Blogging creativ

Top 7 cristale naturale și energiile lor înălțătoare

Tot ce există în lumea noastră ne influențează mai mult sau mai puțin starea. Noi suntem energie pură, facem schimb de energie cu mediul și cu oamenii din jurul nostru. Și nu degeaba se spune că atragem ceea ce suntem, nu ceea ce ne dorim. Atragem oameni și lucruri care se află pe aceeași frecvență energetică cu noi. Iar atunci când în viața noastră nu reușim să manifestăm ceea ce ne dorim cu adevărat, este momentul oportun să ne analizăm propriile gânduri și acțiuni, să facem o curățare a mediului și să ne îndepărtăm de oamenii negativiști.

În acest proces de curățare, cristalele naturale pot fi aliații de care avem nevoie pentru un plus de energie înălțătoare zi de zi. Pentru liniștea pe care ne-o dorim atât de mult, pentru îmbunătățirea stării de sănătate sau pentru un plus de creativitate, putem apela la energiile vibrante date de pietrele semiprețioase de la StoneMania Bijou.

Am îndrăznit să fac un top 7 cristale pe care le recomand cu căldură, care nu impresionează doar prin culorile răpitoare, ci și prin energiile pe care le emană, care pot să-și găsească locul în bijuterii elegante, purtate în funcție de zodie, pot fi grupate în brățări pentru echilibrarea celor șapte chakre sau pur și simplu așezate strategic în propria locuință.

Top 7 cristale naturale

1. Ametistul este de departe piatra mea preferată, m-a cucerit prin culoare și prin capacitatea sa de a trimite stresul și grijile la plimbare. Este un cristal foarte iubit, supranumit ,,Ochiul intuitiv”, căci vibrația sa înaltă vizează pacea minții și legătura omului cu întregul univers. Este recomandată în centrele de meditație și în orice casă, precum și în birourile persoanelor aflate în poziții de conducere, vibrând la nivelul calmului, al altruismului și al înțelegerii profunde.

2. Auralitul ar putea fi numit cristalul familiilor fericite, datorită conținutului mare de minerale și a energiei de regenerare pe care o transmite. Pune o barieră în fața energiilor negative cum sunt frica sau gelozia și stimulează încrederea în sine și bunăstarea materială. Deci ar trebui să aibă loc de cinste în orice living, căci militează pentru energia adevărului și pentru echilibru, aspecte atât de importante în sânul unei familii.

3. Cristalul de Iolith este cameleonic, nu numai datorită culorii, ci și pentru că susține renunțarea la dependențe și armonizarea relațiilor, vindecarea spirituală și îmbunătățirea imaginației. Este un cristal apreciat în special de artiști, find denumit și ,,Piatra Șamanilor”, datorită aportului adus la uniunea dintre minte, corp și spirit.

4.Citrinul este denumit ,,Făuritorul de lumină”, datorită energiilor purificatoare și regeneratoare pe care le emite. Are puterea de a revitaliza toate planurile vieții, contribuind inclusiv la purificarea chakrelor. Este aliat de nădejde în aplanarea conflictelor și în inițierea noilor experiențe în viață. Așadar, dacă te pregătești de un nou drum, apelează la citrin.

5. Afganitul este o piatră rară, cunoscută și sub denumirea de Lapislazuli sau ,,Piatra fantomă”. Contribuie la eliminarea blocajelor cauzate de mânia refulată, stimulează somnul profund și odihnitor, precum și cunoașterea profundă a sinelui. Le este recomandată în special persoanelor care au ales să pășească pe calea autocunoașterii și a evoluției personale.

6. Axinitul este un cristal care susține sănătatea fizică și adevărul interior, acționând la nivelul chakrelor rădăcină și cel de-al treilea ochi. Susține stabilitatea, dar și deschiderea spre schimbările pozitive în viață.

7. Cristalul de Fucsit promite să poarte posesorul pe aripi de zână spre reușitele care-l animă. Are vibrații puternice de vindecare, contribuind la manifestarea fericirii și la înfăptuirea miracolelor.

Fiecare om își dorește miracole în viața sa, își dorește sănătate înainte de toate, liniște și relații armonioase, succes și recunoaștere, un cămin încărcat cu energie pozitivă și o viață fericită. Toate acestea presupun un proces complex, etape și etape, pași mici și salturi în cunoaștere și manifestare, iar cristalele naturale și arta Feng Shui ne pot fi strașnice ajutoare.

Articol pentru SuperBlog 2021.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s