Blogging creativ

Dacă aș fi… Anyoli!

Dacă aș fi vânt, aș purta pe aripi uimire

Dacă aș fi apă, aș revărsa în suflete iubire

Dacă aș fi foc, aș arde toată frica din lume

Dacă aș fi pământ, aș rodi siguranță și nemurire

Dacă aș fi metal, aș oferi sprijin necondiționat

Dacă aș fi lemn, aș încălzi inimi instant

Dacă aș fi Anyoli… te-ai îndrăgosti de mine!

Absolut adevărat, căci nu există femeie care să nu iubească bijuteriile, poate pentru că ea însăși este o bijuterie unică în lume. Inima femeii nu cere multe, dar nu se mulțumește cu puțin, tocmai de aceea, creatoarea bijuteriilor cu suflet este o femeie. Nadia Vișan a visat să depășească stadiul vizual de încântare prin prezența bijuteriilor obișnuite și să cucerească inimi prin bijuteriile cu stocare inteligentă Anyoli. Iar visul ei a prins aripi și scrie povești inedite.

Anyoli – Bijuterii cu stocare inteligentă

Bijuteriile Anyoli sunt elegante, sofisticate, dar mai presus de orice, sunt bijuterii cu suflet. Sunt cadouri vii, cu mare valoare sentimentală, care vor fi mereu actuale, deoarece poartă mesajele de iubire care se pot reînnoi în orice clipă.

Așadar, te invit să descoperi universul magic Anyoli și să alegi cadouri cu suflet pentru persoana iubită și pentru oamenii tăi dragi. Te poți gândi chiar și la colaboratori, deoarece sunt mai mult decât sigură că un astfel de cadou le va transmite respectul și prețuirea ta.

Știu că modelele te vor cuceri și nu va fi atât de ușor să alegi, dar după ce o vei face, restul este floare la ureche. Pui bijuteria în coș și te concentrezi pe mesajul pe care îți dorești să-l transmiți. Mesajul special este cel care dă viață cadoului tău și îl transformă într-o comoară neprețuită. Aici barierele nu există, poți încărca mesaj text, poză, video, link sau chiar un document precum Biblia, totul pentru ca surpriza ta să fie exact așa cum visezi. Înainte ca Anyoli să intre în scenă, mai ai o misiune de îndeplinit, să te asiguri că persoana care primește darul tău de suflet are instalată aplicația Anyoli în telefon. Iar când minunată bijuterie va atinge telefonul, surpriza se va revela și emoțiile pure sunt libere să se exprime. Genial este faptul că, odată oferit cadoul, ai libertatea de a modifica mesajul pe care îl poartă în orice moment și de câte ori îți dorești, astfel că bijuteria genială va oferi noi și noi surprize cu ocazii speciale sau în zile obișnuite, totul într-un limbaj al iubirii fără limite.

Imagini Anyoli – Editare Canva.com

Lănțișoare cu pandantiv Anyoli

Mărturisesc că m-am pierdut cu bucurie printre bijuterii, mi-am luat timp tocmai pentru a analiza în amănunt categoria lănțișoare cu pandantiv, deoarece sunt cadouri geniale indiferent de vârstă, sunt feminine, elegante și au puterea de a păstra în dreptul inimii mesajul de suflet al persoanei iubite. O simplă atingere de telefon va da glas mesajului ales și puntea dintre inimi va fi mereu construită. Bijuteriile Anyoli sunt dovada vie că iubirea trece dincolo de timp și spațiu și că poate să te surprindă în orice clipă.

Lănțișorul cu pandantiv poate fi cadoul ideal pentru mamă și fiică, pentru iubită și pentru cea mai bună prietenă. Însăși Andreea Marin este ambasador Anyoli și are un mesaj menit să ne inspire, mai ales dacă ne gândim la un cadou cu suflet pentru iubita fiică.

Bijuterii Anyoli pentru bărbați

Am fost plăcut surprinsă să descopăr că Anyoli nu se gândește doar la doamne, ci și la el, bărbatul special din viața oricărei femei îndrăgostite. Am navigat nițel printre bijuterii bărbați și nu mi-a fost chiar atât de ușor să aleg. Mi-am îndreptat atenția spre brățări, doar pentru că știu că le preferă soțul meu, dar m-au atras ca un magnet și butonii unisex cu pietre semiprețioase, pe care îi am în vedere pentru alte cadouri speciale.

Am ales o brățara ajustabila cu pandantiv cruce, cu aur galben 14 K și pietre Onix, pentru soțul meu iubit. Mi-am dat liber la creativitate, că tot jonglez cu cuvintele în mare fel și am creat un trio invincibil pentru el. Iubirea mea infinită transmisă prin viu grai, credință simbolizată de cruce și putere amplificată prin prezența pietrei de Onix. L-am anunț cu această ocazie și că urmează o surpriză exotică pentru noi.

Va primi cadoul peste câteva zile și abia aștept să-i simt emoția, încântarea și dorința de a ghici destinația vizată pentru vacanță. Tot prin intermediul bijuteriei am de gând să-l anunț și când este momentul să-și pregătească bagajul pentru escapada, și-mi doresc să-l pot anunța cât de curând și faptul că va deveni tată. Doar imaginația este limita, acest fapt transformă bijuteriile Anyoli în cadouri cu adevărat speciale.

Brățări inteligente Anyoli

Pentru că la noi totul este în tandem, m-am pus pe analizat brățări inteligente, cu scopul de a a lege un cadou deosebit și pentru mine. În acest fel, ne vom putea surprinde reciproc cu mesaje de suflet, cu ghicitori și cu tot ce ne va trece prin minte. În ceea ce mă privește, alegerea a fost mai mult decât evidentă, atunci când am descoperit brățara ajustabila cu pandantiv cerc, cu pietre Onix si Safir, care m-a cucerit la prima privire. Iar când am analizat-o în amănunt, mi-am dat seama că Safirul este un liant al relațiilor, ceea ce o face perfectă pentru mine.

Pe lângă mesajele de iubire dintre noi, am de gând să transform brățara Anyoli într-un consilier care să mă susțină în momentele dificile. Mesaje de încurajare, mantre create de mine și meditații pentru relaxare, toate pot avea loc de cinste în bijuteriile cu stocare inteligentă Anyoli.
Imagini Anyoli – Editare Cnva.com

Anyoli sărbătorește conexiunea specială dintre oameni, înlătură barierele de timp și spațiu din calea iubirii și contribuie la comoara de amintiri neprețuite care nu se va pierde niciodată. Așadar, atunci când cauți un cadou special, capabil să atingă inimi, care nu se va demoda niciodată, amintește-ți de Anyoli!

Articol pentru SuperBlog 2022.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s