Blogging creativ

De la oaia neagră a familiei la Francizat Depozit Virtual Vindem-Ieftin

Ei bine, eu și unchiul meu am purtat multă vreme eticheta de oi negre ale familiei. La o privire superficială, eram acei oameni cărora, pe românește, nu le prea plăcea munca. M-am consolat cu ideea că măcar nu sunt singură, mai aveam cu cine schimba impresii, împărtăși visuri și face gașcă. Mi s-a spus că scrisul nu mă va duce nicăieri, că toți poeții au murit săraci, că sunt economist doar pe hârtie și multe alte cuvinte născute din frustrarea că fata bună nu se încadrează în normele societății, nu-i place munca de opt oare într-un birou și vrea libertate.

Da, libertatea este una dintre valorile mele, mă bazez pe ea în viața de zi cu zi, în momentul în care scriu un articol și în felul în care îmi doresc să muncesc. Am nevoie de libertate pentru a fi productivă. Am reușit să câștig și bani din scris, în ciuda tuturor previziunilor sumbre, am reușit să am și program flexibil și chiar să muncesc și de acasă. Dar chiar dacă am avut rezultate notabile și mi-am pus numele și amprenta personală în mai multe cărți, printre care una pe care am publicat-o cu scop caritabil, lumea tot nu înțelegea cum îmi câștig existența. Ei bine, scriu, fac marketing și mai nou sunt și Francizat Depozit Virtual. Da, puteți sta liniștiți, fac ceva cu anii de facultate și poate că acum veți înțelege, căci domeniul ales vizează materialele de construcții.

Înainte de a strâmba din nas și a-mi prevesti eșecul, vă anunț că trăim într-o lume în care femeia și bărbatul au drepturi egale, în care există femei pasionate de amenajări interioare și exterioare și femei care fac carieră într-o lume a bărbaților. Deci, de ce nu aș fi și eu o astfel de femeie? Mai ales că femeile pun în orice fac o notă personală, sunt deschise cunoașterii, sunt maestre în arta comunicării și scot în evidență lucrurile care contează cu adevărat. Iar să cumperi materiale de construcții de calitate cu până la 15% reducere, fără a mai alerga prin magazine, chiar contează!

Depozit Virtual – oportunitatea anului 2022 lansată de Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro

Am crescut la țară, într-o curte în care în fiecare an se construia sau renova ceva, și curioasă din fire cum sunt, am devenit pasionată de domeniul amenajărilor interioare și exterioare. Căutând cele mai bune soluții, m-am documentat temeinic, așa am descoperit și Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro, un concept unic pe piața, care deschide un drum direct de la producător la cumpărător, cu o economie în buzunarul celui din urmă.

Chiar dacă sunt femeie, știu că pentru o casă trainică primul gând trebuie să se îndrepte spre materialele pentru structură și fundație, că un acoperiș de calitate te protejează de multe bătăi de cap, iar subiectul izolații nu este deloc de ignorat. Vezi detalii despre acestea!

De la client mulțumit am ajuns partener iscusit, asta pentru că Depozit Virtual reprezintă oportunitatea anului 2022, pe care nu puteam să o las să treacă pe lângă mine, fiind o afacere la cheie cu zero lei investiție. Nu este o glumă, este vorba despre o franciză care, în acest an, anul lansării, nu presupune o investiție în bani, dar cere seriozitate și dedicare.

Drept să spun, dacă era să-mi deschid un depozit fizic cu materiale de construcții, să investesc într-o mașină pentru transportul acestora, să plătesc salariile angajaților, afacerea nu ar fi văzut niciodată lumina zilei. Dar ținând cont de oportunitatea menționată anterior, totul este posibil, eu muncesc pentru mine și nu sunt singură pe drum, am acces la un sistem funcțional, testat și îmbunătățit în opt ani de activitate, sunt sub umbrela unei afaceri de succes, îmi fac singură programul și am certitudinea că cei care apelează la serviciile mele vor beneficia de cel mai bun preț de pe piața materialelor de construcții. Satisfacțiile nu sunt astfel doar materiale, ci și sufletești. Căci știu câte sacrificii fac unii oameni pentru a construi casa visată sau pentru un plus de confort și o reamenajare în propriul cămin.

Depozit Virtual = consultant dedicat nevoilor tale din sfera materialelor de construcții, garanția celui mai bun preț de pe piață, fără rabat la calitate și livrare la tine la poartă.

Acum știi la cine să apelezi atunci când ai un proiect de pus în practică, iar dacă ești pasionat ca și mine, află mai multe despre franciză și decide dacă este și pentru tine. Ai detalii aici https://vindem-ieftin.ro/depozit-virtual/.

Articol pentru SuperBlog 2022.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s