Blogging creativ

Ingredientele necesare pentru o nuntă ca la carte

Nunta nu este doar prilej de mare petrecere, de întâlnire între rude și de ședințe foto alături de cei dragi, nunta este cel mai important eveniment din viața unor oameni frumoși, care ghidați de forța iubirii aleg să pășească împreună pe drumul minunat al vieții de cuplu.
Toți mirii își doresc un eveniment special, care se poate traduce în mod general prin împlinire sufletească, zâmbete adevărate, emoție pură și sentimentul că fiecare alegere făcută este un ingredient magic care aduce strălucire, unitate, confort, contribuind la desăvârșirea unei nunti ca la carte.
Dar visul poate arăta diferit pentru fiecare dintre noi, acesta fiind și farmecul care face ca aceste evenimente deosebite să nu pară trase la indigo.
Din punctul meu de vedere, nunta este a celor doi protagoniști, deci trebuie gândită și organizată având la bază propriile lor dorințe, tinând bineînțeles cont și de preferințele invitaților, dar fără a fi un aspect de maximă importanță, pentru simplul fapt că fiecare dintre noi a avut sau va avea parte de evenimentul său special, deci fără pretenții, dragi invitați.
Să mulțumim pe toată lumea nu vom reuși niciodată, să ne mulțumim pe noi înșine pare cea mai accesibilă cale, deci drum drept spre nunta visată, minunați miri.
Visul și punerea lui pe hârtie este primul pas pentru creionarea evenimentului unic din viața celor doi însurăței, urmând apoi căutări ale realității, care să corespundă cât mai fidel imaginii despre tot ce înseamnă organizarea unei nunți reușite.
Dincolo de preferințe, sunt câteva aspecte care pot ridica sau duce sub nivelul așteptărilor ziua în care din papuci de soț și soție începeți aventura vieții în doi.
Pentru un start ferict, vă sugerez să supuneți analizei următoarele puncte de reper în organizarea unei nunți de vis:

1. Locația evenimentului

nunta_royal
Deși se tot spune că nu contează unde ești, ci cu cine ești lângă tine, în cazul unei nunți lucrurile stau cu siguranță diferit, mai ales dacă ținem cont de faptul că oamenii sunt în marea lor majoritate vizuali, iar o imagine face cât o mie de cuvinte, să nu uităm.
În cazul nunții nu este vorba doar despre aspect, de o sală încăpătoare, de decorațiuni clasice sau moderne, lucrurile fiind mult mai complexe, ducând inevitabil spre noțiunea de confort, de spațiu care să fie în armonie cu felul de a fi al celor doi actori principali, dar și de un decor care să pună cireașa pe tortul unei zile de poveste.
Un decor de munte va fi unul viu indiferent de anotimp, oferind un minunat cadru pentru fotografii memorabile și, totodată, șansa de a evita căldura toridă din sezonul estival.

Hotel Royal

Hotel Royal dispune de un elegant salon de nuntă în Brașov, oferind și facilități de cazare de înaltă clasă, la prețuri accesibile pentru nuntașii veniți din alte zone, pe miri și pe nași alegând să-i surprindă cu câte o cameră gratuită, special amenajată pentru noaptea nunții.
Aici puteți trăi o zi de poveste și un weekend de răsfăț, admirând uimitoarea panoramă asupra impunătorilor munți, luând la pas poteci printre falnicii brazi, servind cafeluța pe terasa hotelului și împărtășind fiecare clipă de fericire cu cei mai buni prietene, pentru că veți beneficia de WiFi gratuit în toată locația.
Eleganță și confort, cam așa s-ar traduce în două cuvinte experiența pe care fiecare proaspătă pereche și-o dorește pentru propria nuntă și care în această locație este deja o promisiune onorată.

2. Meniul de nuntă

meniu nunta

Gustul este întotdeauna regele în farfurie, însă aspectul este cel care stârnește apetitul, astfel că este nevoie de un tot unitar pentru un meniu care să cucerească ochii și să încânte papilele gustative.
Alegeți un meniu pe gustul vostru, dar nu uitați că în cazul în care majoritatea nuntașilor sunt tradiționaliști, vor aprecia cu siguranță mai mult niște sărmăluțe cu mămăliguță, decât un festin cu fructe de mare.
Dacă doriți să împăcați și capra și varza, veți avea nevoie de sfaturile înțelepte ale unui bucătar desăvârșit, pe care fiecare locație de clasă îl are cu siguranță.
Iar pentru momentul cel mai dulce al serii nu trebuie să vă faceți griji, în cazul în care optați pentru locația mai sus recomandată, pentru că este oferit din partea casei și este unul care va satisface și cele mai rafinate gusturi.

3. Momentele muzicale

salon nunta Brasov

Aici dilema priveste alegerea unui DJ sau a unei formații cu muzică live, optiune care ar trebui să aibă la bază propriile preferințe și buget, locația mai sus amintită fiind pregătită acustic pentru oricare variantă.
Sunetul cristalin al muzicii având minunata sarcina de a vă ghida într-un dans al pasiunii și emoțiilor înălțătoare, transformând ziua nunții într-o comoară neprețuită peste ani.
Pe principiul ,, Să-ți faci iarna car și vara sanie”, vă invit să dați frâu liber imaginației și să puneți cap la cap toate piesele de puzzle pentru o nuntă precum cel mai frumos vis de pe strada adevăratei fericiri.
Iar dacă sunteți doar în căutarea unei escapade romantice la munte, acum știți unde puteți găsi cea mai bună cazare în Poiana Brașov.

Articol pentru SuperBlog, la proba propusă de Royal Boutique Hotel Poiana Brașov.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s