Blogging creativ

Premieră cu efecte speciale & experiențe WOW la cinema

Eu am fost o întârziată cam la toate capitolele vieții, printre care se numără și prima experiență la cinema, pe care am bifat-o abia pe când încălțam papucii de studentă. Îmi aduc aminte și azi experiența, căci după film m-am ales cu o răceală de toată frumusețea. Frigul era la el acasă în sala de cinema, însă filmul a fost unul care m-a emoționat profund, a atins coarda sensibilă a inimii și a reușit să se așeze la loc de cinste în topul preferințelor mele.

Îmi plac filmele care provoacă imaginația și reușesc să mă surprindă, fie ele de dragoste, comedii, de acțiune, aventură sau SF. Iar în ziua de azi, când copiii ne dictează majoritatea alegerilor, un film pentru întreaga familie are întotdeauna câștig de cauză atunci când alegem să ne bucurăm de clipe de relaxare la cinema.

Un film care promite să surprindă și să cucerească cinefilii mari și mici este “Vânătorii de fantome: Moștenirea”, o nouă producție cu efecte speciale, care va rula pe marile ecrane din întreaga țară în formatele 2D, IMAX 2S, 4DX și Dolby Atmos, începând din 3 decembrie 2021.

Deci, dragi părinți, dacă veți strecura printre activitățile din calendarul de Advent și vizionarea acestui film, vă asigur că ai voștri copii vor fi de-a dreptul fericiți și vor avea subiect de discuție cu ai lor amici.

Tips & tricks pentru experiențe WOW la cinema

Înainte ca pașii să ne poarte în sala de cinema, este bine să luăm în calcul câteva aspecte pentru a nu permite dezamăgirii să apară pe ecran și să-și facă cuib în inima pasionatului cinefil.

În opinia mea, acestea sunt:

– Documentarea cu privire la filmul care va rula pe ecran

Nu este indicat să știm foarte multe lucruri despre filmul care va rula, căci s-ar putea să ne piară interesul pentru a-l viziona sau să nu mai reușească să ne surprindă atunci când îl vom vedea. Deci documentarea cu măsură este recomandarea mea.

Genul de film preferat este magnetul de care ne lăsăm atrași, însă să vizionăm filme din categorii diferite, să acceptăm sugestii și invitații din partea oamenilor dragi este mai mult decât recomandat.

– Compania din sala de cinema

Recomand cu căldură vizionarea filmelor alături de întreaga familie, căci experiența în sine vă va apropia și vă va ajuta să aveți discuții interesante după ce veți ieși din sala de cinema.

De asemenea, filmele vizionate alături de persoana iubită se încadrează la capitolul timp de calitate petrecut împreună, atât de necesar în această lume nebună, unde timpul pare să nu ne mai ajungă. Așa că vă invit cu drag să experimentați câte o escapadă în doi la cinema.

Să mergi singur la cinema nu te face nici pe departe un ciudat, căci această experiență se încadrează perfect la capitolul răsfăț pentru inima ta. În plus, alegând astfel din când în când, s-ar putea să scutești pe cineva de chinul de a vedea vreun film care să-l plictisească profund.

– Condițiile din cinematograf

După cum bine știm, nu contează doar filmul care rulează pe ecran și compania, ci și mediul în care ne aflăm. Căldura, confortul, curățenia și respectarea tuturor regulilor de siguranță care se impun acum, precum și tehnologia care face experiența cât mai clară și reală, fac din ieșirea la cinematograf una demnă de repetat.

În speranța că ideile prezentate te-au inspirat, te invit la cinema pentru a viziona mult așteptatul film “Vânătorii de fantome: Moștenirea”!

Articol pentru SuperBlog 2021.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s