Comoara din cărţi

Atinsă de magie – carte fantasy gratis

Magia este pretutindeni, ne înconjoară și sălășluiește în noi. Noi suntem expresia magiei și creatorii ei. Sună alambicat, dar nu este. Mai ales dacă ne gândim la toată frumusețea lumii și la măreția noastră interioară. Pe una o putem vedea, asta dacă nu alegem să pășim cu ochii închiși prin viață, iar pe cealaltă o putem simți și indicat ar fi să ne lăsăm ghidați de ea pentru a pune amprenta autenticității în lume.

Mie îmi place să mă joc cu cuvintele, este felul prin care dăruiesc din propria comoară interioară și, slavă cerului că nu sunt singura. Sufletul meu zâmbește de fiecare dată când descopăr bloggeri care nu jonglează doar cu articole creative și informative, ci își urmează glasul inimii și creează romane care intrigă și cuceresc. Un astfel de roman young adult este ,,Atinsă de magie”, sub semnătura Ramonei Badea.

Atinsă de magie – lumi fantastice într-o carte gratis

Ariana este personajul atins de magie din roman, doar că nu este singura, căci intră într-o lume în care nefirescul este firesc, printre vampiri, semivampiri, magi și tămăduitori, totul pentru a-și urma calea. Parcurge un traseu inițiatic în care iubirea și lupta se împletesc. Un drum pe care va întâlni obstacole și teste cărora va trebui să le facă față, iar cel mai greu dintre toate pare să fie testul dragostei.

Acțiunea romanului nu se desfășoară peste mări și țări, cum poate v-ați fi imaginat, ci chiar în țara noastră, iar Ariana nu este doar o adolescentă cu puteri nebănuite, ci și o tânără în care fiecare cititoare se poate regăsi. Aventurile din roman sunt împărțite în două volume disponibile tuturor, prin generozitatea autoarei, care și-a transformat munca în cărți gratuite pentru pasionații de lectură. Ramona spune că ambele volumele sunt disponibile pe blogul ei și vă invită să le descoperiți.

,,Atinsă de magie” este un roman de care nu vă veți plictisi, prezența predominantă a dialogului oferindu-i un ritm alert, care prinde cititorul și-l face parte din poveste. Iar dacă v-am stârnit interesul și totuși spuneți că nu aveți timp acum să citiți, surpriza constă în faptul că primul volum este disponibil și sub formă de audiobook, cu promisiunea că vocea caldă a autoarei vă va cuceri și orice activitate desfășurată concomitent se va simți ca atinsă de magie.

Cine este Ramona Badea

Eu am cunoscut-o în postura de blogger, apoi în cea de autor, iar în acest an chiar și de colaborator, pentru că m-a surprins plăcut atunci când a venit cu ideea de a scrie o carte pentru copii împreună. Să ne înțelegem, invitația nu era doar pentru mine, era lansată membrilor din grupul de facebook Pagini cu suflet, grup pe care l-a creat pentru oamenii care îndrăznesc să se joace cu cuvintele, dar și pentru sufletele care iubesc alăturările de cuvinte iscusite.

Am spus da provocării. Eu și alte inimi dornice să folosească penița creativității pentru a transmite emoție, astfel că, vocea suavă a Ramonei nu vă va purta doar pe tărâmul romanului ,,Atinsă de magie”, ci și în universul copilăriei, odată ce veți accesa canalul ei de Youtube – Ramona spune. Cu bucurie și recunoștință vă îndemn să descoperiți și ,,Visul lui Adiță”, povestea mea frumoasă, inspirată din copilăria soțului meu, care a prins glas prin inițiativa minunată a Ramonei.

Așadar, prin ochii mei, Ramona este o femeie sensibilă și creativă, cu o voce care aduce liniște, este un blogger cu inițiativă și un autor îndrăgostit de fantasy, este atinsă de magie și nu o păstrează doar pentru sine!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s