Blogging creativ

Vrei bani în plus la cumpărături? Aliază-te cu CashClub!

În fiecare zi, după ce Moș Ene mă eliberează din vraja sa, îmi îndrept privirea spre cer și fac exerciții de respirație conștientă și recunoștință, bucurându-mă de aerul răcoros al dimineții, apoi îmi deschid și eu ca tot omul e-mailul și navighez printre știri, oferte și mesaje de la oameni dragi.

Când am zărit mesajul ,,Vrei bani în plus…”, mi-am întors nițel ochii pe dos și am dat să-l șterg, gândindu-mă că este vreo ofertă de curs prin care suntem amețiți că ne putem îmbogăți peste noapte din propria pasiune. Dar înainte să-mi îndeplinesc planul din minte, observ că cea care mi-a trimis mesajul este chiar prietena mea dragă, uneori nebună, ce-i drept, dar când vine vorba despre bani, este cât se poate de serioasă, dacă ne luăm după contul din bancă.

Curioasă m-a făcut Andra mea dragă, atât de curioasă încât mi-am luat ceaiul de mușețel pe birou și am decis să-i citesc pledoaria despre bani în plus la cumpărături și tot ce înseamnă alianța cu CashClub.ro

Imagini CashClub – Editare Canva.com

CashClub – platforma cashback pentru cumpărături inteligente

,,Bună dimineața, Rază de Soare, știu că savurezi un ceai de mușețel și ești cât se poate de zen. Sper că mesajul meu ți-a stârnit curiozitatea măcar un pic. Știu, ești omul cu banii la ciorap, tocmai de aceea vreau să-ți arăt cum să faci cumpărături inteligent, astfel încât să-ți rămână buget și pentru cadoul meu de Crăciun. Glumesc! Și nu prea, căci știu că mereu te gândești la cei dragi și ai multe cumpărături de făcut pentru sărbătorile de iarnă. Nu pot să mă abțin, așa că îți spun direct că magazinele de fashion au dat deja start Black Friday și ofertele sunt de nerefuzat.

Stai!!! Nu da iama pe Google, mai bine accesează link-ul pe care ți l-am trimis. Ai încredere în mine, nu e nicio șmecherie. E cât se poate de adevărat tot ce-ți spun aici, doar știi că atunci când vine vorba despre emoții, bani și economisire, nici cu mine nu se poate glumi. Dacă îți faci cont de pe link-ul primit de la mine și plasezi o comandă validă, pentru că eu am deja cont pe cea mai tare platformă de cashback, primim câte 30 de lei cadou fiecare. E un start inteligent, nu-i așa? De fapt, este cel mai nou program de referral din România, care susține economisirea și prietenia, fără limite, așa că poți invita întreaga listă de prieteni și poți fi un Moș Crăciun generos în orice anotimp.

Dar să nu crezi că se rezumă doar la asta, căci cine are cont pe CashClub se bucură de cashback de fiecare dată când face cumpărături, procentele fiind între 1-30%, în funcție de magazin. Și crede-mă, ai de unde alege, sunt peste 800 de magazine, așa că riscul să nu găsești ce-ți dorești este aproape zero. Platforma de economisire este gândită ca la carte, oferă un comparator de prețuri, care garantează cel mai bun preț pentru pasionații de cumpărături, plus cupoane de reduceri de la branduri de top.

Să nu cumva să întorci ochii pe dos și să spui că e dubios, că totul sună prea frumos. Îți garantez că nu doar sună, chiar este, așa că te invit să experimentezi. Și pentru că știu că ești atehnică și uneori atât de zen încât uiți lucruri, încerc să vorbesc pe limba ta și să te ajut să nu ratezi nimic atunci când faci cumpărături online. După ce îți faci cont în platformă, descarci aplicația cashback gratuită, pentru că vreau să mă asigur că ai cumpărăturile inteligente la degetul tău mic, oriunde te-ai afla. Și pentru că știu că atunci când ești casă, ochii tăi frumoși sunt în laptop, să nu omiți să instalezi și extensia de browser pentru Chrome, căci va fi asistenta care îți va aminti că poți primi cashback de fiecare dată când vrei să cumperi ceva din magazinele partenere CashClub.

După ce ai făcut tot ce ți-am spus și te-ai convins că nu sunt baliverne, mai rămâne să te gândești cu ce cadou mă răsplătești. Spor la cumpărături inteligente, draga mea zen!”

Auzi la ea, se ia de al meu zen, mă face atehnică și aiurită. Dar ce să-i zic, ea e o enciclopedie vie și nu mă pot supăra pe ea. Nu e cazul să mă dau lovită în aripă, căci până la urmă, Andra mea iubită mă învață ce înseamnă #smartshopping. Iar eu sunt fată bună și dau informația mai departe. Te invit și pe tine să descoperi CashClub – universul cumpărăturilor inteligente!

Imagini CashClub – Editare Canva.com

Articol pentru SuperBlog 2022.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s