Blogging creativ

Tu ce-ți iei de Black Friday?

În vremurile copilăriei mele așteptam cu bucurie cele două sărbători mari de peste an pentru a ne cumpăra hăinuțe noi. De Paște și de Crăciun colindam prin magazine și ne cumpăram haine cu care ne mândream în zilele de sărbătoare. Începutul anului școlar marca de asemenea un moment important, ieșeam din nou la cumpărături de rechizite, ghiozdan, penar, un trening obligatoriu și încălțăminte sport. Acum vremurile s-au schimbat, nu ne înnoim garderoba doar cu anumite ocazii, ne cumpărăm haine de nevoie sau de plăcere, ne dorim să emanăm eleganță, stil și să ne simțim confortabil cu ținutele pe care le alegem.

Black Friday și-a făcut loc în calendarul fiecăruia dintre noi, este sărbătoarea reducerilor gigant, o sărbătoare a poftelor satisfăcute, a cumpărăturilor făcute cu cap sau a cheltuielilor impulsive. Și pentru că vreau să nu ne lăsăm pradă reducerilor de tot felul, vă îndemn să stabiliți un buget pe care să îl respectați cu sfințenie și să întocmiți o listă cu ceea ce aveți nevoie și o listă cu ce vă doriți. Diferența este evidentă, dar poate fi ușor dată la o parte atunci când nu avem o țintă clară și ne lăsăm orbiți de prețurile care au intrat vertiginos la apă.

Azi mi-am propus să vă invit să faceți inventarul propriului șifonier și să constatați care sunt piesele vestimentare de care aveți nevoie și ce vă doriți să purtați în zilele magice ale sărbătorilor de iarnă. Să nu credeți că am de gând să vă las doar cu listele făcute, vin și cu soluții adaptate, vă invit într-o incursiune printre piese vestimentare în trend, printre produse originale ale căror prețuri sunt reduse cu până la 70%.

Black Friday pe ANSWEAR.ro

Este mai mult decât evident că perioada prin care trecem cu toții și-a pus amprenta și pe comportamentul nostru de cumpărător și ne-a schimbat perspectiva asupra maratonului de reduceri din acest an. Dacă în anii trecuți căutam o rochie elegantă pentru petrecerea care marchează trecerea dintre ani, acum căutăm ținute șic pe care să le purtăm în propriul cămin. Sigur că putem fi elegante și acasă, dar nu vom alege să îmbrăcăm o rochie de gală, ci poate o rochie din tricot sau o pereche de blugi comozi și o bluză elegantă.

M-ați mai auzit vorbind despre blugii mei cei de toate zilele. Știți deja că sunt o adevărată pasionată, că am o colecție impresionantă, în mare lor majoritate negri, așa că am plecat cu gândul de a schimba un pic direcția și am fost cucerită de două perechi de jeanși marca Medicine, care sunt exact ceea ce am nevoie pentru sezonul rece.

Când vine vorba despre bluze, lucrurile sunt mult mai complicate, oferta fiind extrem de variată. Bluzele din tricot sunt călduroase și reprezintă o opțiune de luat în calcul când ne gândim la ținutele pe care să le purtăm de Crăciun, pe când pentru noaptea de revelion putem opta pentru o bluză ceva mai elegantă. Pentru că știu cât de dificilă poate fi alegerea, vă invit să descoperiți câteva variante care mi-au atras atenția.

La capitolul cumpărături inspirate aș include și o geacă călduroasă, care chiar dacă nu va fi folosită foarte mult în această iarnă, reprezintă o piesă de rezistență la care vom face apel mai mulți ani la rând. Și să nu uităm că Black Friday ne oferă șansa de a achiziționa haine de firmă la reducere, oportunitatea de a fi în trend și de a avea grijă și de bugetul familiei, care din cauza pandemiei a avut destul de suferit.

Chiar dacă vom sta mai mult în casă, tot trebuie să fim pregătiți pentru zăpada care ne va da târcoale. Așa că niște cizme călduroase sunt indispensabile, iar modelele Tommy Hilfiger sunt un must have.

Blugi, bluze, geci, cizme și…cadouri. Nu cred că vă imaginați că aș putea finaliza acest articol fără să mă gândesc la sacul lui Moș Crăciun și la darurile pentru cei dragi. După părerea mea, accesoriile sunt cadouri cu care nu vom da greș niciodată, așa că vă invit să navigați printre accesorii de marcă și să alegeți ceea ce considerați potrivit pentru a vă surprinde persoanele iubite cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Indiferent pentru ce veți opta, alegeți calitatea și reducerile adevărate de Black Friday!

Articol pentru SuperBlog 2020.

Lasă un comentariu