Blogging creativ

Femi.Eko pune într-o altă lumină perioada dificilă din lună

Să fii femeie este un dar divin. Femeile au fost binecuvântate cu bucuria de a da viață, dar pentru acest act minunat au și perioade dificile de îndurat, cum sunt menstruațiile lunare, acele perioade cu dureri, disconfort, toane și imposibilitatea de a desfășura anumite activități care presupun mișcare.

Menstruația abundentă mi-a dat de furcă în adolescență, mă ținea câteva zile la pat, eram mereu cu grija că absorbantul folosit nu va face față și de multe ori s-a dovedit a fi adevărat. Atunci nu erau la îndemână produsele de igienă feminină din ziua de azi, așa că putem fi recunoscătoare că avem acces la cupă menstruală, chiloți menstruali și absorbante reutilizabile eficiente pentru menstruații normale și abundente.

Imagine Femi.Eko

Cupele menstruale – soluții sigure și confortabile

Mizând pe mărimea potrivită și pe o utilizare corectă, cupa menstruală oferă cea mai sigură protecție în perioada menstruală, fără a te împiedica să desfășori orice fel de activitate, inclusiv un antrenament la sala de fitness sau la înot.

Este recomandată atât pentru doamne, cât și pentru domnișoare, reprezentând alegerea perfectă pentru perioada petrecută la birou, în delegații, la cursuri sau în cazul activităților desfășurate în aer liber, pentru că te scutește de disconfort și de vizitele repetate la toaletă, putând fi utilizată până la 10-12 ore, în funcție de fluxul menstrual al fiecăreia.

Cupele Femi.Eko sunt ușor de folosit, au o formă anatomică, sunt fabricate din silicon medical moale și au o durată de utilizare de până la 5 ani, cu recomandarea de a fi schimbate după doi ani de utilizare dacă se apelează la ele în fiecare lună.

În cazul unui flux abundent, în special în primele două zile de menstruație, pentru o protecție 100%, este recomandată utilizarea cupei menstruale alături de chiloții menstruali sau absorbantele reutilizabile.

Absorbantele reutilizabile – soluții economice și sustenabile

Absorbantele reutilizabile sunt prietenoase cu zona ta intimă și cu planeta, sunt confecționate din materiale ecologice, țin alergiile și iritațiile la distanță, sunt economice și au o durată de viață între 2-5 ani.

Folosindu-le nu vei mai fi nevoită să investești lună de lună în tampoane sau absorbante de unică folosință, putând folosi banii economisiți într-un scop care să-ți susțină pasiunile sau să-ți aducă bucurie, contribuind la o planetă mai curată.

Având în vedere că tampoanele și absorbantele de unică folosință generează 200.000 de tone de deșeuri pe an, fiind pe locul II, după sticlele de plastic, la poluarea mărilor și oceanelor, și cunoscând faptul că o femeie consumă în medie 10.000 de tampoane de unică folosință, care vor se vor descompune în aproximativ 500 de ani, te invit să faci un exercițiu de imaginație și să înțelegi impactul negativ care se produce în lume, astfel că te îndemn să ai în vedere alternativa sănătoasă pentru planetă și pentru tine.

Imagine Femi.Eko

Chiloții menstruali – soluția pentru nevoi diferite

Recunosc, am în garderobă acești chiloți, i-am ales pentru că abordează într-un mod elegant perioada menstruală, sunt confortabili, colorați, fini și mai presus de orice siguri. Suprafața de absorbție a chiloților este mare, subțire dar eficientă, ceea ce îi face perfecți de purtat chiar și la ținute elegante și atunci când ne lăsăm purtate în lumea viselor și nu mai acordăm atenție poziției în care ne aflăm.

Cu o protecție asigurată de 4 straturi de material special dezvoltat pentru a bloca scurgerile, putând reține echivalentul a 5-6 tampoane obișnuite și oferind garanția că mirosurile urâte nu își vor face apariția, acești chiloți devin un must have al femeii moderne.

Acești chiloți nu sunt căutați doar în perioada menstruală, ei reprezintă soluția comodă și în cazul secrețiilor zilnice, fiind utilizați cu succes atât post partum, cât și în cazul femeilor cu probleme de incontinență urinară.

Imagine arhiva personala

Din grijă pentru sănătatea ta și pentru natură, te invit să iei în calcul ce ți-am povestit, iar dacă nu știi exact ce să alegi, în câteva secunde poți face testul Femi.Eko® și te vei lămuri ce produse sunt potrivite pentru igiena ta intimă.

Concluzia este una de dorit: produsele Femi.Eko scot din schemă orice compromis, vin în întâmpinarea nevoilor tuturor femeilor, indiferent de educație, vârstă sau venit.

Articol pentru Spring SuperBlog 2022.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s