Blogging creativ

Mobilier Savini Due – utilitate și eleganță în propria baie

Dacă bucătăria este pentru mine inima casei, locul în care bunătăți felurite prind culoare, baia este cu siguranță sanctuar pentru relaxare. Este locul în care mamele din întreaga lume se refugiază pentru câteva minute de liniște și relaxare, de intimitate și reconectare la propria persoană.

Baia este locul în care poți fi tu cu tine, mai ales atunci când încalți papucii de mamă pentru întâia oară și ai da orice pentru câteva momente în care să te faci pierdută, să uiți de colici și plânsete, de biberoane și scutece.

Dacă descoperi savinidue.ro/mobilier-de-baie realizezi că au trecut vremurile în care accentul nu se punea deloc pe baie, că acum vorbim despre utilitate și eleganță ca pentru orice încăpere din casă.

Adevărul este că în baie nu intri doar pentru toaleta zilnică, căci printre amintiri se regăsesc și băile cu spumă, lumânărele parfumate și un vin bun, iar dacă luăm în calcul că acolo se mai citește și ziarul zilnic sau pagini de carte, am putea numi baia colț de intimitate, inspirație și relaxare.

Baie modernă cu mobilier Savini Due

Pentru mine, baia perfectă trebuie să fie obligatoriu încăpătoare, să fie loc pentru pitici și părinți, pentru piruete printre dușuri mai mult sau mai puțin grăbite, printre periuțe de dinți, perii și codițe de împletit.

Dacă bărbații familiei pun accent pe utilitate, noi, fetele, mizăm în alegeri pe estetic, pe eleganța mobilierului care dă încăperii căldură și o face primitoare. Așa că nu ne rămâne decât să îmbinăm cele două filosofii și să facem alegeri inspirate pentru întreaga familie, să mizăm pe o baie modernă dotată cu mobilier Savini Due.

Alegerile noastre au la bază calitatea înainte de toate, căci Savini Due este cel mai important producător de mobilier de baie din România și din Europa de sud-est. Are colecții pentru fiecare preferință, impresionează prin design și eleganță.

Am fost cu adevărat încântați să descoperim colecțiile Idea, Linea, Oikos, Albatros, Akri, Legno Massello, Perla, Corallo, și Fly, să navigăm printre măști și dulapuri pentru baie, lavoare ceramice și oglinzi cu sistem de iluminare LED.

Mobilierul din baie trebuie să fie încăpător, mai ales pentru familiile cu copii, să fie loc pentru fiecare prosop, uscător de păr, jucării de baie și accesorii necesare fiecărei femei cochete.

Așa că am căutat spațiul necesar, culoarea preferată și un plus de eleganță, iar colecția Legno Massello le are pe toate. Invitația de a descoperi colecția este aici – https://savinidue.ro/legno-massello.

O oglindă mare este o adevărată binecuvântare în diminețile agitate, când cei mari și cei mici se înghesuie la dichisit, iar un lavoar cu suprafețele laterale drepte, pe care se pot așeza diverse obiecte, pune totul la îndemână și ziua merge strună.

Au fost discuții aprinse, gusturile nu s-au mulat ca unse, dar am negociat, ba chiar am și votat și fiind trei fete în casă, majoritatea a stat de partea noastră. Așa că baia din casă are amprentă de feminitate.

Dar nici băieții familiei nu se dau ușor bătuți, rămânând stabilit ca alegerile lor să se așeze elegant în baia casei din sat, acolo unde e mereu lume multă, unde familia se adună la un grătar sau la mesele de sărbătoare de peste an.

Două chiuvete sunt alegeri înțelepte, iar mobilierul minimalist rezonează cu băieții la fix. Cu finisajul Rovere Fossile recunosc că ne-au cucerit, realizând că ar trebui să le dăm credit mai mult, să-i includem în planul nostru de a menajare pentru întreaga casă din dotare.

Am pus la cale un atelier handmade în familie, iar creațiile noastre își vor găsi loc de cinste pe pereții albi din baie, pentru o amprentă unică și o minunată pată de culoare.

Până și capacul WC are funcții speciale, la contact termic, cu parfum de lavandă ne va încânta, iar pe jos se va așeza un covor țesut în război de bunica. Cam așa va arăta baia din casa în care băieții familiei își vor pune amprenta.

Fie că este vorba despre rustic sau modern, Savini Due ne este partener inteligent, ne pune la dispoziție piese de mobilier cochete și ne provoacă la alegeri înțelepte.

Indiferent pentru ce vei opta, am încredere că eleganța va fi acasă în baia ta!

Articol pentru SuperBlog 2021.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s