Blogging creativ

VOXA aduce vocea cărților bune în urechea ta

Ești vizual, auditiv sau kinestezic? Nici nu contează, căci vocea cărților te va captiva! Te invit în universul VOXA, locul în care cărțile valoroase sunt regine, iar actorii de renume le dau voce în lume.

Accesează VOXA

Am descoperit de curând VOXA, aplicația minune care invită pasionații de lectură în universul magic al cunoașterii, printre aproximativ 7000 de ebook-uri și peste 700 de audiobook-uri cu glasuri celebre.

Deci, nu mai sta pe gânduri, descarcă aplicația din App Store sau Google Play, navighează prin categorii, descoperă cărțile dorite, titluri bestseller în română și engleză și alege să le incluzi pe toate în biblioteca ta virtuală, la prețul de doar 48 lei/lună, cu un bonus de 15 zile gratuite la activarea abonamentului.

Cu prețul unei cărți în format fizic ai acces la toate cărțile de pe VOXA!

Depun mărturie că treburile casnice se fac mai ușor atunci când în urechea mea răsună o carte din categoria Dezvoltare personală. Timpul petrecut în trafic nu mai este unul mort, ci unul care îmi îmbogățește cunoașterea, iar exercițiile fizice par mai ușoare când mă las purtată de povestea unui roman.

Am navigat cu o curiozitate de copil printre cele 15 categorii de carte și m-am bucurat de fiecare dată când am descoperit titlurile de pe lista mea de lectură, cărți pe care îmi doream să le achiziționez în viitor, dar care acum îmi sunt la îndemână în orice moment și în orice loc m-aș afla. În topul meu se regăsesc titluri pentru întreaga familie, căci cărțile sunt comori neprețuite la orice vârstă.

Top 10 cărți recomandate pe VOXA

1. Minciuni toxice pe care și le spun femeile de Amy Ahlers – o carte care face curățenie printre credințele limitative ale sexului frumos și vine cu soluții prin care să ne luăm puterea înapoi.

2. Gândește ca un călugăr de Jay Shetty – carte care invită cititorul la înțelegerea profundă a existenței, la antrenarea minții pentru regăsirea liniștii și urmarea scopului în viață.

3. Pacienta tăcută de Alex Michaelides – un thriller psihologic extrem de apreciat.

4. Micul prinț de Antoine de Saint – Exupery – magica poveste care atinge inimile celor mici și ale celor mari.

5. Atomic habits de James Clear – cartea care promite că schimbările mici vor produce rezultate remarcabile.

6. Curajul de a nu fi pe placul celorlalți de Ichiro Kishimi și Fumitake Koga – cartea care pune autenticitatea și puterea personală la loc de cinste.

7. Rețeta succesului de John C. Maxwell – cartea care pune sub lupă ingredientele necesare pentru succes, cu accent pe atitudine.

8. Rețeta fericirii de Paul Dolan – cartea care ne învață cum să jonglăm cu plăcerea și motivația pentru a trăi fericirea.

9. Arta de a relaționa de Robert Bolton – un ghid pentru rezolvarea conflictelor din relațiile personale și profesionale.

10. Viața este scurtă, trăiește-o din plin de Dale Carnegie – o carte îndemn la bucurie și iubire.

Te invit cu drag să le descoperi pe toate, sunt absolut convinsă că în fiecare vei găsi măcar o idee care să rezoneze cu tine, pe care să o pui în practică pentru o viață mai frumoasă și mai bogată.

Acum, propun să ne îndreptăm atenția asupra primului titlu recomandat. Minciuni toxice pe care și le spun femeile de Amy Ahlers este cartea care m-a cucerit instant, în care m-am regăsit profund și pe care o prețuiesc pentru că este o lectură extrem de practică.

Cartea este disponibilă ca audiokook și ebook, abordează cincizeci și nouă de minciuni pe care și le spun femeile și pașii necesari pentru demontarea acestora, pentru redobândirea puterii personale, a curajului și fericirii.

