Blogging creativ

Soluții de marcaj și gestiune pentru succesul afacerii tale

Dintr-un dans magic între cerere și ofertă iau naștere produse și servicii de înaltă clasă!
Clienții pretențioși sunt un adevărat dar pentru patronii din domeniul HoReCa, dacă au deschiderea de a se pune în papucii celor care le trec pragul și de a primi feedback-ul acestora ca pe o direcție clară spre un nivel superior de performanță.
Angajații nemulțumiți sau cei care aleg să schimbe macazul sunt barometrul punctelor nevralgice din orice societate și la o radiografie atentă te pot pune în postura de a-ți propulsa afacerea prin câteva schimbări strategice care să satisfacă dorința de performanță, sentimentul de apreciere, valorificarea talentelor și abilităților fiecăruia, dublate de automatizarea proceselor.
Fiecare patron seamănă cu gaura neagră a universului, având sarcina ingrată de a ,,înghiții” toate ciocnirile pentru ca mai apoi, ca prin minune, să aducă rezolvarea care să facă soarele să strălucească nu doar în propria sa ogradă, ci și pe strada clienților, angajaților și a colaboratorilor ce pun umărul la consolidarea unui brand de renume.

cover-fb-expressoft

Expressoft Technology a făcut ca pixul și foaia să fie precum păsările călătoare, iar în scurt timp să devină chiar specii pe cale de dispariție, contribuind în mod cert la eficientizarea întregului proces, țintind specificul fiecărui domeniu de activitatea prin soluția de marcaj și gestiune potrivită afacerii tale.
În lumea agitată a zilelor noastre succesul unui restaurant nu mai este asigurat doar de gustul desăvârșit și de calitatea preparatelor, ci și de operativitate și rapiditatea în servire.

expressoft-25mar2014-saftica235s

Pași mai puțini, timp câștigat prin soluția POS restaurant

Călătoria bilețelului mâzgălit cu un pix de 1 leu este inlocuită de o tabletă elegantă care transmite printr-un click comanda preluată de la clienți direct la bar sau în restaurantul localului, putând trece în preparare în secunda doi, fără rătăciri și interpretări eronate, fără țipete și explicații date, totul simplu, rapid și cât se poate de eficient.
POS-ul oferă o imagine transparentă a întregii activități, marcând comenzile preluate, clienții serviți, încasările înregistrate pe fiecare zi în parte, simplificând semnificativ munca depusă de fiecare angajat, asigurând control imediat și corectitudine deplină.
Și chiar dacă îți prinzi urechile în chestii tehnice, deci ești atehnic declarat, așa ca mine, nu îți va fugi pământul de sub picioare, stai liniștit, vei beneficia de consultanță tehnică de specialitate în alegerea echipamentului hardware și de  suport tehnic 24/7doar să vrei să faci performanță.

Ce n-ai, ce ai, unde se găsește… aplicația GESTIUNE STOCURI te lămurește

Dacă nu vrei să fii gospodarul care caută acul în căruța cu fân și apoi realizează că nu îi mai aparține, ai neapărată nevoie de această aplicație care controlează în siguranță intregul flux al produselor.
Aplicația permite și introducerea termenelor de valabilitate ale produselor, aspect care asigură gestionarea eficientă a acestora, scutind proprietarul afacerii de amenzi drastice și de punerea sub semnul întrebării a brandului construit de-a lungul timpului.
Modulul „Plăți furnizori” te ajută să fii om de cuvânt și să onorezi la timp fiecare plată, din postura de partener de afaceri cu coloană vertebrală putând obține în timp contracte cu prețuri mult mai avantajoase.
Succesul unei afaceri este precun un cocktail în care fiecare ingredient își lasă amprenta în aroma care cucerește papilele gustative ale celui mai exigent client.

Articol pentru SuperBlog, la proba propusă de Expressoft Technology.

Lasă un comentariu