Blogging creativ

Și bijuteriile spun povești

Bijuteriile sunt precum steaua din bradul de Crăciun, oferă strălucire și eleganță, scot din anonimat orice ținută și spun o poveste despre personalitatea posesorului.

Accesoriile delicate din aur și argint sunt pasiunea mea nevinovată, cele care mă ajută să-mi desăvârșesc propriul stil vestimentar și să fiu cu adevărat radiantă.

Dincolo de aspect și felul acestora, bijuteriile mele poartă cu ele povești ale unor momente speciale din viața mea, îmi amintesc de oameni dragi și trezesc emoții puternice.

bijuterii elegante - dama

Prima bijuterie am primit-o în adolescență și o port cu mândrie și în ziua de azi, ca pe o adevărată comoară oferită de omul care m-a cunoscut cu adevărat și m-a iubit din toată inima, tatăl meu.  Inelul simplu din aur s-a așezat pe mâna mea stângă într-o zi ca oricare alta, fără o ocazie specială, marcând poate doar etapa în care am lăsat în spate jocul cu păpuși și m-am transformat într-o adevărată domnișoară preocupată de propria imagine din oglindă.

De fiecare dată când privesc acest inel, în mintea mea se derulează acea zi, văd chipul tatălui meu și simt emoția specială care m-a încercat atunci. Sunt amintiri care vorbesc despre cine sunt eu cu adevărat, despre un moment unic, al cărui intensitate nu se va pierde niciodată, având valoare inestimabilă.

Acest inel este un talisman prin care toată iubirea dintre mine și tatăl meu depășește bariera timpului și a spațiului, trecând dincolo de lumi și percepții limitate ale firii.

Peste câțiva ani de zile, lângă acest inel se așeza în mod firesc un altul, tot din aur, la fel de delicat, dar cu o piatră care strălucește precum dragostea pură dintre mine și alesul inimii mele. Este inelul meu de logodnă, primit într-un mod la fel de neașteptat, într-o excursie pe cărările de munte, într-un cadru de poveste, sub un falnic brad, împreună cu întrebarea pe care nu o voi uita niciodată, ,,Vrei să fii prințesa mea?”.

Am ales să spun da, iar peste un an și câteva luni îmbrăcam rochia de mireasă și purtam pe inelar o verighetă care semnifică uniunea pentru veșnicie, promisiunea unei vieți trăite în energia iubirii, a prieteniei și a sprijinului reciproc.

Să aleg cea mai importantă bijuterie din mica mea colecție adunată de-a lungul vremii ar fi extrem de dificil, chiar imposibil, dacă ar fi să mai pun la socoteală și cerceii lungi din argint primiți cadou de la bunica. Sunt delicați și eleganți, la fel ca mine, și completează perfect o rochie diafană purtată la un eveniment cu ștaif. I-am purtat în ziua cununiei civile și la multe ocazii speciale, reușind de fiecare dată să atragă privirile pline de admirație ale doamnelor.

Bijuteriile sunt precum aura personală, reușesc să ne pună într-o lumină strălucitoare, să transforme o ținută oarecare într-o capodoperă vestimentară și femeia într-o zână din povești.

Fiecare femeie este o zână și fiecare bijuterie este o operă de artă care își caută perechea pentru a străluci împreună, așa cum soarele are nevoie de un cer senin pentru a-și arăta măreția.

Alege bijuterii cu personalitate, oferă zâmbete adevărate și amintiri pentru eternitate!


Articol pentru SuperBlog – Proba propusă de Venda Jewelry.

1 gând despre „Și bijuteriile spun povești”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s