Blogging creativ

Ce vor angajații? Cadouri promoționale cool!

În primul rând, angajații merită respect și un salariu pe măsura implicării și a muncii prestate. Apoi, se vor simți prețuiți și mult mai motivați dacă vor fi tratați cu cuvinte de apreciere, le va fi solicitată opinia în luarea deciziilor și vor fi surprinși de sărbători sau la evenimente speciale cu cadouri promoționale cool. Toți șefii ar trebui să fie conștienți de aceste aspecte, să le ia în calcul pentru creșterea performanței la locul de muncă și succes în afaceri.

Au apus vremurile în care se oferea din obligație și orice era bun primit. Acum vorbim despre cadouri surprinzătoare și elegante, într-o limbă pe care Today Advertising o vorbește de peste 15 ani – limba cadourilor promoționale cool.

Imagine Today Advertising

Cum alegem cadouri inspirate pentru angajați și parteneri de afaceri

Prima regulă în alegerea și oferirea unui cadou inspirat este să renunțăm la superficialitate și să mizăm pe profunzime. Alegem cadouri care să atingă inimi, cadouri personalizate, utile și de calitate superioară. Mizăm pe cadouri care vor scrie povești despre prețuire și inimi fericite.

Pixurile și agendele personalizate sunt printre cele mai utile când vorbim despre munca de birou, alături de cănile cu mesaje motivaționale, menite să trezească creativitate și dorința de acțiune, purtătoare de cafea aburindă și un plus de energie. Așadar, îți recomand să iei în calcul cănile magice și să le cuplezi cu agende 2023 elegante și personalizate pentru fiecare angajat în parte, purtând culoarea preferată și un mesaj ales ca la carte.

Imagini Today Advertising – Editare Canva.com

Chiar dacă telefonul mobil poate fi un asistent priceput, eu am rămas fidelă metodei tradiționale, cu pixul pe hârtie. Iubesc agendele, mă ajută să organizez haosul din minte și să nu-mi las ideile geniale purtate de vânt. În primă fază contează aspectul, eleganța agendei și bineînțeles culoarea copertei. Apoi, îmi doresc să fie mai mult decât o agendă datată pentru mine, atunci când o văd să-mi producă emoție pozitivă. Emoție care poate fi creată printr-un mesaj interesant amprentat pe copertă și file care să invite la autocunoaștere și setarea de obiective relevante. Tocmai pentru că iubesc agendele și dezvoltarea personală, am în lucru o astfel de agendă, un ghid pe calea evoluției personale, care sunt mai mult decât sigură că va cuceri inimi feminine, căci lor le este dedicată.

După ce ne-am lămurit cum stă treaba cu agendele, zic să mergem mai departe, în special spre societățile cu un număr redus de angajați, unde toată lumea se cunoaște și pasiunile sunt împărtășite la cafea. Și uite așa, câte un cadou diferit și magic pentru fiecare devine misiune posibilă. Un șorț personalizat pentru pasionații de bucătărie, un coș picnic pentru iubitorii de natură, o geantă de voiaj pentru amatorii de călătorii, o pătură călduroasă pentru friguroși și pelerine sau umbrele personalizate pentru toți. În acest fel nu le vei arăta doar faptul că-i cunoști și-i prețuiești, ci și că-ți dorești să-i protejezi de picăturile de ploaie și de fulgii de nea șugubeți. Iar pelerina și umbrela pot purta sigla companiei și deviza, o metodă simplă de a te promova.

Și pentru că nu ne gândim doar la bucătăria internă a firmei, ci și la partenerii noștri dragi, alegem cadouri inspirate și pentru ei. Iar din această categorie menționez doar set vin lux cu joc de șah și rame foto placate cu argint. În cuvinte puține și pe limba oricui, Today Advertising vă invită să oferiți zâmbete prin cadouri promoționale cool!

Imagini Today Advertising – Editare Canva.com

Articol SuperBlog 2022.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s