Blogging creativ

Echinocțiul vine cu SuperBlog

A venit toamna…soarele e mai scump la vedere, răcoarea dimineții și-a propus să ne trezească simțurile, iar natura se pregătește să ne încânte privirea cu al său tablou în nuanțe ruginii. Din grădini se culeg roade bogate, iar cei mai curajoși dintre noi se îmbarcă în aventura SuperBlog, cea mai frumoasă și longevivă competiție de blogging creativ.

V-am obișnuit ca toamna să vin cu articole diverse, utile și hazlii, scrise cu penița creativității, uneori în versuri aranjate, surprinzătoare, ispititoare și întotdeauna cu praf de autenticitate. Și chiar dacă mizăm și pe haz, în spate stă o muncă serioasă de documentare, teme impuse, cuvinte cheie…un dans perfect între slove iscusite și imagini inedite.

Mă pregătesc să testez tot ce se poate…dimineți cu cafele aromate, produse naturale care trimit la plimbare răcelile supărătoare, să jonglez cu ustensile de bucătărie și cu bijuterii, se știe, iar în fața oglinzii mă voi așeza și ținute chic voi prezenta.

Eu zic să stai pe aproape, urmează o toamnă cu de toate. Sunt sigură că împreună multe lucruri noi vom afla, produse de calitate în sfera de analiză vom avea, iar când va fi cazul vom ști unde căuta.

Dacă ești blogger veteran sau începător, te invit să ne ,,războim” în SuperBlog, iar dacă ești al meu cititor fidel, știi că urmează avalanșa cu conținut surprinzător.

Echinocțiul de toamnă ne îndeamnă să facem inventarul experiențelor, să prețuim darurile naturii și comorile adunate în inimi. Să privim viața cu recunoștință, să iubim, să zâmbim, să fim actorii principali și pe drumul propriu să pășim!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s