Blogging creativ

Epoca de piatră – Frisomat – prietenia cu oamenii verzui

Dacă ai putea transcende timpul, iar trecutul și viitorul ar fi la îndemâna ta, unde ai alege să experimentezi o zi? Sună tentant să poți vedea viitorul, nu-i așa? Dar dacă ne amintim de toate poveștile care s-au iscat de-a lungul vremii despre inteligența superioară a extratereștrilor și prezența episodică pe Planeta Albastră, parcă viitorul nu mai sună atât de bine. O putea fi omul prieten cu extratereștrii, iar călătoria între Pământ și Marte doar o croazieră obișnuită printre stele? Sunt întrebări la care nu cred că vom găsi noi răspunsul, poate generațiile viitoare. Însă, este de menționat faptul că viitorul ni-l creăm noi, prin gândurile, emoțiile și acțiunile noastre. Prin visurile pe care nu le lăsăm să se stingă, ci îndrăznim să le urmăm. Viitorul va fi creația noastră și ar fi bine să realizăm asta acum, într-o perioadă în care folosim progresul nu doar în scop de bine, ci alimentând ura și războiul în lume.

Să te întorci în trecut, care să fie scopul? Să modifici evenimente pe care ai vrea să le poți șterge de pe ecranul minții tale de adult? Dar fără ele, parcursul tău în viață ar fi fost diferit, și nu ai garanția că ar fi fost mai bun. Poate doar să te întorci pentru a înțelege viața de odinioară și a realiza cât de privilegiați suntem că trăim în această perioadă a istoriei. Istoria s-a scris și continuă să se scrie. Iar pentru mine ar fi mai mult decât interesant să trăiesc o zi din epoca de piatră.

Enervantul telefon, care sună în fiecare dimineață la aceeași oră, chiar și atunci când mi-e somnul mai dulce, aglomerația și claxoanele din marele oraș ar fi doar amintire. Ar fi o experiență inedită dormitul în peșteră, cu piei de animale pe post de plapumă și pernă. Aici ar cam fi o problemă, căci iubesc confortul, materialele fine și mirosurile îmbietoare. Ce mi-ar cuceri inima cu siguranță ar fi măreția cerului înstelat, răsăritul și apusul în mijlocul naturii, ciripitul păsărilor și verdele infinit. Dar de acestea pot să am parte și în zilele nostre, într-un colț de rai din minunata patrie. Și alimentația mi-ar cam da de furcă, căci nu sunt omul care să se hrănească cu vânat și fructe de pădure, prăjiturile făcute de mine fiind de un milion de ori mai bune.

Și ce aș face cu firea mea întreprinzătoare și creativă într-o epocă în care cuvântul cheie era subzistență, femeia aparținea peșterii și bărbatul era vânătorul. Să aștept eu după bărbat, asta chiar ar fi un coșmar, să nu pot da de el când vrea suflețelul meu și să nu am certitudine că vom avea ce pune pe masă. Cred că aș căuta disperată după telefon și supermarket. Vezi cum se schimbă datele problemei și realizăm că evoluția ne-a ușurat viața atât de mult și chiar dacă sunt și aspecte care ne enervează, zicala ,,Rău cu rău, dar mai rău fără rău!” este cât se poate de reală. Până la urmă, de noi depinde ce alegem din marea de posibilități a zilelor noastre, cât utilizăm telefonul și rețelele de socializare și cât timp alocăm comuniunii cu natura și oamenilor dragi din viața noastră. Noi alegem unde și cum ne trăim viața și visurile!

Frisomat susține visul antreprenorial

După o zi trăită în epoca de piatră, m-aș întoarce fericită în zile noastre, prețuind mult mai mult tot ce ne înconjoară, progresul tehnologic și mica mea afacere cu miresme îmbietoare. Sunt femeie antreprenor, iar florăria este spațiul meu de creație, scena pe care buchetele de flori sunt actorii care bucură inimi. Totul a început din pasiune și visare, din dorința de a dărui zâmbete și apreciere. Am mers la braț cu un partener de nădejde, care a făcut totul posibil mai repede decât mi-aș fi imaginat. Frisomat mi-a pus pe masă un proiect hală metalică de nerefuzat, dacă ne gândim la faptul că oferă soluții personalizate și mizează pe materie primă 100% reutilizabilă și se ocupă de tot, de la proiectare și producție la livrare și construire hale metalice falnice și rezistente, cu costuri de mentenanță aproape zero pe durata de viață asigurată de 50 de ani.

Și dacă ar fi să divulg un secret, atunci când ne alegem un partener, indicat ar fi să privim nițel la el în ogradă și la felul în care relaționează, indiferent de domeniul de activitate, fie că vorbim despre hale metalice, flori, prăjituri sau orice altceva. Iar pentru că aici vorbim despre Frisomat, este de menționat grija pentru natură, dovedită prin faptul că a integrat energia regenerabile în activitatea sa. Sustenabilitate și responsabilitate fiind devizele pe care mizează de peste 26 de ani, acoperind peste 1.200.000 mp prin 992 de hale metalice, fiind partenerul de încredere al 889 de antreprenori din România.

Acestea fiind spuse, este evident că mă felicit pentru fiecare decizie luată din papucii de antreprenor și sunt extrem de mândră de afacerea mea, de faptul că am îndrăznit să-mi urmez pasiunea și de parteneriatul cu Frisomat. Dacă aș putea să invit locuitorii epocii de piatră în zilele noastre, sunt absolut convinsă că ar fi cuceriți de halele metalice și de confortul din prezent. Iar dacă vorbim despre oamenii verzui de pe Marte, aș putea stârni ușor invidia și în ei, căci chiar dacă se pot mândri cu o inteligență superioară și cu OZN-uri strălucitoare, nu au pe planetă flori mirositoare.

Articol pentru SuperBlog 2022.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s