Blogging creativ

Mizez pe Axelen – tapet decorativ cu personalitate

Axelen este universul tapetului de lux, modern, cu personalitate!

De aproape 30 de ani, compania din inima Ardealului pune umărul la promovarea conceptului ,,de la casă la acasă” prin decoruri interioare inedite, memorabile, cu suflet.

Gama variată de tapet decorativ Axelen provine de la marile companii din Germania și Italia, poartă semnăturile unor designeri celebri și oferă cele mai eficiente și economice alternative de redecorare a locuinței pe termen lung.

Tapet decorativ – eleganță și eficiență pe termen lung

Dacă te întrebi care sunt argumentele care stau la baza alegerii tapetului decorativ, menționez că sunt câteva demne de luat în seamă într-o lume în care esteticul și funcționalitatea își dau mâna pentru a crea confort și bucurie, sentimentele de apartenență, siguranță și libertate mizând pe calitate și preferințe personale.

Datorită tapetului decorativ pereții ne zâmbesc, iar albul anost devine istorie. Eleganța este la ea acasă, iar confortul psihic este sporit într-un spațiu decorat după pofta inimii. Putem uita de trafalet și de praf, de costul și stresul reamenajărilor interioare pentru o bună bucată de vreme. Iar atunci când ne dorim un aer nou în cămin, este bine de știut că schimbarea tapetului se face extrem de simplu.

Tapetul decorativ Axelen este un prieten de cursă lungă, care te poate scăpa de problema mucegaiului, a bacteriilor și a umidității crescute. Este lavabil sau superlavabil, perfect adaptabil pentru familiile cu copii, știe să fure priviri, să stârnească admirație și dorință, căci mizează pe originalitate, lux și eleganță.

Axelen – lux și exclusivitate sub semnături celebre

Trebuie să menționez că Axelen vine în întâmpinarea nevoilor de pe piața de decorațiuni interioare cu una dintre cele mai variate game de tapet decorativ, modele pentru preferințe diferite și pentru toate buzunarele, inclusiv modele pentru camera copiilor și baie. Sub umbrela sa regăsindu-se branduri internaționale precum Zambaiti Parati, Eijffinger, Jannelli&Volpi, Sirpi sau Rasch și semnături ale celebrilor designeri Elie Saab și Philipp Plein.

În exclusivitate, colecția inedită de tapet decorativ Elie Saab Axelen face furori printre designerii de interior și pasionații de lux. Este cea mai nouă colecție lansată de Zambaiti Parati, realizată în colaborare cu binecunoscutul designer libanez Elie Saab, fiind expresia unicității prin lux, materiale exclusive și inspirație Haute Couture.

Acest tapet de lux oferă un aer prețios spațiului de relaxare de acasă, dar așa cum am menționat mai sus, nici cei mici nu sunt uitați, tapetul pentru camera copiilor, pretabil și pentru grădinițe, creșe sau scoli, este viu colorat, cu mașinuțe, animale îndrăgite sau curcubeie, transformând simpla cameră într-un spațiu atractiv pentru joacă și învățare.

Și pentru a încheia în forță, menționez colecția de tapet decorativ Philipp Plein Axelen, care transformă orice living într-un spațiu prețios, demn de regi și regine, oferind opțiuni demne de luat în seamă și pentru marile hoteluri, restaurante sau cluburi. Reunește țesături și materiale inedite, modele fabuloase, creativitate și pricepere pentru a aduce în scenă ineditul, rafinamentul și fascinația.

Toate aceste modele de tapet decorativ modern m-au cucerit, lansându-mi invitația de a-mi scoate talentul de decorator la lumină și a transforma casa într-un spațiu demn de o divă.

Articol pentru SuperBlog 2022.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s