corpului nostru, eterna vestimentație ce ne poartă pe cărările nebănuite ale vieții, deci merită să fie tratată cu respect și dedicare.
Despre față ce să mai zic, alta nu avem la schimb, deci ne rămâne doar varianta să o îngrijim cu priceperea unui grădinar, oferindu-i cele mai bune tratamente, produse de ultimă generație, somn odihnitor, lacrimi de fericire și pupici născuți din iubire.
Precum o zână din povești, te salut, să înflorești!

Articol pentru SuperBlog, la proba propusă de Farmec.

Lasă un comentariu