Blogging creativ

Printre amintiri și visuri

Sezonul alb își pregătește intrarea glorioasă, a dat câteva semne pe crestele munților și în stațiunile montane, atât cât să ne anunțe că mai sunt puține zile până la Crăciun, că vacanța se apropie cu pași repezi, la fel ca vizita celui mai iubit Moș, cel cu sacul plin cu felurite daruri pentru copii. Dulciuri, jucării și haine cum doar pe https://answear.ro/c/copii poți găsi.

Știe Moș Crăciun ce știe, nu mai face cumpărăturile la iarmaroc, cum făcea atunci când eram eu copil, acum stă în fotoliul său confortabil, cu o ciocolată caldă în față, și comandă online haine de top de la cele mai iubite branduri. Minunații copii continuă să-l uimească, să-l provoace, să-l țină în pas cu moda, căci au personalitate și iubesc hainele de calitate.

Pe vremea mea, garderoba se întregea în septembrie, la începutul anului școlar, și doar câte un accident care făcea talpa ghetelor să ,,zâmbească”, îi mai determina pe părinți să scoată bani din buzunar pentru o nouă pereche de încălțăminte. Moș Nicolae avea grijă de dorințele inimii și, printre dulciuri și fructe, mai punea și câte o jucărie în ghetuțe. Iar Moș Crăciun, cel mai darnic Moș din lume, ne surprindea cu câte un brad frumos, uneori argintiu și cu conuri, plasat strategic lângă poartă, invitându-ne să-l decorăm cu bucurie, globuri și beteală argintie. Și era o adevărată poveste să prindem în el bomboane de culori și gusturi diferite, cele albastre fiind cele mai căutate.

Dar aceste vremuri sunt apuse. Acum se pun sub brad cadouri strălucitoare, frumos ambalate, alese în conformitatea cu dorințele inimii de copil. Sunt alese dintre felurite rochii fete și încălțăminte copii pe Answear.ro, pe modelul trendy și util, de etalat în preajma bradului dichisit și de uzat printre nămeții atât de iubiți.

Imagine Answear.ro

Se spune pe la colțuri și în cărțile de dezvoltare personală că ar exista un copil interior în fiecare dintre noi. Este cel care iubește să primească cadouri, care se bucură de lucruri mici, cel cu dorințe și visuri ce par uneori de neatins. Dar să visezi nu te costă nimic, iar visele din domeniul fashion își găsesc simplu rezolvare pentru cel mic și pentru cel mare.

Cât de bucuroasă aș fi să trăiesc aceste vremuri din papuci de copil, să-mi pună Moșul sub brad Lemon Explore salopetă copii, cu care să defilez prin decorul nins, făcând îngerași în zăpadă sau un om cu ochi de cărbune și nas de morcov, fără a simți pic de frig. La fel de utile mi-ar fi și Geox cizme de iarnă copii, care ar avea grijă ca piciorușele mele să fie uscate, să nu mă întorc acasă cu degetele înghețate, așa cum se întâmpla în copilărie, de la prea multe ore la săniuș cu cizme ca de hârtie. L-aș ruga pe Moș să mai pună în coș o căciulă cu moț și o pereche de mănuși călduroase, căci e de muncă prin zăpadă, iar eu sunt de când mă știu o friguroasă.

Imagini Answear.ro – Editare Canva.com

Partea bună, ba chiar magie, este că pot să-mi trăiesc visurile prin copii, pot să pun aceste daruri pentru ei sub bradul de Crăciun, îi pot surprinde cu tot ce-și doresc și cu piese vestimentare la care nici nu s-ar fi gândit, căci consilierul meu neobosit este Answear.ro, care a reunit într-un singur loc peste 500 de branduri de tot, pentru ca oglinda iubitorilor de fashion să poată zâmbi indiferent de anotimp.

Articol pentru SuperBlog 2022.

Lasă un comentariu