Blogging creativ

#SmartShopping cu cashback garantat

Vreau să știi de la început că un singur pas poate face o diferență majoră atunci când faci shopping online. Dacă ai pus deja pe listă obiecte care se încadrează în categoriile nevoi și dorințe, faci parte din clasa oamenilor cumpătați, iar dacă nu te grăbești ca fata mare la măritat, poți să fii și mai câștigat.

Azi am de gând să îți explic ce înseamnă #smartshopping cu adevărat, cum poți cumpăra tot ce-ți dorești beneficiind de reduceri atractive, iar după ce coșul de cumpărături ai achitat, să-ți revină în cont un procent garantat. Sună bine, nu-i așa? Și este la îndemâna ta!

Cashback garantat prin platforma CashClub

Eu numesc CashClub insula cu economii din shoppingul online. O insulă fără restricții de acces, unde îți creezi un cont gratuit (în doi pași și trei mișcări) și lași inspirația să te ghideze pentru a alege din oferta celor peste 800 de magazine partenere din România și din străinătate.

Adevărul este că nu doar inspirația te va ghida, ci și comparatorul de prețuri, ghidul iscusit care are grijă să rămâi cu cât mai mulți bani în buzunar, oferindu-ți produsul dorit la cel mai bun preț.

După ce ai plasat comanda dorită, ai garanția că între 1% și 30% din valoare coșului de cumpărături se va întoarce la tine, în funcție de procentul de cashback practicat de fiecare magazin partener.

Recomandarea mea este să descarci pe mobil aplicația CashClub, pentru a avea acces rapid și comoditate în utilizare și să instalezi extensia de browser pentru Chrome, care va fi asistenta ta virtuală, amintindu-ți de fiecare dată când accesezi un magazin partener că poți beneficia de cashback la cumpărături.

Ce înseamnă #SmartShopping

În primul rând, #SmartShopping înseamnă să știi ce-ți dorești cu adevărat, iar apoi să te afli în locul potrivit, adică în platforma CashClub, unde te bucuri de oferte curcubeu (fie că porți basma ori pălărie, tocuri cui sau costum), de Coduri de reducere și vouchere atractive și bineînțeles de cashback garantat.

Și pentru că sunt o femeie pasionată de lectură, amenajări interioare, modă și frumusețe, în versuri am să-ți spun o poveste.

Ziua cu Farmec o încep și imaginea din oglindă arată perfect

Pentru clipele de relaxare, Cărturești are cărți pentru fiecare

Dar trebuie să mă gândesc și la picioare, epantofi.ro și am rezolvare

AliExpress aduce tendințele internaționale în șifonierul din dotare

Kaya vorbește despre feminitate și răsfăț înainte de toate

Iar sărbătoarea națională cere o ie tradițională

Dacă vrei în cămin o schimbare, Somproduct e cel mai tare

Iar ajutoarele lui Moș Crăciun, pe Noriel mizează și acum!

Dacă nu ai încă lista de cumpărături pregătită, eu zic să nu mai stai pe gânduri, să notezi pe lângă nevoi și dorințe personale și cadourile cu care Moș Crăciun îi va surprinde pe cei dragi, mai ales că urmează să intre în scenă Black Friday.

Este cu siguranță perioada în care nu este recomandat să faci excese, dar și momentul în care sesiunile de shopping nu sunt atât de costisitoare, iar dacă știi cum să alegi, s-ar putea ca la sfârșit să mai poți pune în coș un produs pe care inițial l-ai plasat în wishlist.

Cumpărăturile inteligente nu sunt un mit, iar contul tău din bancă va confirma asta, în timp ce în CashClub vei aduna precum o furnicuță bani pentru ca dorințele tale viitoare să nu lezeze bugetul familiei și să nu sufere amânare.

Fii promotor CashClub

Cu un link trimis te transformi în distribuitor de bucurii. Invită-ți prietenii în aventura CashClub și vei fi răsplătit pe măsură. În contul tău va intra suma de 30 lei pentru fiecare prieten care descoperă insula cu economii din shoppingul online și plasează minimum o comandă validă.

Din papucii clientului mulțumit, poți împărtăși imagini cu produsele comandate pe rețelele de socializare, cu link spre magazinul de unde ai făcut cumpărături, iar dacă prietenii tăi accesează link-ul și comandă, tu primești un bonus garantat.

Eu zic că haina de promotor este numai bună de îmbrăcat, s-ar putea să-ți vină de minune, mai ales dacă ai o comunitate numeroasă, mizezi pe sinceritate înainte de toate și rămâi la curent cu noutățile.

Convinge-te că shoppingul inteligent nu este un mit. Dă sfară în țară despre CashClub!

Imagini CashClub, editare Canva.com

Articol pentru SuperBlog 2021.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s