Blogging creativ

Îmi pun piscină în grădină

Soarele își face rondul cu mai multă putere, natura prinde viață, iar visele mele ies la suprafață. Am visat azi-noapte că un constructor de piscine mă vizita. M-am trezit cu un zâmbet larg cât China, dar nu pentru că bărbatul din vis era cumva sub acoperire, și purta pe sub salopetă niște mușchi desprinși din reviste, nu, nici gând, ci pentru că era cel care vestea amplasarea unei piscine în grădina mea.

De când visez la o piscină a mea? De când lumea. Cu ardoare de când mi-am făcut curaj să învăț să înot și medicul mi-a zis că cea mai bună mișcare se face în apă, că al meu corp va fi revitalizat instant și că grăsimea în exces s-ar putea să mă părăsească.

Ei bine, cu sfatul medicului răsunând în minte și datorită visului buclucaș, m-am pus să analizez oferta de pe piață, să caut modele de piscine, să analizez materialul din care sunt fabricate, facilitățile oferite și bineînțeles prețul. Treabă serioasă și obositoare, nu glumă, așa că Moș Ene m-a cam prins cu laptopul în brațe și m-a purtat lin în lumea viselor.

Elcora Piscine pune relaxarea în grădina mea

Pe aripi de vise, ca prin magie, site-ul Elcora Piscine îmi apăru în față într-o mare de albastru cristalin, și odată cu el sentimentul că indecizia a luat sfârșit, că este locul potrivit din care să aleg piscina perfectă pentru familia noastră.

Eu sunt o tipă care merge mult pe intuiție, analizez logic, despic firul în patru, dar îmi ascult mereu intuiția atunci când iau o decizie serioasă, iar amplasarea unei piscine acasă este o investiție serioasă, pe termen lung, care face relaxarea mai accesibilă ca niciodată.

Dar să nu credeți că visul a luat sfârșit. În acel univers albastru se făcea că rând pe rând, toate piscinele își scuturau formele în fața mea și prindeau viață, erau însuflețite și perfect capabile să vorbească. Mai bine zis să-și susțină cauza și să mă convingă să le iau acasă. Pe toate le-aș lua, tare aș vrea să am o baghetă magică și să așez în fiecare gospodărie câte una, știind sigur că cei mici și cei mari în egală măsură s-ar bucura.

După ce am stat puțin să văd ce se întâmplă, am realizat că eu eram cumva invizibilă pentru marea de piscine. Păi cum așa, spectacolul nu este pentru mine? O fi, dar ele nu sunt conștiente că le urmărește cineva.

– Bine că am scos capul la lumină, m-am săturat de hibernare, îmi este dor de razele mângâietoare ale soarelui și de râsete cristaline de copii năzdrăvani, mărturisi cu bucurie în glas una dintre cochetele piscine metalice.

– Sentimentul este reciproc, rostesc în cor numeroase piscine termoizolate.

– În ultimii doi ani ne-am extins mai mult ca niciodată, se pare că pandemia ne-a ajutat să le oferim oamenilor un colț de rai chiar la ei acasă, iar asta nu poate decât să ne mulțumească, declară cu mândrie una dintre apreciatele piscine din oțel.

– Sperăm că și anul acesta vom înflori și vom decora colțuri din întreaga țară, vom admira verdele câmpiei, dealuri întinse și chiar și zona de munte, căci cabanele și pensiunile își redeschid cu avânt porțile și își dau concursul să le ofere turiștilor experiențe inedite. Știm și noi că o pensiune cu piscină este văzută mult mai bine, aleasă cu mai multă ușurință și cu o mare dorință. Aceea de a uita de aglomerația orașelor și de a da frâu liber la relaxare, iar cu bronzul de munte nimeni nu se pune.

– Nu am niciun dubiu că va fi o vară incendiară, cu expediții în întreaga țară, căci calitatea germană ne recomandă, iar cei peste patru sute de clienți mulțumiți sunt dovada clară că oferim calitate, profesionalism și performanță. Bine, și modele dintre cele mai elegante, potrivite pentru gusturi alese și spații diverse.

– Suntem în top pe piață, venim cu consultanță permanentă și nu etalăm prețuri exorbitante, iar acum sunt și reduceri care ne recomandă, deci se anunță o vară interesantă.

– Suntem niște norocoase, căci construcția piscinelor este realizată de specialiști, fiecare dintre noi fiind tratată precum o bijuterie care îmbogățește și înalță valoarea locației în care este amplasată.

– Dar și viitorii noștri proprietari sunt norocoși, căci suntem piscinele dorite și primite, plecăm direct din stoc, fără perioadă de așteptare de 3-4 săptămâni, așa cum se întâmplă cu alte surate de pe piață.

– Promitem distracție și relaxare maximă, oferim clipe de conectare în familie și presărăm fiecare zi cu esență de vacanță, iar ciupercile și microbii de la piscinele publice nu intră în joc.

Ei bine, după așa o pledoarie, eu aleg Elcora Piscine!

Articol pentru Spring SuperBlog 2022.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s