Blogging creativ

Confesiuni din sufletul casei

Eu sunt cea la care se întorc mereu, indiferent de colțurile lumii prin care-i poartă pașii. Nu, nu sunt roata de rezervă pe cărările vieții, sunt dovada stabilității și a realizărilor mărețe. Despre mine vorbește omenirea, căci nu-i așa, nicăieri nu-i ca acasă?

Energia mea oferă siguranță, pardoseala este scena pentru sinceritatea debordantă, iar măștile de orice fel cad de la distanță. Mă mândresc că întotdeauna se gândesc la mine și mă răsfață. Comoara mea este adunată din întreaga lume, obiectele de decor mă fac prețioasă, dar nu uit niciodată că oamenii sunt cei care sfințesc locul, așa că am grijă să le ofer confort și eleganță.

Sunt o mică vedetă, pot fi remarcată de la distanță, dar stăpânii mei știu că adevărata comoară stă la interior, așa că îmi dau fețe diferite în funcție de sezon. Doar v-am spus că sunt răsfățată, de fapt răsfățul este unul reciproc, iar atunci când îi văd că accesează acest link https://answear.ro/k/femei/home-lifestyle/decoratii-si-accesorii/rame-foto, am certitudinea că voi zâmbi din nou. Zâmbetul meu este zâmbetul lor, căci casa este o oglindă pentru fiecare locuitor.

Bucătăria – laboratorul de bunătăți

Din bucătărie vin miresme îmbietoare, toată casa are arome speciale. Până și casele vecine îmi spun că miros atât de bine. Aici, stăpâna este cea care spune câte ouă se bat și câtă făină se pune. Vreau să spun că e șefă pe bune. Ea știe că munca în bucătăria este o croșetare cu fir de artă și sudoare, iar un preparat genial merită să stea pe o masă aranjată magistral, cu pahare care invită la sărbătoare și farfurii strălucitoare.

În laboratorul de bunătăți nu intră oricine, căci acolo e cu fantezie, iar un gram de iubire poate face magie. Am un respect aparte pentru bucătărie, are puteri nebănuite, cucerește papilele gustative și reduce la tăcere gurile flămânde. Din energia creatoare, până și Miss Etoile Borcan de depozitare are o față zâmbitoare.

Livingul – spațiu pentru întâlniri memorabile și amintiri neprețuite

În living se întâlnesc inimi, suflete ale casei și oameni dragi poftiți la o poveste, la un film de colecție sau un meci de fotbal demn de a fi trecut în jurnalul de microbist. În living se întâlnesc generații, se construiesc relații și au loc de cinste comori adunate de prin colțuri de lume.

Nu l-aș numi muzeu, deși aș putea, la câte obiecte de colecție stau pe rafturile special create pentru a susține amintiri adunate din zări îndepărtate. Un colț de istorie cu povești personale.

Câteva rame foto deosebite susțin fotografii zâmbitoare de pe vârfuri de munte, din valuri învolburate sau de la evenimente private. Ele sunt de-a dreptul grăitoare, transformă casa în acasă și nu se vor demoda niciodată.

După această confesiune, cred că înțelegi de ce mă pot numi o casă bogată, una în care vei găsi întotdeauna inimi calde și pleduri călduroase de pe answear.ro

Articol pentru SuperBlog 2022.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s