Blogging creativ

Mireasmă, Tihnă, Vigoare – arome speciale

Mireasmă, Tihnă, Vigoare…trei elemente care îmbogățesc ritualul meu zilnic de relaxare. De fapt sunt pliculețe speciale gândite inteligent de Fares, maestrul ceaiului aromat de peste 90 de ani.

Istoria mea cu ceaiul este una bogată, am început să-l beau de nevoie, pentru buna funcționare a rinichilor din dotare, am legat o relație de lungă durată, iar acum îl beau din pură plăcere, pentru aroma sa care îmi cucerește papilele gustative, îmi pune sângele în mișcare și mă ajută să țin răceala la distanță. Hidratează, încălzește și oferă clipe de relaxare.

Mireasmă, Tihnă, Vigoare – arome speciale

Plantele vindecătoare și-au dat întâlnire în cutii viu colorate, ce poartă un design atractiv și mesaje ce ating inimile tuturor iubitorilor de ceai și a celor care prețuiesc momentele de întâlnire cu propria persoană, de relaxare, de autenticitate. Sunt ceaiuri adevărate, 100% naturale, sunt darul naturii pentru simțurile tale.

Sunt pliculețe elegante, ambalate individual, pregătite să se așeze cu bucurie în ceașca de ceai preferată. Mai este nevoie de apă clocotită și de puțină răbdare, vreo cinci minute de așteptare și poți gusta aromata licoare.

Mireasma poartă culoarea verde și are în a sa tolbă aroma inconfundabilă a busuiocului și o notă proaspătă dată de lămâia exotică. Este remediul la care apelez în fiecare dimineață, mă trezește la viață și-mi pune organele interne la treabă. Se știe că un ceai de dimineață umple inima de viață, iar de pui și un strop de miere, va fi o zi cu plăcere.

Vigoarea vine odată cu pauza de masă, exact la mijlocul zilei, atunci când bateriile au nevoie să fie încărcate. Este cel mai colorat dintre toate, împletește armonios gustul dulce-acrișor al măceșelor cu nota picantă a ghimbirului. Aduce negreșit un plus de energie și este un remediu eficient atunci când răceala îmi dă târcoale.

Tihna apare la lăsarea serii, atunci când iau o carte în mâini și mă așez în fața șemineului pentru clipe de conectare cu propriul suflet sau când aleg o baie caldă și notele relaxante ale unei melodii cu însemnătate. Mușețelul, cu a sa energie liniștitoare, cucerește iremediabil aroma delicată a petalelor de trandafir și oferă o experiență înălțătoare, o ceașcă de ceai pe care într-o clipă s-ar putea să nu o mai ai.

Aceste ceaiuri speciale sunt darurile naturii pentru simțurile tale, au puterea de a face cuceriri în masă, întreaga familie va fi părtașă!

Articol pentru SuperBlog 2020.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s