Blogging creativ

10 sfaturi pentru dezvoltatorii imobiliari + sprijin Claret Credit

Eu locuiesc de opt ani într-un cartier rezidențial, cunosc plusurile și minusurile unui astfel de trai. Obișnuiesc să spun mereu că plătim și aerul pe care îl respirăm, într-un fel este adevărat, însă nu pot să nu mă bucur că în sezonului rece rămânem cu mai mulți bani în buzunar față de prietenii care locuiesc în blocuri vechi, căci pereții bine izolați și sistemele de încălzire moderne fac diferența, iar liniștea este la ea acasă.

Cartierul s-a dezvoltat frumos și continuă să o facă, căci se construiește cu spor în continuare, iar apartamentele se vând ca pâinea caldă. Domeniul imobiliarelor continuă să înflorească, chiar și în aceste vremuri tulburi, poate pentru că fiecare dintre noi aspiră la propria casă și la momente de fericire alături de cei dragi.

Nicăieri nu-i ca acasă și nimic nu se compară cu siguranța și liniștea oferite de propriul cămin, pe asta mizează cumpărătorul și dezvoltatorul deopotrivă. E precum un dans în care cererea și oferta se sincronizează perfect, iar atunci când există pași greu de făcut intră în scenă opțiunea de creditare.

Claret Credit întinde o mână de ajutor

Cu un istoric de nouă ani pe piața din România, Claret Credit este un IFN ce oferă soluții eficiente, rapide și adaptate nevoilor diferite ale antreprenorilor și persoanelor fizice care urmăresc evoluția și realizarea propriilor visuri, printre care se pot număra o afacere în domeniul imobiliarelor, achiziționarea unui apartament sau construirea unei case.

Un vis va rămâne mereu un vis dacă nu presupune acțiune, iar acțiunea nu este posibilă fără un suport financiar solid și efort susținut prin implicarea factorului uman. Dacă o persoană fizică poate miza pe economii și susținerea familiei, în cazul antreprenorilor lucrurile sunt mai complicate, mai ales dacă vorbim despre domeniul vast și costisitor al construcțiilor rezidențiale, unde accesarea unui credit pentru proiecte imobiliare este o soluție uzuală.

Creditul este o pârghie des întâlnită în rândul antreprenorilor și este clar ca lumina zilei că fără o astfel de practică mult mai multe afaceri și-ar închide porțile sau nici măcar nu ar depăși stadiul de vis frumos.

,,Te afli la un credit distanță de dorințele tale!” este deviza Claret Credit, cu accent pe rapiditate, claritate și încredere.

Deținând aceste informații, bazându-mă și pe experiența de locatar într-un cartier rezidențial, dacă ar fi să încalț papucii de antreprenor în domeniul imobiliarelor, aș ține cont de mai multe lucruri care vizează siguranța și confortul locatarilor. Voi face o listă în cele ce urmează și mi-aș dori să fie sursă de inspirație pentru dezvoltatori.

10 sfaturi pentru dezvoltatorii imobiliari

– vizați zonele liniștite pentru a înălța falnicele blocuri sau cochetele case și a aduce la viață un cartier rezidențial de renume;

– țineți cont de calitatea aerului și de importanța esteticului, așa că nu faceți economii cu privire la includerea zonelor verzi în proiect;

– aveți în vedere că oamenii nu stau doar în propria casă, au nevoie să facă mișcare și să socializeze, așa că nu ezit să menționez importanța unui parc propriu în fiecare cartier, aspect care sper să devină o realitate a zilelor noastre;

– alocați spațiul necesar pentru parcări, este dovadă de respect față de viitorii locatari;

– alegeți materiale de construcții de calitate și mână de lucru calificată, aspecte care vă vor scuti de probleme ulterioare, vor exclude întârzierile la livrare, o calitate îndoielnică a locuințelor, investițiile în reparații și o reclamă negativă;

– respectați fiecare anotimp și nu construiți atunci când timpul nu vă permite, pe termen lung se va dovedi o mișcare neinspirată, care s-ar putea traduce prin crăpături ale tencuielilor, umezeală sau chiar mucegai care vor leza confortul și mulțumirea locatarilor și vor ține potențialii cumpărători la distanță;

– fiți aproape de oameni, ascultați-le dorințele și faceți tot posibilul să le transpuneți în realitate;

– oferiți mai mult decât se așteaptă cumpărătorul, surprindeți cu facilități care vă fac unici pe piață;

– mizați pe un centru de relaxare al cartierului, un loc în care cei mici și cei mari să se întâlnească pentru ateliere de creație, pentru a citi o carte, a juca un joc, a viziona un film sau a pune în scenă o piesă de teatru;

– aveți în vedere că pe lângă locuințele din cartierele rezidențiale, oamenii mai caută liniștea și simplitatea vieții din zonele rurale, deci o investiție într-un sat de vacanță sau renovarea unor căsuțe tradiționale s-ar putea să fie alegeri câștigătoare.

Mizând pe pasiune, calitate, implicare și poate chiar pe un credit antreprenor, am speranța că veți face tot posibilul să vă transformați visurile în realitate și că veți contribui la visurile și la fericirea multor familii.

Imagini Claret Credit, editare Canva.com

Articol pentru Spring SuperBlog 2022.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s