Blogging creativ

Minte, suflet, ten & BFF Allurene

Minte, suflet, ten & BFF Allurene, cele patru puteri pe care mizez!

Mintea poate sta pitită, dar mereu are pe fundal ceva să zică. Cele peste 60000 de gânduri pe zi sunt dovada clară că croșetarea se face cu fire din trecut, prezent și viitor. Să o încurajezi nu e ușor atunci când cade în butoiul cu melancolie, dar cuvintele poți, știi, meriți, cred în tine pot crea magie. Sufletul simte orice cuvânt, gest, privire, simte energia și vibrează atunci când apare iubirea. Are nevoie de clipe memorabile, de îmbrățișări calde și de siguranță. Iar tenul este cartea de vizită cu care defilăm prin lume, căci orice relație începe cu o privire. Și orice rutină sănătoasă de dimineață începe cu picături reci de apă pe față, cu o cremă curată de la Allurene și cu o sesiune admirativă în oglindă.

Dacă tenul meu ar putea vorbi, mi-ar face un eseu de citit într-o zi, m-ar felicita că l-am protejat de nopți nedormite și de temutele ultraviolete, mi-ar mulțumi și pentru feliile de castravete pe care le-am așezat strategic pe ochii obosiți, pentru mierea cu care mi-am mângâiat fața în mod constant, pentru rutina de demachiere de care n-am uitat și pentru fiecare zâmbet adevărat. Dar m-ar și muștrului, m-ar trage de mânecă și mi-ar aminti că anii au trecut, că cele 37 de toamne ruginii au lăsat urme în priviri.

Skincare cu Allurene

Dacă până mai ieri, o cremă de zi și un lapte demachiant Uncover my beauty erau suficiente pentru o apariție de zeiță în orice clipă, acum ar fi cazul să-mi ascult tenul și să mă împrietenesc cu crema antirid Hey young lady. Conștientizez că nu mai am ten de domnișoară, dar și cel de doamnă are dreptul să zâmbească, să transmită energie pozitivă, să strălucească și să fie catifelat la atingere. Ingredientului activ Lipo Ceravit-C face minuni vizibile în oglindă, iar mirosul plăcut este bonus pentru încrederea în sine sporită.

Imagini Allurene – Editare Canva.com

În sezonul rece, toate tipurile de ten cer atenție sporită, iar dacă nu o primesc încep să țipe, pielea uscată fiind manifestarea nedorită, deloc sexi și fericită. Așa că ar fi cazul să-mi îndrept atenția spre hidratare, această zână bună a frumuseții la orice vârstă. Dacă în tinerețe mergea să întind pe față câte o prună sau mandarină, în genere cam tot ce-i comestibil în natură, acum sunt nevoită să merg în profunzime, să apelez la crema hidratantă My BFF pentru îngrijirea tenului în sezonul rece. Conține acid hialuronic și HYDROTENSYL și adevărul este că face diferența în orice anotimp, dar pentru protejarea pielii în sezonul rece este nevoie de ea mai mult ca oricând, deoarece vântul și frigul nu iartă nici cea mai frumoasă față.

Îmi încep cu ea dimineața, căci este maestra hidratării și constituie o bază excelentă pentru machiaj, și nu spun noapte bună fără atingerea sa catifelată, pentru că are o textură fină, fluidă, non-grasă și se absoarbe foarte repede în piele. Are calități de divă și prețuirea femeilor din familia mea. Este prietenă cu toate tipurile de ten și miroase excelent. Te invit să o testezi, să intri în comunitatea femeilor care mizează pe rutina minimalistă și multifuncțională propusă de BFF Allurene.

Imagine Allurene – Editare Canva.com

Articol pentru SuperBlog 2022.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s