Blogging creativ

Visează și construiește inteligent cu Frisomat

Visurile sunt cele care ne poartă prin viață cu zâmbetul pe buze, cu speranța că într-o zi se vor transforma într-o frumoasă realitate. Și se pot transforma, căci tot ce ne face viața mai ușoară și ne oferă confort s-a născut prima oară în universul interior al oamenilor deschiși spre inovație, dornici să simplifice lucrurile și să facă lumea mai frumoasă.

O mare visătoare sunt și eu, o visătoare îndrăgostită de universul bogat al cărților, de camarazii care ne însoțesc pe calea redescoperirii de sine, care ne oferă o sursă inepuizabilă de inspirație și cunoaștere.

După ce mai bine de doi ani mi-am desfășurat activitatea într-o editură, printre cărți care mi-au atins inima, în sufletul meu s-a născut dorința de a scrie propriile cărți, de a oferi lumii comoara mea interioară. Am făcut pași mici spre marele vis materializat prin editura Colț de suflet, locul în care se întâlnesc cărțile minunate pentru copii și cele de self help dedicate adulților preocupați de propria dezvoltare, de evoluție și de o viață trăită cu sens.

Am îndrăznit să încep cu propriile cărți pentru copii, cu volumul de versuri ,,Poeziile copilăriei” și cu patru titluri cartonate pentru cei mici, care prezintă viața în satul bunicilor, cu activitățile specifice fiecărui anotimp. Lucrurile au evoluat extrem de repede, iar acum timpul meu se împarte între procesul de creației și diferite campanii de marketing. Visul meu a început în propria locuință, în două camere spațioase care țineau loc de birou și depozit de carte. Acum am o casă neîncăpătoare pentru numeroasele titluri care au văzut lumina tiparului la propria editură.

Am început la scară mică, iar acum sunt în situația de a visa grandios, visuri care vizează un nou sediu, o tipografie proprie, un depozit spațios, birouri elegante și un spațiu în care fiecare titlu al editurii să aibă loc de cinste, precum într-o expoziție a cunoașterii, unde fiecare cititor împătimit să găsească balsam pentru suflet.

Am început să caut soluții, am analizat variante, iar în final am ales să mizez pe un proiect hală metalică pentru afacerea mea. La baza alegerii au stat mai multe aspecte, printre care timpul scurt de implementare, versatilitatea și durabilitatea acestor construcții prefabricate din oțel laminat la rece, precum și un raport bun calitate/preț.

Pentru că nu sunt obișnuită să mă arunc cu capul înainte, analizez în amănunt fiecare aspect pentru a putea lua o decizie în totală cunoștință de cauză, iar istoricul companiei Frisomat mi-a dat încredere că fac alegerea potrivită.

Frisomat România este o companie româno-belgiană, cu o vechime de peste 24 de ani în domeniul construcției de hale metalice și mai bine de 900 de proiecte implementate cu succes. Mizează pe sloganul ,,Inovatori în construcții metalice”, fiind una dintre puținele companii de construcții din țara noastră care acoperă întregul ciclul constructiv: proiectează, produce, livrează și montează hale metalice în orice colț al țării.

Se mizează pe creativitate în satisfacerea nevoilor și preferințelor clienților, prin construcția unor hale metalice solide și moderne, care să bifeze utilitatea și confortul, pornind de la spații de producție și depozitare, până la magazine, showroom-uri, sedii de firme ori săli de sport.

Anul viitor, o hală industrială de la Frisomat se va înălța semeață la marginea orașului în care m-am născut, devenind sediul în care cunoașterea va fi regină, unde filă cu filă vor vedea lumina tiparului cărți valoroase pentru cei mari și cei mici.

Articol pentru SuperBlog 2020.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s