Blogging creativ

Copiii beau sucuri naturale! – Campanie inițiată de Hurom România

Având la bază o statistică îngrijorătoare, conform căreia 81% dintre adulți nu consumă suficiente fructe și legume, adulți care reprezintă modele pentru copiii de azi, viitorii adulți de mâine, Hurom România a inițiat campania ,,Copiii beau sucuri naturale”, având convingerea că un stil de viață sănătos se construiește din copilărie.

De cele mai multe ori copiii sunt reticenți, unii chiar refuzând, spre disperarea părinților, consumul de legume și fructe, preferând dulciurile și sucurile din comerț, produse gustoase, frumos ambalate, dar pline de aditivi și coloranți alimentari, care pot degrada rapid starea de sănătate, mai ales în cazul copiilor.

Având certitudinea că fructele și legumele pot ,,îmbrăca” un gust desăvârșit, sub forma sucurilor naturale, datorită acestui ,,magician” – Cel mai nou storcător prin presare la rece, Hurom, zece școli din România s-au alăturat acestei campanii, fiecare dintre ele fiind dotată cu câte un storcător Hurom HZ Alpha, care va fi vedeta viitoarelor evenimente dedicate copiilor și părinților acestora.


hurom-hz-2

Hurom HZ Alpha poate stoarce rădăcinoase dure, fructe moi, semințe sau frunze, oferind un suc proaspăt și sănătos, cu până la 6 ori mai multe vitamine, minerale și enzime, datorită tehnologiei avansate de stoarcere și a vitezei ultra-lente de rotație.

Acest storcător oferă beneficiile a peste 40 de ani de cercetare și dezvoltare în căutarea perfecțiunii sucului, Hurom fiind numărul 1 la nivel mondial.

Storcătorul vertical cu presare la rece poate fi folosit pentru a prepara smoothie-uri savuroase, supe, înghețată, șerbet sau chiar pentru a pasa hrana bebelușilor, fiind un ajutor de nădejde pentru orice familie interesată de un stil de viață echilibrat.


Campania ,,Copiii beau sucuri naturale” are drept scop conștientizarea importanței consumului de fructe și legume, cu punctarea beneficiilor pe care acestea le aduc organismului, la evenimentul organizat în cadrul celor zece școli din diferite regiuni ale tării alăturându-se și producători locali de legume și fructe bio, având astfel garanția că sucul obținut are proprietăți benefice și un gust desăvârșit.

Toate cele zece evenimente se vor desfășura în aceeași zi , la aceeași oră, iar surpriza cea mare pentru copii o va constitui prezența unor mascote haioase, care vor înfățișa diferite fructe și legume, alături de care copiii vor putea face fotografii și care le vor transmite diferite mesaje privind beneficiile majore pe care consumul de fructe și legume îl aduce la menținerea stării de bine, crescând nivelul de energie și contribuind la o creștere armonioasă.

Free-Cuddly-Goodness-Gang-Toy-300x300
sursa foto

Printre mascotele prezente se vor număra și  domnul Morcov și doamna Portocală, care au două mesaje interesante, după cum urmează:

– Eu sunt doamna Portocală, alung urma de răceală. Vitamina C, știi bine, te ajută și pe tine.

– Roșu și isteț de fel, eu sunt domnul Morcovel. Prieteni îmi caut mereu, vederea s-o îngrijim, veseli noi mereu să fim.

Se anunță o zi cu totul specială, mii de copii, alături de părinți vor gusta sucuri felurite, toate preparate din ingrediente sănătoase, cu ajutorul unui storcător de ultimă generație.

Evenimentul este susținut și promovat de mai multe televiziuni locale, precum și de două televiziuni naționale, care vor realiza reportaje și vor transmite mesajul mai departe, sperând cu toții într-o schimbare semnificativă în viețile noastre și ale copiilor noștri.

Dacă nu te numeri printre beneficiarii acestei campanii, nu ai motiv de îngrijorare, te poți bucura oricând de sucuri pline de vitamine, sănătoase și cu un gust delicios, chiar în intimitatea propriului cămin, ai nevoie doar de acest storcător minune. Bucură-te de promoțiile Hurom!

hurom-hz-1.jpg

Trăiește sănătos, împrietenește-te cu natura!

logo-hurom_1504190816-300x300


Acest articol reprezintă doar viziunea mea privind realizarea unei campanii naționale pentru susținerea unui stil de viață sănătos, prin consumul de fructe și legume.

Articol pentru SuperBlog 2017.

Lasă un comentariu