Blogging creativ

HotelRunner & Colț de suflet pe harta ospitalității

Fiecare om are un colț de suflet în care adună visuri mărețe, cu speranța că într-o zi va găsi timpul necesar pentru a deschide cufărul cu posibilități și le va înfăptui. Exact așa funcționez și eu, doar că nu mă aștept la minuni, ci fac pași mici pentru ca visurile să mi se transforme într-o frumoasă realitate. Și dacă tot se spune că locul în care te-ai născut și ai copilărit este cel mai frumos din lume, m-am gândit să-l fac loc de cinste pentru o pensiune.

Proiectul Colț de suflet

M-am născut la margine de câmpie, în liniștea unui sat brăzdat de o vale în care toții copii se scăldau în fiecare vară. Un sat desprins parcă din povești, cu oameni muncitori și de omenie, dar care azi nu mai are strălucirea de odinioară. Culturile de altădată au dispărut, copiii satului sunt plecați în căutarea unui trai mai bun la oraș, iar bătrânii nu mai au puterea să muncească pământul. Domnește aceeași liniște și același peisaj de vis, același miros de salcâm înflorit și același cer înstelat de care m-am îndrăgostit în copilărie. Un decor care te îndeamnă la introspecție și relaxare. Locul ideal pentru o unitate de cazare în care confortul de azi și tihna de odinioară să facă legea.

Pensiunea Colț de suflet s-a născut în urmă cu câțiva ani în inima mea, iar anul acesta urmează să treacă de la stadiul de vis la cel de proiect realizabil. Stă foarte bine pe hârtie și știu că va crea magie în realitate. Știu asta pentru că mă ocup personal de fiecare detaliu, pentru a crea un loc în care turiștii să se simtă ca acasă, dar mult mai relaxați și prezenți în mijlocul naturii încântătoare.

Aerul curat este asigurat, peisajul este unul de admirat în fiecare anotimp, camerele vor fi spațioase și confortabile, elegante și cu elemente care amintesc de tradiții. Fiecare turist va fi întâmpinat cu câte un suvenir din partea locului, cu pâine proaspăt coaptă, cu ceva dulce din bucătăria proprie și cu recomandări de petrecere a timpului.

Cărțile vor ocupa loc de cinste în spațiul de zi special amenajat pentru turiști, iar geamurile ce dau spre vale și terasa cu vedere spre munte vor fi locuri magice dedicate începutului de zi și serilor liniștite. Grădina va fi desprinsă din viața de la țară, pomii fructiferi cu roade bogate vor fi o surpriză frumoasă, iar cultura de lavanda va întregi un tablou dintr-un colț de suflet.

Planuri mărețe care se vor materializa printr-un efort comun în familie. Avem specialist în construcții, avem omul cu bugetul, avem mâna de lucru și avem o visătoare incurabilă, pe mine. O visătoare pasionată de design interior și de locuri desprinse parcă dintr-o altă lume. Mai păstrez și surprize, dar promit să fie balsam pentru inimi.

Dar să nu credeți că am în jurul meu doar oameni care îmi susțin visul. Am avut parte și de cârcotași, de oameni care mi-au zis că visez frumos, dar că realitatea presupune multă muncă și că degeaba am cea mai tare pensiune, dacă nu o fac vizibilă în lume. Le-am ascultat îngrijorările și apoi i-am asigurat că perfecționista din mine știe mai bine. Ei habar nu au că asul meu din mânecă este cel mai tare sistem rezervări hoteluri și pensiuni.

Platforma HotelRunner

HotelRunner este o platformă B2B, cu zece ani de experiență în spate, creată din nevoia de a aduce împreună operatorii din industria ospitalității și de a-i ajuta să își adapteze, eficientizeze și îmbunătățească activitatea, să treacă de la offline la online prin intermediul tehnologiei de ultimă generație.

Creșterea vizibilității pe plan intern și internațional, datorită canalelor de vânzare inovatoare, se va reflecta în cifra de afaceri și profitabilitate. Cele peste 60.000 de unități de cazare și peste 150 de agenții din industria ospitalității la nivel global sunt dovada vie că sistemul funcționează.

HotelRunner include site-ul web, motorul de rezervare, managerul de canal și alte funcții care simplifică sistemul de management hoteluri și pensiuni, transformând activitatea hotelierilor într-o bucurie. Iar partea frumoasă este că nu numai proprietarii de unități de cazare au de câștigat, ci și turiștii. Datorită sistemului de rezervări conectat în timp real, aceștia câștigă timp și au siguranța rezervării instant, pot vedea inclusiv camera în care se vor caza și pot beneficia de cupoane și oferte speciale direct din websiteul hotelului.

Pentru o visătoare incurabilă și o atehnică fără leac, așa ca mine, cele menționate anterior sunt visuri împlinite, o normalitate a zilelor noastre și dovada respectului pentru cei care trec pragul unei unități de cazare ancorate în realitate.

Din papucii de viitor proprietar de pensiune, mizând pe platforma HotelRunner, spun cu mâna pe inimă că abia aștept să-i dau drumul în lume!

Articol pentru Spring SuperBlog 2023.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s