Blogging creativ

Brad Artificial vs. Brad Natural. Tu ce alegi?

Clepsidra s-a întors, numărăm cu nerăbdare zilele până la sărbătorile de iarnă, până în clipa în care alergăm cu mic, cu mare să descoperim darurile lăsate de Moșul darnic sub fastuosul brad de Crăciun.

Când vine vorba despre Brazi de Craciun, dilema este dacă alegem un brad natural sau un Bradut Artificial. Înainte de a alege, recomandat este să ne facem un proces interior, să ne gândim la influența pe care alegerea noastră o are asupra mediului și la propriul buget, pe care putem să-l menajăm și să-l folosim în fiecare an în alt scop, dacă ne hotărâm să investim într-un Brad Artificial cochet.

Brad Artificial vs. Brad Natural

Pe scena târgurilor de Crăciun se desfășoară în fiecare an un duel cu miză mare între natural și artificial, cu accent pe beneficiile pe care fiecare brăduț le aduce cu sine în casele gătite de sărbătoare.

Brăduțul natural mizează fără dubii pe mirosul apreciat și pe aspectul pe care până nu de mult îl credea de neegalat. Asta până când a intrat în scenă Depozitul de Brazi și i-a cam tăiat craca de sub picioare, căci scoate din joben, precum un iscusit magician, brazi artificiali cu aspect natural, intens admirați și tot mai întâlniți în casele românilor.

Navigând pe site, printre brazi premium și instalații LED strălucitoare, vom constata că până și chestiunea mirosului poate fi rezolvată foarte ușor, datorită odorizantelor pentru pomul de Crăciun, care aduc în cămin mireasma inconfundabilă de brad, scorțișoară și vâsc.

Oferta este variată, pe gustul și bugetul tuturor, de la brazi în nuanțe diferite de verde, la brazi ninși, cu coroană foarte bogată și chiar brazi de lux cu ace full 3D. Deci rămâne doar să ne hotărâm ce ne dorim cu adevărat și să punem în coș brăduțul preferat, unul care ne va însoți de sărbători ani la rând. Astfel facem o investiție înțeleaptă, una care ne va ajuta ulterior să investim doar în podoabe pentru brad, pentru a-i da o nouă față în fiecare an.

Când alegem Brazi Artificiali, manifestăm grijă față de natură, căci mormanele de brazi naturali pe care le regăsim după sărbători la punctele de colectare ne dau fiori, iar dacă ne gândim și la acele pe care le lasă pe covoare, aș spune că alegerile femeilor sunt mai mult decât clare.

Decizia mea este luată și e una înțeleaptă, am făcut loc deja în debara, un brad artificial acolo se va așeza și va avea loc de cinste în living în fiecare an, va fi admirat de musafirii noștri dragi și sunt sigură că îi va inspira.

Optăm pentru un brad nins, pe care îl vom decora cu mov și auriu, cu decorațiuni handmade create în familie și cu ghirlande din floricele de porumb. Suntem convinși că bradul nostru îl va impresiona și pe Moș Crăciun și că acesta va duce vorba în lume despre brazii artificiali și despre beneficiile pe care le au.

Moș Crăciun și fiecare familie iubitoare de natură, care caută un brad artificial special, sunt invitați să descopere Depozitul de Brazi, locul în care din confortul casei tale, cu doar un click, alegi bradul dorit, având garanția calității și un preț bun.

Aici crengile de brad nu sunt răzlețe, ci sunt dese și cochete, inspiră bogăție și eleganță, ceea ce fiecare dintre noi ne dorim în propria casă. Prin alegerea noastră, un brad artificial va fi rege în casă și unul natural în pădure va fi lăsat să trăiască!

Suntem responsabili și alegem să arătăm că ne pasă!

Imagini Depozitul de Brazi, editare Canva.com

Articol pentru SuperBlog 2021.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s