Blogging creativ

O pilotă a cucerit un termostat

În aceste vremuri tulburi, când se recomandă economisirea, un termostat îngândurat își caută iubirea. Este adevărat că tot în aceste vremuri cu nori pe cerul vieții se mai recomandă și dușul în doi, cu multiple beneficii, mai presus de economisire fiind impulsul pentru iubire și creșterea natalității, cine știe.

Bietul termostat s-a săturat să ducă singur pe umeri tot greul din sezonul rece, ture de zi, ture de noapte, temperaturi ridicate și priviri acuzatoare când sosesc facturile lunare. Se știe că unde-s doi puterea crește, așa că este hotărât să-și găsească pereche.

Termostat pe 19° setat

Sunt un termostat inteligent și puternic, mândru că jonglez cu gradele cât ai zice pește. Îmi place să fiu la curent cu tot ce se întâmplă în lume, iar ultimele știri m-au zăpăcit, pe bune. Scumpirile la energie m-au făcut să caut companie. Un companion care să facă traiul mai ușor. Nu sunt leneș de fel, dar mi-am dat seama recent că pot munci inteligent. O știre a fost cea care m-a deșteptat. Potrivit acesteia, pentru un somn odihnitor este nevoie de 19° în dormitor.

Inevitabil, m-am întrebat de ce sunt pe 25° de grade setat? O fi pentru că ai mei stăpâni sunt mai friguroși de fel sau pentru că pilota lor seamănă cu un pled? Mi-am dat seama instant că pilota potrivită m-ar putea ajuta, ar fi aliata și perechea mea. Nu mai pierd vremea prin diferite anunțuri matrimoniale, caut direct pilote speciale.

Pilotă din lână Confort Merino

Eu sunt pilota adorată, nu am aere de răsfățată, doar la realitate sunt ancorată. Fac parte din apreciata gamă de pilote Confort Merino. Calitățile mele rezultă dintr-o împletire armonioasă între Lâna Merinos și Bumbacul Organic. Sunt 100% naturală și promovez un stil de viață sănătos.

Nu produc mâncărime, ci doar atingeri fine. Mă mândresc cu faptul că procesul de spălare și curățare al lânii Merinos este certificat OEKO-TEX ”Tested for Harmful Substances” și cu faptul că sunt o companie de dorit pentru copii și pentru persoanele cu alergii. Țin mucegaiul și moliile la distanță fără a apela la substanțe chimice, căci am puteri nebănuite, absorb chiar și gazele nocive, de care știu să scap atunci când la aerul curat sunt expusă constant.

Trimit frigul la plimbare și pun barieră pentru sudoare, întrucât am capacitate de termoreglare superioară. Reglez temperatura corpului astfel încât calitatea somnului să nu fie influențată de creșterea temperaturii din dormitor, iar nopțile răcoroase să nu producă disconfort. În acest fel, inimile vor fi mai fericite, iar ritmul cardiac relaxat.

Ofer îmbrățișări calde, căci am un drapaj excelent. Iau forma corpului fără probleme și ofer confort termic sporit. Te asigur că nu vei dormi descoperit. Mă gândesc mereu la întreaga familie și vin cu surprize și pentru cei mici, totul pentru un somn odihnitor de la ,,noapte bună” la ,,bună dimineața”.

Nu sunt grea și grasă, ci siluetă și pufoasă. Nu intru la apă dacă sunt spălată corespunzător și nu prezint ghemotoace la purtător. În Moldova sunt făurită, mândră că sunt o româncă. Puternică și rezistentă, sunt o pilotă modernă.

După așa o prezentare și imagini grăitoare, termostatul îngândurat și-a schimbat starea instant. Cu ochii mari de cuceritor a căutat pilota din lână Merinos în noua colecție Confort Lana.

Relația dintre cei doi produce mai multe beneficii în dormitor. Somnul este continuu și odihnitor, confortul și eleganță sunt la ele acasă, există economie la energie și mai mulți bani în cont pentru tine.

Articol pentru SuperBlog 2022.

Publicitate

2 gânduri despre „O pilotă a cucerit un termostat”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s