,,Alungă-ți criticul interior și trezește superstarul din tine”, acesta este îndemnul pe care autoarea Amy Ahlers îl transmite în paginile acestei cărți, iar subiectele dezbătute vizează următoarele categorii:

– minciuni toxice despre valoarea ta

– minciuni toxice despre corp și îngrijirea personală

– minciuni toxice despre succes

– minciuni toxice despre bani

– minciuni toxice despre iubire și relații

– minciuni toxice despre autenticitate

– minciuni toxice despre spiritualitate

Este o carte care scoate la lumină credințele limitative pe care femeile le învârt zi de zi în propria minte, care au ajuns să le conducă viața și să le reducă adevăratul potențial. Propun să disecăm cinci dintre ele și să le găsim antidotul.

5 minciuni toxice pe care și le spun femeile

1. Nu sunt suficient de bună – o minciună pe care multe femei o îmbrățișează în goana nebună de a se compara cu alte femei aflate poate pe un drum diferit sau într-o altă etapă a evoluției. Însă când te compari doar cu tine însuți, vizezi să fii mai bună azi decât ieri și pui accent pe educație și dezvoltarea abilităților. Stima de sine se construiește cu blândețe, prin conștientizarea calităților și a realizărilor personale.

,,Care este calitatea ta cea mai importantă?”, aceasta este întrebarea pe care Amy Ahlers ne invită să ne-o adresăm.

2. Nu merit să fiu iubită – o altă minciună care produce multă durere, care duce la izolare și la o viață lipsită de bucurie. Însă când vei conștientiza că simpla ta prezență în lume este un act de iubire, întreaga viață ți se va schimba.

Ia-ți timp cu tine, privește-te în oglindă și vorbește-ți cu cuvinte pline de iubire, renunță la relațiile toxice și tratează-te cu respect și prețuire, căci ești cea mai importantă persoană din viața ta.

3. Sunt neputincioasă – o minciună care adâncește oceanul durerii. Și chiar dacă poziția în care te afli și viața de zi cu zi nu-ți aduc împlinirea, să nu crezi niciodată că nu ai puterea să schimbi direcția.

Primul pas necesar este să renunți la mentalitatea de victimă și să începi să-ți asumi responsabilitatea pentru propria viață, să-ți iei propriile decizii și să acționezi în mod diferit.

4. E prea târziu – o minciună care maschează tema de eșec și poate chiar dorința de a nu plăti prețul pentru reușită, căci cel mai bun moment este întotdeauna momentul prezent.

Gândește-te în ce situații o folosești ca scuză, conștientizează care este cel mai rău scenariu din mintea ta și alege să-l construiești pe cel mai bun. Lasă-te inspirată de persoane care și-au urmat visurile și îndrăznește și tu.

5. O să fiu fericită când o să am X lucru – o minciună foarte des întâlnită în societatea în care trăim. Adevărul este însă că fericirea este o stare interioară pe care o cultivăm zi de zi și pe care este necesar să învățăm să o separăm de împrejurări, de prezența sau acțiunea unor oameni.

,,În fiecare zi, concentrează-te asupra câte unui lucru pe care îl ai deja, precum și asupra unei dorințe. Exprimându-ți recunoștința pentru ce ai și conștientizându-ți dorințele, vei fi fericită în prezent și vei simți un plăcut sentiment de anticipare a bucuriilor viitoare.”, îndeamnă autoarea.

Minciuni toxice pe care și le spun femeile este o carte care te invită să faci curățenie interioară, care a inspirat numeroase femei pe calea autocunoașterii și a evoluției personale, o lectură minunată pentru tine, prietena sau fiica ta. Iar ca această carte sunt multe pe VOXA.

Accesează VOXA și invită cunoașterea în lumea ta!

Imagini VOXA.

Articol pentru Spring SuperBlog 2022.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s