Blogging creativ

GGM Gastro pune pe roate domeniul HoReCa

Se spune că arta gătitului se deprinde în copilărie, că mama reprezintă modelul de gospodină pe care fetița îl va prelua atunci când va crește și se va așeza la casa ei. Nimic mai adevărat aș zice, dacă iau în calcul fiecare sâmbătă în care alături de mama și de bunica pregăteam bunătăți dulci în bucătăria de la țară.

Iubesc dulciurile, atât să le pregătesc, cât și să le devorez, iar musafirii mei sunt de fiecare dată încântați de aromele și texturile pe care le combin ingenios în torturi și prăjituri care cuceresc papilele gustative.

Se mai spune că atunci când te simți pierdut pe calea vieții este momentul să te întorci în copilărie, să-ți amintești care erau lucrurile care-ți aduceau bucurie și ce visai să devii când vei fi mare.

Visul de a avea propria cofetărie îl port în suflet încă din frageda copilărie, de când eram ajutorul mamei la pregătirea și decorarea torturilor felurite pentru zilele de naștere ale celor dragi. Visam la o cofetărie modernă, la un colț de suflet cu un curcubeu de arome așezate la loc de cinste într-o sclipitoare vitrină frigorifică pentru prăjituri, precum într-o expoziție a gustului desăvârșit.

Colț de Suflet – cofetăria gustului desăvârșit

Cred cu tărie că omul sfințește locul, iar în cofetărie se vede de la o poștă implicarea, talentul și pasiunea pentru texturi, arome și decoruri care să surprindă privirea și să cucerească iremediabil gustul.

Mâna de lucru reprezintă pionul de bază în cofetărie, ingredientele naturale, de calitate superioară, aș spune că sunt cireașa de pe tort, iar rețetele tradiționale îmbunătățite sunt izvoare de amintiri neprețuite. Căci dulciurile sunt adevăratele vedete care ne însoțesc în cele mai frumoase clipe, în momente care ne schimbă cursul vieții și ne poartă pe cărările fericirii.

Rolul prăjiturilor este de a duce bucurie, iar energia pe care o poartă se naște într-o cofetărie care se respectă, dotată conform celor mai înalte standarde de calitate, cu echipamente profesionale de la GGM Gastro.

Colț de Suflet este cofetăria gustului desăvârșit

Are loc de cinste în târg, a cucerit inimi de la început

De la calitate nu face rabat, pe ouă de țară a mizat

Iar fructele culese din grădină povestea gustului animă

Îi trec pragul părinți și pitici, căci dulciurile sănătoase sunt aici!

Dotarea cofetăriei cu echipamente GGM Gastro

Un laborator de cofetărie dotat corespunzător aduce liniște și spor, asta ar trebui să știe orice patron. Eu m-am documentat temeinic înainte să pun în scenă spectacolul dulce și mi-am dat seama că pe lângă aparatele frigorifice atât de necesare, cuptoarele profesionale sunt reginele din dotare.

Și pentru că îmi doresc ca spiritul creației să fie cel care cofetăria inundă, de frustrare să nu fie nici urmă, am apelat la hote cochete și la mașinile de spălat vase istețe.

Doamnele cofetărese îmi sunt colege, nu subalterne, și împreună punem la cale rețete de dulciuri ispititoare, jonglând cu mixerul planetar și cu inspirația din dotare.

Secretele sunt nenumărate, nu am de gând să le divulg pe toate, dar dacă citești printre rânduri ți se va revela că, la prețuri avantajoase, GGM Gastro pune pe roate domeniul HoReCa!

Imagini GGM Gastro și arhiva personală. Editare Canva.com

Articol pentru SuperBlog 2021.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s