Blogging creativ

LaDepozit – mană cerească pentru persoane fizice și antreprenori

Când am decis să plec din casa părintească de la marginea câmpiei și să mă mut în marea capitală, în sufletul meu s-a pornit o luptă între bucuria unui nou început și nostalgia vremurilor de odinioară. Știam că-mi va lipsi aerul curat, verdele infinit care-mi bucura viața de zi cu zi, libertatea de mișcare și oamenii mei dragi. Este adevărat că orice pasăre își părăsește la un moment dat cuibul, iar eu eram în acel punct, porneam pe un nou drum, alături de omul meu iubit, ceea ce-mi dădea curajul de a mă arunca în necunoscut cu bucurie în priviri. Am luat cu mine amintiri neprețuite și cele mai semnificative lucruri, pentru confortul meu și sentimentul de familiaritate.

A fost o adevărată provocare să fac să încapă totul într-un apartament cu două camere. Spațiul de depozitare nu este unul generos, noroc că mă pricep să jonglez cu lucrurile, căci am ochi de designer, îmi place uneori să glumesc. Nu fac parte din categoria femeilor cu un dressing amplu, dar sunt omul care iubește obiectele de decor și cărțile. Am transformat un perete în bibliotecă și problema a fost rezolvată. Asta până când a venit iarna și mi-am dat seama că bicicletele noastre nu pot sta sub cerul liber, iar mobilierul din lemn masiv din balcon nu merită tratamente cu zăpadă și îngheț. Mă întrebam disperată cum să le protejez.

Aveam impresia că doar pentru mine este o problemă, însă, realitatea mi-a arătat că sunt total nedreaptă. Omul meu iubit era acolo, mi-a auzit văicăreala și la vreo două zile mi-a trimis un sms sugestiv: ,,Pregătește-te, diseară mergem LaDepozit”. Prima mea ideea a fost că lui îi trece prin cap să mai cumpărăm ceva, în condițiile în care casa era plină ochi. Gândindu-mă și la buget, am dat un răspuns sec: ,,Nu ne lipsește nimic și ar trebui să avem grijă la buget, sărbătorile se apropie”. Răspunsul lui a venit prompt: ,,Iubita mea economist, nu cumpărăm, doar protejăm”.

LaDepozit – mai mult spațiu de depozitare

Mi-a stârnit interesul cu acel ,,protejăm” și, fată isteață cum sunt, mi-am dat seama repede despre ce este vorba. Dar pentru că analitica din mine preia întotdeauna controlul în situații noi, în momentul în care a intrat iubitul meu soț pe ușă, l-am luat la întrebări și a fost nevoit să apeleze la argument solide pentru a mă convinge că bicicletele noastre și mobilierul vor fi în siguranță.

Așa am aflat că este vorba despre un spațiu de depozitare modern și curat, asupra căruia vom avea control total, căci vom beneficia de monitorizare video non-stop, asigurare, alarmă (opțional) și acces în incintă la orice oră. Mi-a spus că este vorba despre un contract flexibil, la care vom putea renunța în orice moment, așa că m-am liniștit instant și am trecut la împachetat.

Pe lângă biciclete și mobilierul din balcon, am mai pus în mașină și grătarul pentru camping și șezlongurile pe care ne relaxăm când evadăm în natură, paletele de tenis și tot ce mai folosim pe timp de vară. Iar când am ajuns la destinație am fost chiar încântată, căci mi-am dat seama că este vorba despre un container de depozitare care seamănă cu o cameră, bine izolat și sigur.

Imagini LaDepozit – Editare Canva.com

De doi ani avem o relație de colaborare cu LaDepozit, iar anul acesta am avut parte și de o renovare în apartament, optând pentru un spațiu de depozitare mai mare, pentru a proteja piesele de mobilier și toate obiectele care s-ar fi umplut de praf în mod evident. Și valoroasele mele cărți au fost în siguranță, precum și colecția de frumuseți adunate de prin colțuri de lume, amintiri neprețuite pentru mine.

Self storage – soluție la îndemână pentru antreprenori

Trebuie să mărturisesc că nu sunt doar o soție pretențioasă și o ființă analitică și creativă, mai nou, încalț și papucii de antreprenor. Am transformat pasiunea pentru scris și citit într-o profesie. Peste puțin timp, voi ține în mână două creații la care am muncit cu drag și spor. Este vorba despre Agenda visurilor împlinite, un instrument genial pentru autocunoaștere și evoluție personală și o carte de versuri pentru cei mici. Cadouri deosebite de pus sub bradul de sărbători.

De ce povestesc despre asta aici? Ai ghicit! LaDepozit îmi va găzdui în siguranță cărțile. Spun cu mâna pe inimă că pentru mine, pentru alți antreprenori la început de drum și pentru cei care au nevoie ocazional de un spațiu de depozitare în plus, aceste boxe de depozitare în Bucuresti sunt mană cerească. Pot fi închiriate pe termen scurt, mediu sau lung și răspund nevoilor diferite de depozitare, având dimensiuni între 1,75 și 28 metri pătrați.

LaDepozit, accesul se face ușor, chiar și atunci când vorbim despre un tir încărcat cu marfă, iar serviciile suplimentare de transport / manipulare sau închiriere autoutilitară fără șofer vin în completare, pentru ca toate bătăile de cap ale omului obișnuit și ale antreprenorului dedicat să aibă rezolvare.

Articol pentru SuperBlog 2022.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s